اگر پردازنده های “کوالکام” می توانند در لپ تاپ های ویندوزی مورد استفاده قرار گیرند پس چرا تراشه های جدید معماری ARM را در “کروم بوک” ها نبینیم؟ کروم بوک ها به واقع لپ تاپ های ارزان قیمتی هستند که از سیستم عامل کروم شرکت گوگل بهره برده و این روزها در مدل های گوناگون معرفی شده اند.
به تازگی با خبر شده ایم که Google و Qualcomm در زمینه استفاده از پردازنده های جدید این شرکت برای کروم بوک ها به توافق رسیده و مراحل نهایی آزمون ها نیز برای استفاده از پردازنده های Snapdragon نهایی شده است. کروم بوک هایی که از این تراشه ها بهره می برند با کد Trogdor شناخته می شوند.
در واقع Chrome OS هم با تکیه بر معماری ARM، می تواند وضعیت را برای AMD و Intel سخت کند. در گذشته کد Cheza برای کروم بوک هایی با تراشه Snapdragon اعلام شده بود اما امروز شاهد استفاده از یک دیگر (Trogdor) هستیم. احتمال استفاده از تراشه Snapdragon 845 در این کروم بوک ها بسیار زیاد است؛ با این وجود احتمال دومی هم وجود دارد؛ آنکه کوالکام در حال برنامه ریزی برای یک تراشه سریعتر در زمینه استفاده در نوت بوک ها باشد که در این صورت چیزی قدرتمند از Snapdragon 845 را شاهد خواهیم بود.
آخرین تراشه ای که توسط کوالکام برای لپ تاپ های هیبریدی و ویندوزی طراحی شده بود Snapdragon 8CX نام دارد. کروم بوک های جدید بین 4 تا 6 گیگابایت حافظه رم را یدک می کشند. احتمالا قیمت نهایی آنها با مدل های مبتنی بر پردازنده های Intel تفاوت چندانی نخواهد داشت. البته گوگل در گذشته هم تایید کرده بود که این به معنی از میدان خارج شدن پردازنده های اینتل برای کروم بوک ها نبوده و به واقع پیکربندی Snapdragon در کروم بوک ها تنها یک انتخاب جدید است.
دیدگاهتان را بنویسید