برند الایت گروپ (ECS) به عنوان یک تولید کننده میان رده و میان قیمت شناخته می شود که در زمینه های سخت افزاری مانند کارت گرافیک، مادربرد، مادربردهای نیمه آماده، مینی کامپیوترهای LIVA و صنعتی فعالیت دارد. همچنین این شرکت به تولید سیستم هایی با استفاده از تراشه های SOC نیز علاقمند است. این مادربردها در زمینه های مختلف اعم از بازی، سیستم های سطح بالا با کارکرد طولانی مدت، اداری، ماشین آلات، رابط های COM، خانگی و … مورد استفاده قرار می گیرند. “سخت افزار” سری هم به غرفه این شرکت در نمایشگاه کامپیوتکس 2017 زده و تصاویری اختصاصی از آن را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.
این شرکت به تازگی مادربرد جدید ECS Z270-Lightsaber را رونمایی و البته راهی بازار کرده است. 4 اسلات حافظه رم DDR4 با پشتیبانی از 64 گیگابایت حافظه در آن به خدمت گرفته شده است. دو اسلات توسعه PCI-Express 3.0 x16 و چهار اسلات PCI-Express 3.0 x1 برای پذیرش انواع کارت های توسعه وجود دارند. ظاهر مادربرد به نسبت مدل های پر زرق و برق امروزی حرفی برای گفتن ندارد؛ اما اگر تنها به دنبال کارایی بالا بوده و خواهان پرداخت هزینه برای موارد اضافی ندارید، ECS Z270-Lightsaber انتخاب مناسبی است.
شش درگاه نسل سوم ساتا (SATA III) در این مادربرد به خدمت گرفته شده است. همچنین برای ذخیره سازی مدرن نیز یک پورت M.2 و یک رابط U.2 نیز بر روی مدار چاپی دیده می شوند. این رابط ها از مسیری با پهنای باند حداکثر 32 گیگابیت در ثانیه بهره می برند. همچنین ماژول های Intel Optane که به تازگی معرفی شده اند نیز در این مادربرد پشتیبانی خواهند شد. این مادربرد می تواند یک مسیر NVME را در اختیار اسلات های Optane و M.2 قرار دهد. 8 رابط USB 3.0 با پهنای باند 5 گیگابیت در ثانیه و 2 رابط USB 3.1 با سرعت حداکثر 10 گیگابیت در ثانیه نیز از جمله موارد قابل اشاره در ECS Z270-Lightsaber است. از آنجایی که این مادربرد یک محصول High-End به حساب می آید، ECS از کنترلر شبکه ی Killer E2500 استفاده کرده است. این محصول قابل برنامه ریزی برای کنترل هوشمند ترافیک جهت افزایش کارایی در بازی های آنلاین است. سیستم صوتی از مادربرد جدا شده و 115dBA SNR CODEC در کنار آمپلی فایر هدفون TI NE5532AP OPAMP در آن به کار رفته است. دو عدد تراشه بایوس و استفاده از دیودهای LED RGB آخرین مواردی است که در زمینه این مادربرد می توان بدان اشاره کرد.
سپس در بخش دیگر شاهد مادربردهای ارزان قیمت در استاندراد Mini-ITX/ATX هستیم. این مادربردهای شامل مدل های Z270H4-I و H110S-2P که از چیپست های اینتل بهره برده و به سوکت پردازنده های LGA 1151 مجهز شده اند.
در بخش دیگر، ECS مادربردهایی محدود با سوکت AMD AM4 را به نمایش گذاشته است. از جمله آنها می توان به مادربرد ECS B350AM4-M اشاره کرد. این مادربرد نیز در دسته بندی مدل های نستبا سطح بالا یا Mid-Range قرار می گیرد. این مادربرد که در فرم micro-ATX تولید شده است، به چیپست B350 مجهز گشته است. توان مورد نیاز آن از سوکت 24 پین ATX و 4 پین پردازنده به دست می آید. مدار تغذیه 6 فاز VRM در کنار یک اسلات PCI-Express 3.0 x16 و اسلات X4 از جمله دیگر ویژگی های این مادربرد است. اترنت گیگابیتی، 4 پورت نسل سوم ساتا، دو رابط M.2 و خروجی صوتی 6 کاناله نیز قابلیت های مشهود در این مادربرد هستند.
مادربرد ECS A320AM4-M3 نیز در فرم Mini-ATX یکی از مدل های ارزان قیمت و میان رده بر اساس سوکت AM4 است.
مینی کامپیوترهای الایت گروپ نیز در مدل هایی مانند LIVA XE، LIVA Z و LIVA ZE با بروزرسانی در بخش سخت افزارها رونمایی شده اند.
در برخی از این مینی کامپیوترها، سیستم عامل لینوکس نصب شده است.
در نهایت شاهد مادربرد های نیمه آماده این شرکت هستیم که به همراه آنها SOC های اینتل مورد استفاده قرار گرفته است.
من یه مادربورد از این برند دارم و الان حدود 7 سال هست که بدون ایراد داره کار میکنه.
مدل شم Nforce 9ma.
واقعا مادربورد باکیفیت و عالیه ایه.
به نظر من اگه فعالیت خودشو زیادتر کنه به لحاظ اینکه بسیار بسیار خوش قیمت هستش میتونه با بزرگان هم تراز باشه.
من اسم این برند رو گذاشتم برند کم پول ها…!!!
من یه مادربورد از این برند دارم و الان حدود 7 سال هست که بدون ایراد داره کار میکنه.
مدل شم Nforce 9ma.
واقعا مادربورد باکیفیت و عالیه ایه.
به نظر من اگه فعالیت خودشو زیادتر کنه به لحاظ اینکه بسیار بسیار خوش قیمت هستش میتونه با بزرگان هم تراز باشه.
من اسم این برند رو گذاشتم برند کم پول ها…!!!
هیچ وقت ازین برند خرید نکردم