یک هفته از زمان فیلتر شدن تلگرام میگذرد و حالا زمان مناسبی است با ببینیم وضعیت این پیام رسان محبوب در کشورمان چه تغییری کرده است. شب گذشته جلسه فراکسیون مستقلین ولایی مجلس در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد. در این دیدار نمایندگان مجلس به بیان نقطه نظرات و مسائل مختلف ملی و منطقه ای در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات پرداختند؛ وزیر و مدیران این وزارتخانه نیز برخی مسائل مهم این حوزه را بیان کردند.
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نایب رییس فراکسیون مستقلین مجلس درخصوص وضعیت پیامرسانهای داخلی توضیح داد و اظهار داشت که یکی از بخشهای لایحه خدمات در شبکه ملی اطلاعات، ارتقاء پیامرسانهای داخلی است؛ سندی در شورای عالی فضای مجازی در خصوص حمایت از پیامرسانهای داخلی امضا شده که در آن برای هر یک از ذی نفعان مسئولیتی در نظر گرفته شده است.
جعفرزداده با اشاره به وظایف وزارت ارتباطات در این حوزه، بیان کرد: تهیه پیشنویس برای اعطای مجوزهای لازم به پیام رسان های داخلی، ایجاد زیرساختهای مناسب برای ارتقاء 7 پیام رسان تأیید شده داخلی، ارائه پهنای باند مناسب به این پیام رسان ها و ارائه اینترنت ارزان در صورت استفاده از پیامرسان داخلی از جمله وظایف این وزارتخانه است؛ این پیام رسان ها ظرفیت پشتیبانی از 15 میلیون مشترک را دارند. وی ادامه داد:
در حال حاضر 8 میلیون و 200 هزار کاربر در پیامرسانهای داخلی حضور دارند؛ به طور میانگین پیامرسانهای داخلی 4 میلیون و 500 هزار مشترک دارند دلیل تفاوت اعداد به دلیل استفاده برخی افراد از چند پیام رسان داخلی به صورت همزمان است؛ مجموعه باندی که در اختیار آنان قرار گرفته 40 گیگ است؛ یکی از الزامات لازم در استفاده مردم از این پیام رسان ها ایجاد اعتماد است و افزایش کیفیت است.
او در خصوص وضعیت تلگرام پس از فیلترینگ گفت:
پس از فیلتر تلگرام از 45 میلیون کاربر، یک میلیون نفر این نرمافزار را پاک کردهاند، در این مدت تولید محتوا در تلگرام 40 درصد کاهش داشته است؛ همچنین از میزان بازدید از این پیامرسان 50 درصد کاسته شده است.
این نماینده مردم در مجلس با اشاره به اقدامات وزارت ارتباطات برای بهبود وضعیت پیام رسان های داخلی افزود: این وزارتخانه 5 لایحه با هماهنگی پژوهشگاه قضائی در حوزه فضای مجازی تدوین کرده است و پس از نظرخواهی از کارشناسان این حوزه، این لوایح به کمیسیون لوایح دولت ارجاع شده است.
جعفرزاده معتقد است که دولت به انحصار فضای مجازی اعتقادی ندارد. او با اشاره به مطالب گفته شده در این جلسه اظهار کرد که از نظر رئیس جمهور برخورد با فضای مجازی به این صورت مورد پذیرش نیست؛ دولت به انحصار فضای مجازی اعتقادی نداشته و معتقد به استفاده از روند تشویقی است؛ چرا که هیچ فردی انحصار را نمی پذیرد.
فراکسیوووووون خخخخخخخخ
=))=))=))=))
اونجام دنبال دختر خشگلا میگردن لابد
حاضرم تلگرام نداشته باشم ، ولی سروش درب و داغون رو هم نصب نکنم:D:D:D
مثل همیشه دروغ
با سلام… امیدوارم نظرم تایید شه
اول از همه اینو میدونیم ک مثل چی داریم رصد میشیم…
باشه آقا با این مورد مشکلی نداریم
ولی بیان بزنن بترکوننت و دیه لازم نیست توی محله بیان تحقیقت کنن، میرن حساب سروشتو و اعماق شاقه ت و حرفاتو با دوستان و اینا چک میکنن کافیه.. همگی از تحقیق و اینا میوفتین.
دوما ضمن اینکه تجاوز ب حریم خصوصی افراد میشه(مورد اول) کافیه یکم تفکراتت بوی آزادی و انتقاد بده، درجا سرکوب و کت بسته توی بند 7
سوما منی که یک جوان مملکتم چطوری کسب و کارمو رواج بدم… وقتی مردم و آدمایی ک حریم شخصی میخوان نمیان روی سروش یا همچین چیزای شنودی و ستونی و امنیتی!!
قبول کنید هیشکی نمیاد… واتس اپ رو هم ب لطف خدا یکاری کردن ک رسما ف شده
من یکی راضی ام کلا قید نت رو بزنم تا زیر بار برم..!!
هیهات من الذلت!!!
چطور فهمیدن یک میلیون تلگرام رو پاک کردن؟! یکی توضیح میده؟؟
100 درصد دروغه این خبر از سخت افزار انتظار نداشتم چنین اخبار دروغی رو منتشر کنه هر آدم عاقلی به نتایج الکسا نگاه کنه متوجه میشه کمتر از 10 درصد افراد تلگرام رو ترک کردن خواهشا حاشیه سازی نکین:-L:-L:-L:-L:-L:-L:-L:-L:-L:-L:-L:-L:-L:-L
تنها اون نیست 99% پرتهای خارج هم بستن و درعمل اینترنت خط خارج بسته هست ، یه خارجی بیاد ایران دیوونه میشه ، به لطف عاقای بابصیرت ،کره شمالی هم مارو زد جلو
باشه شما خوبید!!
با آمار الکی میخوان ملت رو دلسرد کنن
واقعا ظلمه :emoji2