سرعت بالا، بدون قطعی، ارزان، بدون محدودیت …. رویای قشنگیست برای کاربران اینترنت در کشوری مانند ایران. احتمالا بلافاصله پس از شنیدن این صحبت ها آهی خواهید کشید و با حسرت از سرعت اینترنت در کشور های توسعه یافته یاد خواهید کرد. بر هیچکس پوشیده نیست که اکنون در عصر ارتباطات به سر میبریم و قطعا سرعت اینترنت مناسب یکی از فاکتورهای ضروری برای پیش رفتن با دنیای امروزی است. البته تنها بحث سرعت در میان نیست و محدودیت های مختلفی که از هر جهت اعمال میشوند کام کاربران اینترنت را تلخ میکند. وزیر ارتباطات شعار های زیادی در مورد اصلاح وضعیت اینترنت به کاربران داده است هر چند تصور نمیکنم کسی تغییر مثبتی را احساس کرده باشد. از این موضوع گذر میکنیم. از شما دعوت میکنیم در ادامه ی مطلب با اطلاعاتی از سرعت اینترنت موبایل در دیگر کشور ها همراه ما باشید.
وب سایت OpenSignal گزارش مفصلی را در مورد سرعت اینترنت موبایل منتشر کرده است که هر دو شبکه ی 3G و 4G در این آمار در نظر گرفته شده اند. توسط این گزارش کاملا از وضعیت سرعت اینترنت و دسترسی کاربران آن کشور به اینترنت 3G و 4G مطلع خواهیم شد. اطلاعاتی که ارائه شده است از 822 هزار و 556 نفری جمع آوری شده که از نرم افزار موبایل OpenSignal در سر تا سر جهان استفاده میکنند. همچنین در آمار کاربرانی که بیشتر از وای فای استفاده میکنند نیز در اینجا آمده است که اغلب در وسعت جهانی سرعت شبکه های وای فای بیشتر از شبکه ی 4G LTE هستند.
به سراغ آمار میرویم و از بالاترین میانگین سرعت اینترنت در جهان کار را آغاز میکنیم. کره ی جنوبی، کشور آسیایی که نسبتا فاصله ی چندان زیادی هم با ما ندارد با میانگین سرعت 41 مگابیت بر ثانیه از این حیث در جهان پیشتاز است. کشور سنگاپور که همواره در این آمار از وضعیت بسیار خوبی بهره مند است، با میانگین سرعت 31 مگابیت بر ثانیه نزدیک ترین رقیب به کره ی جنوبی محسوب میشود. در ادامه و در رتبه ی سوم کشور مجارستان با میانگین سرعت 26 مگابیت بر ثانیه قرار دارد. لازم به ذکر است که سرعت های گفته شده بر اساس سرعت اینترنت کاربران معمولی است نه سرعت های تئوری که اوپراتور ها اعلام میکنند.
به منظور اینکه سرعت فوق العاده ی کشور های اول تا سوم را بهتر درک کنیم، چه بهتر از اینکه آن را با سرعت قطب اقتصاد جهان مقایسه کنیم؟ میانگین سرعت اینترنت موبایل کاربران امریکایی 12.34 مگابیت بر ثانیه است و امریکا در این جدول در رتبه ی 34 قرار دارد و وضعیت کشور هایی مانند انگلیس با میانگین سرعت 13.7 مگابیت بر ثانیه و چین با میانگین سرعت 18 مگابیت بر ثانیه کمی بهتر است. در قاره ی اروپا و در اغلب میان کشور های حوزه ی اسکاندیناوی و اروپای شرقی میانگین سرعت بیش از 20 مگابیت بر ثانیه بوده است در حالی که کشور هایی مانند فرانسه، آلمان، ایتالیا، یونان و پرتغال همگی دارای میانگین سرعت نزدیک به 13 مگابیت بر ثانیه هستند.
در نهایت و در قعر جدول، مانند همیشه بازار های نو ظهور و کشور های جهان سوم قرار دارند که نام ایران نیز با میانگین سرعت تنها 5.13 مگابیت بر ثانیه در این قسمت دیده میشود. زمانی که به کشور های بالا و پائین تر از ایران نگاه میکنیم، وضعیت شرم آور تر میشود. کشور هایی مانند کامبوج، میانمار، گویان، عربستان سعودی، مصر و غیره با اختلافی ناچیز پس از کشورمان قرار دارند و بالاتر از ما نام کشور هایی مانند هند، جمهوری دومنیکن، بولیوی، بوسنی و هرزگوین و غیره دیده میشود. کشور افغانستان نیز با میانگین سرعت 2.17 مگابیت بر ثانیه در آخرین رتبه ی جدول قرار دارد.
در مورد وضعیت پوشش کشور ها از شبکه ی 3G و 4G نیز به نوع خود جالب است. کره ی جنوبی از این حیث برترین کشور در جهان محسوب میشود و بیش از 90 در صد از وسعت این کشور از پوشش شبکه ی 3G و 4G برخودار است و احتمالا متصل شدن به شبکه ی 4G در این کشور راحت از اتصال به شبکه ی 3G است! کشور های ژاپن، اسرائیل، استرالیا و سنگاپور پس از کره ی جنوبی بهترین وضعیت را از این نظر دارند و در این بخش نیز ایران، توگو، نپال، ترینیداد و توباگو، عراق، هند، اوکراین و در نهایت گویان بدترین وضعیت پوشش شبکه ی 3G و 4G را دارند. ضمن اینکه کیفیت اتصال به این شبکه ها نیز کاملا متفاوت است و به طور مثال سرعت شبکه ی 4G در کشور هایی مانند کره ی جنوبی به مراتب بهتر از کشور های جهان سوم است.
اما در قسمت آمار استفاده از وای فای جالب این است که کشور هایی مانند هلند، چین و نیوزیلند که از اینترنت سیم کارت با سرعت نسبتا بالایی برخوردار هستند، بیش از 60 در صد از زمان اتصال به اینترنت خود را با وای فای سپری میکنند که البته طبیعی است زیرا معمولا بسته های اینترنت سیم کارت از قیمت بیشتری نسبت به اینترنت وای فای برخوردار هستند ضمن اینکه سرعت اتصال بالاتری نیز دارند. هر چند در برخی نقاط خاص مانند کشور عزیزمان موضوع سرعت این دو نوع اتصال کاملا برعکس زیرا که در جاهایی که پوشش 3G یا 4G وجود داشته باشد احتمالا سرعت بیشتری با اینترنت سیم کارت دریافت خواهید کرد. در هر صورت امروزه اینترنت همراه با توجه به افزایش چشمگیر استفاده از گجت های قابل حمل از اهمیت خاصی نزد کاربران برخوردار است و کاربران خواهان اتصالی با کیفیت و ارزان هستند. نظر شما در مورد این گزارش چیست؟ آیا به میانگین سرعتی که در این گزارش در مورد ایران ذکر شده نزدیک شده اید یا از سرعت بالا یا پائین تری برخوردار هستید؟ دلیل این تفاوت فاحش در سرعت اینترنت و البته هزینه ها بین کشور ها چه میتواند باشد؟ پاسخ های خود را با ما به اشتراک بگذارید.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
منم 128کیلوبیت دارم سرعت دانلودم تا 1000میره:-D
آخه اینم سرعته؟:emoji0:emoji1
با سلام خدمت همه ی دوستان.
اعضای عزیز سایت سخت افزار:
در پاسخ به نظرات ارزشمند برخی از دوستان:
1-سرعت اینترنت ایران توانایی بسیاری برای افزایش دارد ولی بستر شبکه سیم مسی که اکثر ایران هست توانایی زیادی برای ارسال و دریافت ندارد از طرفی برای ارتقاء به فیبر نوری نیازمند هزینه ی بسیاری است که با توجه به پیشرفت ها احتمال کمی برای اینکار است چرا که می توان با هزینه های بسیار کمتری با قرار دادن دکل ها در شهر ها و روستا ها اینترنت TDD-LTE را راه اندازی کرد که به امید خدا در راه است
2-مطمئن باشید دولتمردان ما حداقل این تجربه را بدست آورده اند که نمی توان چیز نو و جدیدی را یک دفعه برای عموم قرار داد(خودمونیم یک دفعه نت با سرعت بالا گیرمون میاد پدرش رو در میاریم میگیم شاید فردا نباشه… من خودم در ساعت رایگان روزی 8 گیگ دانلود میکنم حالا اگر سرعت بالاتر بره مطمئنا بالای 20 گیگ در روز دانلود میکنم) باید قبل از آن یک آمادگی و فرهنگ سازی انجام شه که مطمئن باشند در یک رو در کل کشور بیشتر از یک مقدار خاص ترافیک از کشور خارج نمیشه… برای همینم سعی دارند با تخفیف ها و تعرفه هایی که اپراتور ها برای ترافیک داخل قرار میدن این مقدار رو به حداقل برسونن(من الان رایگان از سایت آسیاتک دانلود میکنم… شاتل هم در سال چند ماه دانلود رایگان داره برای سایتش)
3-و نکته ی آخر اینکه اگر همه ی این شرایط فراهم شه و بخواهند سرعت را برای عموم به بالاترین حد برسونن بایستی یک سیستم نظارتی قوی فراهم شه که بتونه در لحظه خطاکاران و جاسوسان را شناسایی کند.(فقط یه نکته:ناظران مرض ندارند چت و دانلود من و شما را نظارت کنند…اون ها فقط افرادی رو که تازه اینترنت خریدند و در جای خاصی هست و شرایط خاصی دارند بررسی میکنند… مثلا چندتا جاسوس در لباس توریست میان تو کشور و با جاسوسان داخلی از همین طریق ارتباط برقرار میکنند.ناظران این ها را بررسی میکنند)
———————————————————————————————————–
آخیش خیلی حرف زدم.لطفا دوستان به خودشون نگیرند… همه ی ما مثل همیم و کسی نباید خودش رو برتر از دیگران بدونه…ما کلی تو دینمون و کلی هم سخن بزرگان خارجی و داخلی هست در این باره:مانند درختی باش که با افزایش ثمرش سرش بیشتر به زمین میرسد.تا ما چیزی هم نیستیم و این همه ادعا و درخواست داریم…حالا اگر کار مهمی برای کشور یا لااقل شهر و روستامون انجام میدادیم باید توقعاتمان با توجه به شرایط بالا تر میرفت.نه اینکه من میخوام فلان فیلمو که مثلا چند دقیقه پیش برای دانلود قرار گرفته رو زود تر از همه نگاه کنم.
این همه فیلم و بازی به کجامون زیاد شد؟؟فقط اعصابامون داغون تر شد و اعتمادمون به هم کمتر.
در ضمن کشور جهان سوم از نظر کی؟؟آمریکا؟اسرائیل؟یا کشور های دوست و زیر دستتشون؟
حی میگید جهان سوم جهان سوم…کی باید کار کنه؟مسئولین؟کدوم مسئول؟همونی که موقع رای گیری گفتیم حالا به یکی میدیم؟این آتیش ها همش زیر سر خودمون هست.اگر کار وتلاشی نمی کنیم خواهشا توقع نداشته باشید. در ضمن شما نباید ایران رو با کشور های دیگر مقایسه کنید. برید تاریخ رو بررسی کنید.کدام کشور بوده که هنوز به 40 سال نرسیده از زیر استعمار خارج شده در ضمینه های نانو،هسته ای،فضانوردی،نظامی،پزشکی،برخی مهندسی ها از جمله رباتسازی تونسته حرفی برای گفتن در جهان داشته باشه.تنها ایران بوده.آمریکا پس از 100 سال که از زیر استعمار انگلیس خارج شد مجسمه آزادی رو داد فرانسه براش ساخت :l
تو چه دانی ما چه کشیم بنزین میره بالا جنس ها میره بالا قاچاق قطع می شه قیمت ها میره بالا همه چی بالا دیگه باید بریم بمیریم 3 سال خواستم سیستم ببندم هنوز نتونستم هی پول جمع می کنی بازم هیچی باید بدیشون جای چیزه دیگه من ماهی 50 هزارتومن هزینه شارژ اینترنت ام اگه نامحدود بگیرم به نفع ام نیست جمع اش می کنن سرعت هم 120 کیلوبایت بالا تر نمی ره خوب چیکار کنیم بریم بمیریم با این وضع شاید خدا اون دنیا اینترنت 20 گیگ برثانیه بهمون بده
وقتی سرعت پائینه دربدر پیدا کردن هکرن
وای به حالشون میشه که سرعت بیش از این بشه
دیگه نمی تونن دقیق رصد کنن
واسه اینه که به همه سرعت بالا نمیدن و به بعضی ها و نور چشمی ها ارائه میشه
به خدا قسم با زدن یه دکمه همین الان میتونن سرعت اینترنت من نوعی رو ده برابر کنن.اینترنت نامحدود داشتم از مخابرات همزمان چند تا ویدیو رو با کیفیت عالی توی یوتیوب باز میکردم و میدیدم بدون اینکه مشکلی پیش بیاد…بعد از چندوقت به خاطر فضایی که توی کشور حاکم شد سرعتم به حدی پایین اومد که یه ویدیو رو توی یوتیوب میذاشتم روی پایین ترین حد بازم نمیشد نگاهش کرد…بعدش روحانی اومد وعده داد که درستش کنه ولی با حجمی کردن اینترنت مخابرات وضع رو از قبل هم بدتر کرد.توی دلم مونده یه ویدیو از یوتیوب تماشا کنم…با ماهی پنج گیگ حجم من چه غلطی میتونم بکنم؟
آخه …. وقتی سرعت اینترنتت خوب باشه دیگه کی یمره فیلم دانلود کنه و قانون کپی رایت رو زیرپا بذاره؟وقتی میشه همه چیرو آنلاین دید مگه مرض داری الکی با دانلود کردن چیزهایی که به راحتی میشه آنلاین نگاهشون کرد هاردت رو پر کنی؟تا ….. مثل تو تو ایران وجود دارن که به ….. هم راضی هستن وضع از این بهرت نخواهد شد…باسپاس
جهان سومی تویی با این ادبت…هیچی از شبکه و ترافیک و امنیت حالیت نیست نشستی حرف می زنی…برو چت و لایک کن نق نزن :emoji0
چرت و پرت نگو خواهشا
طرز فکرای جهان سومی…
دلواپس نباش:emoji0:emoji0
اینترنت نامحدود میذارن چون کپی رایت دارن و مثل ایران نیست هرکی زرتی بره کل نت رو دانلود کنه…با این استفاده ایرانیا همینم زیاده براشون…همش خودتونو با امریما و کره مقایسه می کنید…8 سال پیش تصور اینترنت موبایل نداشتیم تو این کشور حالا سرعت بالای 20 مگ با موبایل میشه تجربه کرد هی بشینید ناله کنید…این همه چیز واجب کم داریم اینترنت توش گمه…هر وقت علم و فرهنگ استفاده از اینرنت اومد توقع اینترنت چند صد مگی داشته باشید
یا علی
من میرم چندتا کوچه پایینتر از خونه خودمون زیر دکل با گوشی j3 سرعتم با ookla speed test 51mbps بود دانلودم هم با گوشی حداقل 9 مگ بر ثانیه بود :smiley3
:-(( :-((:-(( :-((
منکه تا الان هر جور بسته ی وای فای خریدم سرعتم بیشتر از 30 کیلو بایت نمیشه چه 128 بگیرم چه 512 نامحدود میگیرم و از قیض سرعت با همین سرعت تو یه ماه به رکوردِ 40 گیگ هم رسیدم دانلود کردم:emoji0
همش تقصیر شاه خائنه
زیرساختهای کشور خوب نساخت
خیلی خوبه بخدا راضی باش سرعت من 75 kbps :l
من که سرعتم 1mbs =))=))=))هست مودم هم دارم :p الکی خوشیم الکی خوش:emoji5
قیمت ها هم یه ریزش ریزی داشت که خدارو شکر :emoji8=smile=smile
منتظر اینم که 4G بیاد تو شهر مون خودم مرکز شهرم و جالب اینجاست تو مرکز شهرم دوباره دقیقا مرکزشم:o
ولی خبری از 4G نیس جالب تر این که خونه بعضی از فامیل ها و آشناها میرم قشنگ ایرانسل آنتن نمیده:-((
و در آخر اینجا بوشهر استB-)
بدون شک تو ایران هم میشه سرعت اینترنت به چندین برابر وضعیت فعلی برسه، اما خب نمیخان.
سینه خواهم شرحه شرحه از فراق تا بگویم شرح درد این نت الاغ
مهندس دقیقا حرف دلمون رو زدی :-bd
معروف ترین و بزرگترین خیابون سئول کره جنوبی اسمشه تهرانه.(البته متقابلا تو تهران هم خیابون سئول موجوده.) اونوقت ما کجا اونا کجا.کل کره جنوبی ۹۹ هزار کیلومتر مربعه یعنی تقریبا یک هفدهم کشور ما.اونا تو اینترنت غرق هستن ما هم تو اینترنت غرق هستیم!!!
داداش من، تو سایت شطرنج امتیاز خودش رو به 2200 رسونده ولی بالاتر از این نمیشه رفت چون سرعت اینترنت پایینه.ناگفته نمونه طرحی که ما خریدیم 5 مگ است!!! طرف با هر حرکتش تو شطرنج فقط یک دهم ثانیه ازش کم میشه ما یک حرکت میدیم ۳ ثانیه کم میشه!!!(نا گفته نمونه که ما شطرنج ۱ و ۳ دقیقه ای رو بازی میکنیم که سرعت اینترنت و قطع نشدن و تاخیر نداشتن اهمیت بسزایی تو برد داره.)
در مورد اینترنت کابلی مشکل فقط سرعت و کیفیت نیست. مشکل بزرگ حجمی بودن این اینترنت هست. تو خیلی از کشورهای دنیا اینترنت خانگی یا اداری از بیخ نامحدوده.
ایران هم میتونه سرعت اینترنتشو همین الان به پای سرعت اینترنت کره جنوبی برسونه . ولی نمیخوان که اینطور باشه . پس وضعیت ایران تاسف بار نیست . نمیخوان که و نمیخوان و نخواهند خواست .
پس در ایران ، هیچکس تا زنده است منتظر سرعت بالا و کیفیت اینترنت در ایران نباشه . تا اَبَد .