ایسوس پس از معرفی کارت گرافیک GTX 980 Ti که مبتنی بر تراشه های NVIDIA طراحی و ساخته شده است، محصول دیگری به خانواده کارتهای گرافیک خود اضافه کرد. این کارت گرافیک ایسوس که Strix R9 Fury نام دارد به آخرین و جدیدترین پردازنده گرافیکی Radeo R9 Fury مجهز شده اما ایسوس با پیاده سازی فناوری های انحصاری خود تغییرات قابل توجهی را روی آن اعمال کرده است. کارت گرافیک Strix R9 Fury به سیستم خنک کنندگی DirectCU III به همراه سه فن 0dB مجهز شده است که عملکرد کارت را تا 30 درصد خنک تر و تا سه برابر کم صداتر از کارت مرجع بهبود میبخشد. کارت گرافیک جدید ایسوس به فناوری Auto-Extreme به همراه تجهیزات Super Alloy Power II و همچنین GPU Tweak II و XSplit Gamecaster برای دستیابی به بالاترین کیفیت و عملکرد و از سوی دیگر تجربه اجرای بدون وقفه بازیهای آنلاین مجهز شده است.
اجرای بدون وقفه بازی در سرما و سکوت
کارت گرافیک Strix R9 Fury به فناوری انحصاری DirectCU III مجهز شده که دو لوله خنک کننده 10 میلی متری با پردازنده گرافیکی در ارتباط مستقیم است تا دمای کارت را تا 30 درصد کاهش دهد. به علاوه این کارت 3 فن 0dB با طراحی ویژه برای افزایش جریان هوا در اختیار دارد که نه تنها عملکرد خنک کنندگی آن را تا 105 درصد بهبود میبخشد بلکه در مقایسه با کارت مرجع تا 3 برابر کم صداتر است.
کیفیت و اطمینان با فناوری Auto-Extreme به همراه تجهیزات Super Alloy Power II
کارت گرافیک Strix R9 Fury ایسوس با استفاده از فناوری Auto-Extreme ساخته شده است که برای جلوگیری از بروز خطای انسانی تمامی قطعات به صورت کاملا خودکار روی بدنه کارت قرار میگیرند. بدین ترتیب کاربران میتوانند از یک کارت بی عیب و نقص در فعالیتهای روزمره، بازیهای پیشرفته و همچنین اورکلاکینگ بهرهمند شوند. فناوری Auto-Extreme با حذف خطای انسانی و آسیب وارده از طریق گرد و غبار بر روی قطعات حیاتی کارت را به حداقل رسانده و همچنین پشت بدنه کارت صاف و یک دست است تا در هنگام نصب مزاحمتی برای کاربران ایجاد نکند. از سوی دیگر تجهیزات Super Alloy Power II نیز برای افزایش کارایی، کاهش مصرف انرژی، کاهش نویز در هنگام افزایش فشار برای ارائه سطح قابل قبولی از اطمینان و عملکرد بهینه پیاده سازی شدهاند. کارت گرافیک Strix R9 Fury ایسوس از طراحی مدار تغذیه 12 فاز برخوردار است در حالی که مدار تغذیه کارت مرجع 8 فاز میباشد. از دیگر تجهیزات قابل توجه این کارت گرافیک میتوان به GPU-fotifier و بک پلیت قدرتمند برای افزایش استحکام کارت و جلوگیری از انحنای آن در طولانی مدت اشاره کرد.
GPU Tweak II به همراه XSplit Gamecaster
ایسوس با اعمال تغییرات متعدد و طراحی جدید، رابط کاربری GPU Tweak II را به همراه این کارت ارائه میکند تا اجرای انواع بازیهای پیشرفته و اورکلاکینگ سادهتر شود. از این پس کاربران میتوانند تنها با یک کلیک قابلیت Gaming Booster را فعال کنند تا با از بین بردن فرایندهای پردازشی بیهوده منابع موجود را به صورت خودکار آزاد سازند.
ممنون میشم یک دفعه هم از کارت گرافیک msi بگذارید.
همش asus و gigabyte رو سایته..
چی بشه گاهی هم evga..
فوتوشاپ هست 😉
ولی رو کارتن که اسم کارت r9 نوشته شده.
غکس برای کارت r9 fury نیست برای gtx980tiهستش
در حال حاضر برای سفرهای فضایی به سیستمهای آنچنانی احتیاج نمیباشد و اکثر کاوشگرها به کامپیوترهای ساده با سخت افزارهایی پایین مجهر میباشند !!!!
آیا این مدل کارت گرافیک AMD مشکلاتش بر طرف شد و راندمانش درست شد ؟؟؟؟
کاش از مشخصات دیگه این کارت هم اطلاعاتی در دسترس بود مثل سایز و میزان مصرف
خوراک بازیه.