دوستان و همراهان سخت افزار، با شما هستیم به همراه یک کالبد شکافی دیگر از نوت بوک های محبوب بازار. لپ تاپ Dell Precision 15 3520 از جمله مدل های محبوب این شرکت است که در بازار داخلی ایران نیز موجود است. این لپ تاپ برای کاربردهای مهندسی، دانشجویی، استاتید، کنفرانس، مولتی مدیا و کاربردهای روزمره کاملا مناسب است. همچنین سخت افزارهای این محصول می تواند نرم افزارهای طراحی-مهندسی را اجرا نماید. لپ تاپ های Dell Precision 15 3520 در کانفیگ های متنوع عرضه می گردد و کاربرد اصلی آنها ایستگاه کاری (Workstation) است. برای ادامه کالبدشکافی این نوت بوک با ما همراه باشید.
کالبدشکافی
در کابینت زیرین شاهد حفره های ورودی هوا هستیم که در اطراف فن دمنده و حافظه ذخیره ساز ایجاد شده اند. به سادگی می توان به وسیله باز کردن چند پیچ، آن را خارج نمود.
پس از باز کردن این درب، تمامی قطعات قابل مشاهده هستند. از جمله ویژگی های خوب این محصول، دسترسی به تمامی قطعات و مادربرد، پس از باز کردن درب است.
در بخش ذخیره سازی، مادربرد و کابینت دو جایگاه را در اختیار کاربر و شرکت قرار داده اند؛ یک جایگاه 2.5 اینچی به همراه ساتا نسل سوم وجود دارد که می تواند در آن یک SSD یا HDD نصب نمود؛ جایگاه دوم متعلق به یک SSD M.2 است که به اینترفیس NVME متصل است. در این مدل یک SSD M.2 256GB از برند توشیبا نصب شده است. اما یک مشکل در این میان وجود دارد؛ در صورتی که بخواهید از درایو 2.5 اینچی استفاده نمائید، مجبور هستید تا از نصب ماژول M.2 صرف نطر کنید. اما در تمامی کانفیگ های این لپ تاپ ایستگاه کاری، از حافظه های SSD M.2 NVME استفاده شده است.
ماژول Wi-Fi دقیقا در کنار خنک کننده قرار گرفته است؛ دل از ماژول Intel 8265NGW استفاده کرده است. این ماژول از نوع ترکیبی بوده و بلوتوث را نیز اجرا می سازد.
مادربرد لپ تاپ Dell Precision 15 3520 دارای دو جایگاه رم است که در این کانفیگ، یکی از آنها با یک اسلات SK Hynix پر شده است. این مادربرد می تواند از ماژول های DDR4 در فرکانس 2400 مگاهرتز و حداثکر 32 گیگابایت شامل دو ماژول 16 گیگابایتی پشتیبانی نماید. در هر صورت بعید است نیازمند بیش از 16 گیگابایت رم در یک لپ تاپ ایستگاه کاری شوید که از حافظه های ذخیره سازی SSD NVME بهره می برد.
درست در زیر استراحتگاه دست، یک باتری داخلی نصب شده است. این باتری داخلی تا 68 وات توان را در اختیار لپ تاپ قرار می دهد که معقول و مناسب به نظر می رسد. خصوصا که خبری از هارد دیسک های مکانیکی نباشد.
در نهایت به سیستم خنک کننده می رسیم؛ سامانه تهویه دارای دو هیت پایپ است که از روی CPU و GPU عبور کرده و به یک هیت سینک با فن بر می خورد. این خنک کننده دارای یک فن است که تراکم پره های آن بسیار زیاد است. تست های موجود حاکی از آن است که این کولر از پس حرارت به وجود آمده بر می آید. از آنجایی که با یک لپ تاپ ایستگاه کاری مواجه هستیم، نیازمند تهویه برای استفاده های طولانی مدت و سنگین خواهیم بود.
دیدگاهتان را بنویسید