بیشتر شدن رسانه ها و تخصصی تر شدن آنها باعث می شود هر محصول جدیدی که وارد بازار شود زیر آزمایشات و سنجش های بسیار مختلف و متفاوت از زاویه دیدهای گوناگون قرار بگیرد. تلفن های هوشمند هم از آنجا که جزو محبوب ترین و پر بحث ترین گجت های دنیای جدید هستند همیشه جایگاه پررنگی در این آزمایشات داشته اند. پس از آنکه اولین سری از گوشی های پیکسل و پیکسل ایکس ال گوگل به دست کاربران رسید، موج تست های مختلف نیز بر روی آنها آغاز شده است. این بار وب سایت ifixit طبق روال همیشه مراحل کالبدشکافی پیکسل ایکسل را منتشر کرده است.
پیکسل ایکس ال از یک نمایشگر AMOLED با ابعاد 5.5 اینچ استفاده می کند و پردازنده اسنپ دراگون 821 با 4 گیگابایت حافظه RAM در آن به کار رفته است.
مثل همیشه، ابتدای کار برای کالبدشکافی دستگاه هایی که باتری غیر قابل تعویض دارند، آغاز عملیات با بلند کردن نمایشگر شروع می شود.
یک پوشش میانی بین نمایشگر و سایر اجزای داخلی قرار گرفته و البته کابل رابط نیز وظیفه سخت تر کردن کار را بر عهده دارد.
این هم از نمایشگر یکپارچه بدون هیچ بخش اضافه و کلید فیزیکی یا غیر فیزیکی
با جدا کردن پوشش میانی، تمامی قطعات سخت افزاری پیکسل ایکس ال در دسترس هستند.
باتری با برند HTC که عملکرد نسبتا خوب و مثبتی را از خود به نمایش گذاشته دارای ظرفیت 3450 میلی آمپر ساعت است و به این شکل از جای خود خارج می شود.
دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی که بالاترین امتیاز در بین دوربین های به کار رفته در تلفن های هوشمند را در DxO Mark به دست آورده است.
بورد اصلی هم قبل از جدا شدن به وسیله یک تله انفجاری به سنسور اثر انگشت پشت دستگاه متصل است.
مهم ترین نکته ای که در کالبدشکافی iFixit به آن اشاره شده، ماژولار بودن بخش های مختلف سخت افزاری پیکسل ایکس ال است. به معنی که در صورت خراب شدن هر قسمت، نیازی به تعویض بورد کامل نیست و می توان با صرف هزینه ای بسیار کمتر، تنها بخش های معیوب را با قطعات سالم جایگزین کرد. یک امتیاز مثبت در این بخش به گوگل تعلق می گیرد.
عکس سلفی با دوربین های اصلی و ثانویه پیکسل ایکس ال
بورد اصلی پیکسل ایکس ال در بخش رویی به صورت زیر است. در این تصویر می توانید پردازنده اسنپ دراگون 821 ساخت کوالکام با 4 گیگابایت RAM ساخت سامسونگ از نوع LPDDR4، تقویت کننده صوتی، IC شارژ سریع، IC مدیریت مصرف انرژی و چیپ های مربوط به WiFi و NFC را مشاهده کنید.
بورد ثانویه که محل قرار گیری پورت USB-C است نیز در این تصویر نمایش داده شده. جالب اینجاست که USB-C هم به راحتی و بدون نیاز به تعویض کل بورد قابل جایگزینی است.
این هم از سنسور اثر انگشت پیکسل ایکس ال
و در نهایت عکس دسته جمعی از همه قطعات Pixel XL در کنار هم. وب سایت iFixit به این گوشی نمره تعویض پذیری 6 از 10 داده است. به گفته متخصصین این وب سایت شاید بتوان اصلی ترین نقطه ضعف پیکسل ایکس ال در بخش تعمیرپذیری را، ساختار نمایشگر آن دانست که بسیار ظریف بوده و به وسیله یک کابل رابط در محلی نامحتمل به بورد اصلی متصل شده است که می تواند در صورت عدم دقت باعث آسیب دیدن بیشتر دستگاه شود.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
متشکر این گوشی از همه لحاظ خیلی پیشرفته است
خيلي اموزش خوبي بود ممنون:-bd