وقتی بحث نظریه داغ تکامل جناب داروین به وسط میآید، یکی از اساسیترین سوالاتی که مطرح میشود این است که اگر واقعا سیر تکامل وجود داشته است، در ادامه مسیر چه پیش خواهد آمد؟ ظاهرا انسان با پیشرفت تکنولوژی میخواهد خود باعث تکامل خود شود و دیگر هزاران سال منتظر فرگشت طبیعی نباشد. بسیاری از شرکتهای خودروسازی امروزی کلیدهای فیزیکی سنتی را که باعث دسترسی و و راهاندازی آنها میشوند را فراموش کردهاند و با رفتن به سمت اپلیکیشنها و فناوری NFC، این نیازها را برطرف میکنند. حالا چه میشود اگر با کاشت ایمپلنت در دست انسان بتوان بدون استفاده از گوشی و تنها با بدنمان، نیاز به گوشی را نیز کنار گذاشت؟ این همان کاری است که یکی از شهروندان آمریکا انجام داده تا دیگر نگران گم شدن کلیدهای خود نباشد.
- بازگشت بینایی یک نابینا با کاشت ایمپلنت مغزی – خاک را به نظر کیمیا کنند
- نوشتن افکار با کاشت ایمپلنت مغز
داستان کاشت ایمپلنت در دست انسان چیست؟
براندون دالالی، شهروند آمریکایی و مالک خودرو تسلا، از طرفداران تغییر زیستی و البته محیط زیست است. او در توییتی نوشته:
من یک تراشه در دست چپ خود کار گذاشتم که برای باز کردن قفل خانه و همچنین ذخیره اطلاعاتی مانند نمونه کارها، کارت تماس، اطلاعات پزشکی، کارت واکسیناسیون کووید و موارد مشابه استفاده میشود.
دالالی اخیراً با یک ایمپلنت بزرگتر در دست دیگر خود به مجموعه خود اضافه کرده است که یک VivoKey Apex (یک تراشه امن NFC) است و بدون تماس با جسم خارجی امکان تراکنشهای امن و دیگر کارهای انجام شدنی با این فناوری را فراهم میکند. دالالی توضیح می دهد که او در یک گروه بتا متشکل از 100 نفر عضو است که آنها با یک شرکت سازنده کامپوننت قرارداد بستهاند. این افراد یک چیپست 300 دلاری را در دستان خود و یک برنامه فروشگاهی را در گوشی خود نصب میکنند تا به صورت بیسیم برنامهها را روی تراشههای تعبیه شده خود نصب کنند. ظاهرا اولین موردی که دالالی آن را دانلود و نصب کرد، یک کارت کلید تسلا بود.
او میگوید که ولین برنامهای که روی چیپست خود نصب کرده یک کارت کلید تسلا است که البته طبیعی هم هست! اکنون وقتی بلوتوثش خراب میشود یا کارت کلید ماشین خود را گم میکند، از آن به عنوان کلید استفاده میکند. تنها کاری که نیاز است انجام دهد این است که از دست خود استفاده کند.
جالب است بدانید که تراشهها با مواد زیست سازگار مانند پلیمر زیستی و شیشه زیستی پوشانده شدهاند که به آنها اجازه میدهد تا پس از کاشت در بافت بدن فرد، در آن محصور شوند. او تراشه VivoKey Apex را توسط یک سوراخ کننده حرفهای به قیمت 100 دلار در دستش قرار داد. روندی که دقیقا شبیه به کاشت ایمپلنت در حیوانات خانگی خارج از کشور است.
این ایمپلنتها اغلب نگرانیهایی را در مورد حساسیت آنها به هک شدن یا استفاده تصادفی ایجاد میکنند، اما دالالی میگوید که این فناوری مانند فناوری NFC تلفن است که اتفاق افتادن چنین سناریوهایی در آن بعید است و معمولاً تنها زمانی ممکن است که شخص یا ماشین تقریباً به هم برخورد داشته باشند.
بحث استفاده از ایمپلنتهای بدن غیرپزشکی همچنان یک موضوع بحث برانگیز است. پاسخهای منفی زیادی در توییتر به پست دالالی در مورد حالتهایش وجود دارد (بهویژه از سوی افرادی که دستگاههای پزشکی را از روی ضرورت و نه از روی انتخاب کاشتهاند). او اولین کسی نیست که تراشه کلید تسلا را در دستش کاشته است. چند سالی است که چندین مالک دیگر نیز این عمل عجیب را انجام دادهاند.
یکی از اساسیترین سوالاتی که مطرح میشود این است که اگر واقعا سیر تکامل وجود داشته است؟؟؟
سوال اساسی؟ اگر؟!!!
این سوال اساسی که پایه یک نظریه هزاران بار اثبات شده رو با جمله اگر وجود داشت زیر سوال میبره مشخصه از کجا میاد: ایدئولوگ های بیمار!
ایراد اساسی نظر شما و هم فکرانشما هست کهکل با سوال مشکل دارید.
دوست عزیز نظر شما بسیار متحجرانه و غیر دموکراتیک هست چنانکه هر کسی میتونه هرکسی رو زیر سوال ببره و صرفا قبول کردن یک چیز چون هزاران نفر تاییدش میکنن و پشتش هستن اصل درست نیست. یک کشف میتونهتمام نظریه های قبل از خودش رو با تمام ادله هاش رو باطل کنه
یادمون نره در زمانی که همه و همه میگفتن زمین صافه یا زمین مرکز جهانه تنها یک نفر بود ک مخالفت کرد و همون زمان هم خیلی ها میگفتن که اون یک نفر چرت و پرت میگه و چیزی ک هزاران سال همه گفتن و باور دارن رو نباید زیر سوال برد.
من منکر تکامل نیستم. منظورم اینه ک هر دو سمت هست. و علم یک چیز نسبی نسبت به زمان هست
انچه امروز باور داشتیم فردا خرافه میتونه باشه و برعکس
انتقاد من به اینه ک شما اجازه سوال رو نمیدید و این اصلا قابل توجیه نیست
استدلال شما هر چه که باشه با اونهایی که یک چیزی رو مقدس میکنن و بی قید و شرط حرفاش رو قبول میکنن هیچ فرقی نداره
موفق باشید
صد در صد در دیدگاه علمی هیچ تقدسی نیست و اصل بر پرسشگری هست، ولی متاسفانه با این مغالطه ها آشنام، بدون تعارف رد واقعیات جهان واقع، در همون حد باور به اوهام حتما مشکل جدیه، نحوه طرح سوال از نظر منطقی ایراد داره، عین فرمایش شما، وگرنه میدونیم یک میلیارد سال دیگه تمام قوانین کره ما بهم میریزن، تا اون موقع رد غیر علمی مثلا قانون گرانش همچنان یک مشکل خواهد بود! من زیاد دوستانی دیدم که فرگشت رو رد میکنن که اهمیتی هم نداره ولی اولا حتما نه علمی که منطقی هم نیست استدلالشون دوما حتما گیر و گرفتاری هست حتی اگه از ندونستن یا بدفهمی باشه – ضمنا در تمام تاریخ ما هیچوقت کسی رو زنده زنده نسوزوندیم چون دنیای علم اصلا جای باور و عقیده نیست و اصلا این جمله من به فلان فکت یا قانون علمی باور دارم/ندارم هم بی معنی هم نگران کنندست بعلاوه راه اثبات برای ما باز هست برعکس اونایی که مورد مقایسه واقع شدیم، من فقط از اینکه بار معنایی کلمات برای شما چی هستن متعجبم دوست عزیز
این نظریه تکامل رو به داروین نسبت دادن والا او سازگاری با محیط را اعتقاد داشت!!!