نبرد سازندگان گوشیهای هوشمند در سال جدید در حیطه رسیدن به نمایشگر تمام صفحه و حذف بریدگیها یا سوراخهای روی نمایشگر، به ابداع روشهای جالبی در زمینه جاگذاری دوربین سلفی در بدنه گوشی انجامیده است. دوربینهای سلفی بالا جهنده یا کشویی یا حتی چرخال با تونع قابل توجهی تاکنون برای گوشیهای هوشمند طراحی شدهاند. یکی از این ساختارهای خلاقانه دوربین بالاجهنده مثلثی شکل گوشی Oppo Reno است که پیشتر ویدئوی تست مقاومت آن را تماشا کرده بودیم.
زک نلسون و کانال یوتیوب او یعنی JerryRigEverything مدت زیادی است که میزبان گوشیهای هوشمند و گجتهای دیجیتال جهت انجام تستهای مقاومت طاقتفرسا و کالبدشکافیهای آموزنده میباشد. گوشیهای شرکت اوپو چندان تجربه خاطرهانگیز و خوشآیندی از آقای نلسون ندارند چرا که گوشی فایند X سال گذشته در تست مقاومت نتوانست دوام بیاورد و در آزمون آخر که تست خمیدگی دستگاه بود از وسط نصف شد. اما خوشبختانه محصول جدید این شرکت یعنی گوشی اوپو رنو توانست از آزمونهای مقاومت سربلند بیرون بیاید و حالا چالش جدیدی یعنی کالبدشکافی را پیش روی خود میبیند.
دوربین سلفی از جنس اوپو رنو
اوپو رنو علیرغم اینکه در پس قاب پشتی خود صفحههای پلاستیکی جهت محافظت از بوردهای اصلی دارد اما میبینیم که بعد از جدا کردن آنها از طراحی داخلی جالبی برخوردار است. البته این موضوع برای گوشیای که یکی از جالبترین و متفاوتترین طراحیهای مربوط به دوربین سلفی بالاجهنده را به خود اختصاص داده چیز عجیبینی نیست.
با نگاهی به ساختار این بخش از گوشی میبینیم که عملکرد فنی آن تفاوت بنیادی با دیگر دوربینهای بالاجهنده ندارد و تنها خلاقیت مهندسین اوپو باعث شده تا با استفاده از مکانیزم اهرمی دوربین سلفی، بلندگوی مکالمه و فلش دوربین عقب در یک محفظه مثلثی شکل جای بگیرند که نسبت به نمونههای دیگر این ساختار بزرگتر و کاربردیتر به نظر میرسد. معمولا پس از پایان کالبدشکافی و با سرهم کردن دوباره قطعات آن اگر دستگاه عملکردی مانند پیش از کالبدشکافی داشته باشد یعنی تعمیرپذیر و قابل اعتماد است. در انتهای این ویدئو هم خواهیم دید که آیا اوپو رنو گوشی قابل اعتمادی هست یا خیر.
دیدگاهتان را بنویسید