تا کنون در چند نوبت به ارائه اخبار و تصاویر غرفه ایسوس در “کامپیوتکس 2018” پرداخته ایم؛ در ادامه با مادربردهای این شرکت همراه باشید…
ایسوس به عنوان بزرگترین تولید کننده مادربرد در جهان، با چند محصول جدید و برجسته خود در کامپیوتکس حضور یافته است. از جمله آنها، مادربرد تخصصی ماینینگ است. ASUS H370 Mining Master می تواند از 12 کارت گرافیک AMD و 8 کارت گرافیک NVIDIA GP104-100 پشتیبانی نماید. در صورت استفاده از تک اسلات PCI-Express gen 3.0، رابط اول USB خاموش می گردد. در نتیجه باز هم حداکثر 20 کارت گرافیک در این مادربرد مخصوص ماینینگ قابل نصب است. ایسوس از 20 درگاه USB 3.1 در این مادربرد بهره گرفته است که مزایای بسیاری به همراه دارد؛ نخست آنکه با خرید یک مادربرد، ماینرها می توانند از 20 کارت گرافیک به طور همزمان استفاده نمایند. دوم آنکه کاربران در هنگام اتصال به رابط های PCIe-over-USB، نیازی به رابط رایزر USB نخواهید داشت و کارت گرافیک مستقیما به مادربرد تنها با یک رابط متصل می گردد.
سومین مزیت این مادربرد، عدم نیاز به رابط های مولکس اضافی برای تغذیه رابط های USB است که دلیل آن عدم استفاده از درگاه های PCI-E است. این مادربرد به فناوری GPU State Detection GUI مجهز شده است که عیب یابی و پیدا کردن کارت گرافیک یا رابط دچار ایراد را آسان می سازد. نمایشگر دیجیتالی تعبیه شده بر روی آن، می تواند با نمایش کد هایی از وجود ایرادات در سخت افزارها را گزارش دهد.
مادربردهای سری Prime از جمله دیگر مواردی هستند که در این غرفه به نمایش در آمده اند. از جمله پرچمداران آنها می توان به ASUS Prime X399-A اشاره کرد. مادربرد Prime X399 دارای چندین هدر، با هدف اتصال نوار های LED است که می تواند تمام محفظه کیس شما را روشن نماید.
کنترل جامع بر فن ها و پمپ های خنک کننده مایع، از طریق نرم افزار Fan Xpert 4 و یا بایوس ASUS UEFI، استفاده از خنک کننده های SSD M.2، مادربرد Prime X399-A برای پشتیبانی از کیت های حافظه چهار کاناله در فرکانس موثر حداکثر 3600 مگاهرتز به شما امکان اتصال ماژول هایی با ظرفیت 128 گیگابایت را نیز خواهد داد. این مادربرد دارای 4 اسلات PCI – Express 3.0 X16 بوده و برای اتصال سامانه های ذخیره سازی، 6 رابط نسل سوم ساتا و رابط های U.2 و M.2 ترکیبی را در اختیار دارد. این مادربرد به تکنولوژی ASUS Pro Clock مجهز شده است که یک ژنراتور ساعت پایه با هدف افزایش قابلیت های اورکلاک پردازنده و حافظه های رم، در این تکنولوژی به کار رفته است. با پشتیبانی از NVIDIA SLI و AMD CrossFireX در حالت 2 یا 3 عددی، مادربرد Prime X399-A امکان استفاده از چند GPU را برای شما فراهم خواهد کرد.
مادربردهای دیگر پرایم نیز در این بخش حضور یافته اند که از جمله آنها می توان به ASUS Prime A320M-E اشاره کرد. . این مادربرد نسبتا کوچک که در ابعاد استاندارد Micro ATX تولید شده است، از چیپست A320 بهره برده و برای تولید سیستم های میان قیمت و کوچک کاربرد دارد. مادربرد ASUS Prime A320M-E با محدوده قیمت احتمالی 75 دلار وارد بازار می گردد و دارای سامانه حفاظتی اختصاصی این شرکت با نام 5 X Protection III است.از جمله موارد قرار گرفته در دل این فناوری می توان به مدار تغذیه DIGI + VRM و SafeSlot اشاره کرد.
مدار صوتی با استفاده از خازن های ژاپنی طراحی گشته و از مدار اصلی (PCB) جدا شده است. در بخش حافظه رم می توان حداکثر 32 گیگابایت حافظه DDR4 را در دو اسلات آن جای داده که حداکثر فرکانس قابل ارائه نیز 3200 مگاهرتز است. در بخش اسلات های توسعه، یک رابط PCI – Express 3.0 و دو اسلات PCI – Express 2.0 موجود هستند. در بخش اتصالات ذخیره سازی، یک رابط M.2 با پهنای باند 32 گیگابیت در ثانیه و 4 رابط SATA III برای آن در نظر گرفته شده است. ایسوس رابط LAN را به کنترلر Realtek RTL 8111 H سپرده و تراشه Realtek ALC 887 نیز بخش صدا را رهبری می کند.
و مادربردهای کلاس کاری.
دیدگاهتان را بنویسید