نام GALAX را همگی به تولید کارت گرافیک های خاص و قدرتمند می شناسیم؛ پس نمی توانیم از خیر غرفه این شرکت در کامپیوتکس 2018 بگذریم! در ادامه با ما همراه باشید تا با شما به درون سخت افزارهای GALAX برویم.
این شرکت که بخشی از تولیدات خود را به حافظه های رم اختصاص داده است، با 2 گروه از حافظه های رم خود راهی کامپیوتکس 2018 شده است که از جمله آنها می توان به Gamer III اشاره کرد. این ماژول ها به دیودهای LED RGB مجهز هستند که بدون کابل کشی اضافی، تغذیه ی آنها تامین می گردد. همچنین کاربران قادر به مدیریت رنگ آمیزی دیودها و ضربان خواهند بود.
با این وجود می دانیم که استفاده از دیودهای LED، کارایی ماژول های رم را محدود می کند؛ خصوصا اگر تغذیه LED ها نیز بدون کابل صورت گیرد. GALAX Gamer III ها در کیت هایی با فرکانس 2666 مگاهرتز عرضه می شوند. همچنین زمان تاخیر آنها نیز CL15 است.
رم های GALAX HOF Extreme Limited Edition که در تعداد محدود عرضه می شده یا می شوند نیز در غرفه این شرکت حضور دارند.
پوشش آلومینیومی با حکاکی نشان زیبای GALAX HOF چشم هر بیننده ای را خیره خواهد کرد؛ این کیت در ظرفیت 16 گیگابایت شامل 2 ماژول 8 گیگابایتی عرضه می گردد و فرکانس کاری آنها نیز 4133 مگاهرتز است. GALAX اعلام کرده است که GALAX HOF Extreme Limited Edition ها را پلتفرم AMD Ryzen نیز به طور کامل سازگاری دارند. همچنین تایمینگ آنها نیز CL 19-21-21-41 است.
کارت گرافیک GALAX GeForce GTX 1070 KATANA را می شناسید؟ باریک ترین کارت گرافیک GTX1070 که طراحی خاصی را یدک می کشد.
کارت گرافیک GALAX GeForce GTX 1070 KATANA را می توان یک شاهکار مهندسی دانست؛ ضخامت آن تنها به 16 میلی متر می رسد و وجود واژه CAUTION Hot Surface به طور خنده داری برای جلوگیری از درگیر شدن GALAX با حواشی آن است. خنک کننده RazorX با استفاده از چند سناریو متفاوت برای آن مورد استفاده قرار گرفته است. یک رابط 8 پین جهت تامین نیروی اصلی کارت گرافیک در نظر گرفته شده است و رابط های خروجی تصویر DisplayPort 1.4، پورت HDMI 2.0b و یک کانکتور DL-DVI-D در بخش I/O تعبیه شده اند. فرکانس GPU در این محصول از 1518 مگاهرتز آغاز و به 1708 مگاهرتز می رسد. 8 گیگابایت حافظه گرافیکی GDDR5 به همراه یک رابط 256 بیتی نیز در کنار آن است.
هدست و ماوس های حرفه ای و نیمه حرفه ای GALAX در یک نگاه.
کارت گرافیک هایی نظیر GALAX GeForce GTX 1070 Ti Hall of Fame edition نیز در غرفه این شرکت حضور دارند. این کارت گرافیک در بخش غیر اورکلاک خود از فرکانس های مرجع یعنی 1607 مگاهرتز و 1683 مگاهرتز بهره می برد. 8 گیگابایت حافظه گرافیکی GDDR5 نیز آن را همراهی می کند. اما امکاناتی که GALAX به این محصول تزریق کرده است نیز بسیار حائز اهمیت است.
ستفاده از مدار چاپی 12 لایه و مدار تغذیه 8+3 فاز برای پردازنده و تراشه های حافظه، از جمله مواردی است که در GALAX GeForce GTX 1070 Ti Hall of Fame edition به چشم می خورد. در پشت کارت گرافیک یک نمایشگر LCD تعبیه شده است که اطلاعات و فرکانس های کاری را به نمایش در می آورد. کولر در این مدل مشابه با نسخه GTX1080 Ti است و از 3 عدد فن با یک هیت سینک نسبتا بزرگ بهره می برد که 2.5 اسلات توسعه را در مادربرد به اشغال خود در می آورد. این کولر دارای دیودهای LED RGB است. دو رابط 8 پین وظیفه ارائه انرژی را به این محصول بر عهده دارند.
کارت گرافیک GTX 1080 Ti Hall of Fame 8 Pack Edition نیز محصولی دیگر از زمره پرچمداران این شرکت است. این کارت گرافیک محصولی پر توان و دارای نقاط قوت فراوان است که مجموعه معروف و شناخته شده OverclockersUK نیز در تولید آن سهیم بوده است. این کارت گرافیک KFA2 GTX 1080 Ti Hall of Fame 8 Pack Edition نام گذاری شده است. کولر و PCB با طراحی بسیار زیبا اما نزدیک به محصولات GALAX، نخستین موردی است که در این کارت گرافیک به چشم می خورد. هر ماه تعداد انگشت شماری از این محصول راهی بازار می گردد.
یک نمایشگر دیجیتالی چند خطی در بالای کارت گرافیک تعبیه شده است که Detail اصلی و وضعیت کارکرد یکی از برترین GTX1080 Ti های جهان را نمایش می دهد. در تصاویر اولیه، فرکانس هسته و حافظه بر روی آن نمایش داده شده است. از آنجایی که این کارت گرافیک دارای پتانسیل بالایی در زمینه اورکلاک است، 3 کانکتور 8 پین وظیفه ارسال جریان به آن را بر عهده دارند. کولر دارای 3 عدد فن 10 سانتی متری است و GALAX از یک هیت سینک آلومینیومی بسیار ضخیم با دو پشته بهره گرفته است. کارت گرافیک KFA2 GTX 1080 Ti Hall of Fame 8 Pack Edition نشان برترین کارت گرافیک سفارشی GTX1080 Ti را به دلیل بیشترین فرکانس GPU، از آن خود کرده است. این محصول با فرکانس پایه (Base) برابر با 1645 مگاهرتز و فرکانس افزایشی (Boost) برابر با 1759 مگاهرتز تولید شده است. همچنین به دلیل بایوس دو گانه و قابلیت اورکلاک، اورکلاکرهای حرفه ای همچنان قادر به افزایش فرکانس در آن هستند.
نمونه ای از کارت گرافیک پایین رده GTX1050 با اورکلاک کمپانی سازنده. این محصول که با نام کامل GALAX GeForce GTX 1050 OC شناخته می شود، از یک خنک ساده به همراه تک فن 90 میلی متری بهره می برد. 2 گیگابایت حافظه اختصاصی از نوع GDDR5 در فرکانس فعال 7008 مگاهرتز به همراه یک رابط حافظه 128 بیتی نیز مشخصات اصلی بخش حافظه هستند.
سه خروجی تصویری شامل dual-link DVI-D, HDMI و DisplayPort در آن به کار رفته است. فرکانس پایه (Base) در این محصول برابر با 1366 مگاهرتز است. فرکانس مشابه در نسخه رفرنس 1354 مگاهرتز است. فرکانس افزایشی نیز 1468 مگاهرتز در برابر 1455 مگاهرتز در نسخه مرجع است.
GALAX GeForce GTX 1060 EXOC نیز محصولی دیگر از این شرکت است که در کامپیوتکس 2018 حضور دارد. نسخه سفید رنگ علاوه بر نمای ظاهری،در مقادیر فرکانسی نیز با برادر سیاه رنگ خود متفاوت است.نسخه سفید در فرکانس پایه خود به رقم 1556 مگاهرتز رسیده و فرکانس افزایشی نیز 1771 مگاهرتز است.
دیگر محصولات غرفه GALAX…
متوجه شدم، ممنون از شما
درود بهنام جان. واقعیت این هستش که مادربردها برای بخش رم ولتاژ و جریان خاصی رو در نظر میگیرند و در واقع برخی شرکت ها با کاهش فرکانس سعی در تولید RGB ها در رم دارند. یعنی یک مولفه رو فدای یک مسئله دیگر می کنند. اما خوشبختانه جدیدا این مسئل استاندارد سازی شده هم از سوی تولید کنندگان رم و هم مادربرد که دیگه این مشکل چندان دیده نمیشود.
(با این وجود می دانیم که استفاده از دیودهای LED، کارایی ماژول های رم را محدود می کند؛ خصوصا اگر تغذیه LED ها نیز بدون کابل صورت گیرد)
آقای آریایی چون اولین باره میشنوم میپرسم، چقدر تاثیره جدی داره؟ اگه زیاده چرا بعضی شرکت ها از همین روش استفاده میکنن؟! ممنون