میتوان با قطعیت این موضوع را اعلام کرد که مشکلات میان آمریکا و چین در دنیای تکنولوژی بیش از هر شرکت دیگری به هوآوی ضربه زده است. اما این غول چینی فناوری جهان دست روی دست نگذاشته است و تمام تلاش خود را میکند تا میزان آسیبهای ناشی از این قضیه را حداقل در بلندمدت به کمترین حد خود برساند.
طبق گزارشی که توسط یکی از تأمین کنندگان قطعات سختافزاری هوآوی منتشر شده است، این کمپانی قصد دارد تا میزان وابستگی خود را به تراشههای کوالکام و مدیاتک کم کرده و آنها را با چیپستهای موبایلی HiSilicon که توسط خود آنها تولید میشود، جایگزین کند. طبق برآوردها انتظار میرود که در نیمه دوم سال 2019 در حدود 60 درصد از دستگاههای هوآوی از چیپستهای ساخت خود این شرکت استفاده کنند.
برای مقایسه بد نیست بدانید که در نیمه دوم سال 2018 کمتر از 40 درصد از دستگاههای هوآوی با چیپستهای Kirin به بازار عرضه شدند و این رقم در نیمه اول سال 2019 به 45 درصد افزایش پیدا کرد. بنابراین با یک حساب سرانگشتی و از آنجاییکه این شرکت قصد دارد در طول سال 270 میلیون گوشی به فروش برساند، میتوان انتظار داشت که در نیمه دوم سال 2019 بیش از 150 میلیون گوشی هوآوی با چیپستهای کرین در بازار عرضه خواهند شد.
هوآوی و وابستگی کمتر به محصولات آمریکایی
هوآوی چندین سال است که گوشیهای بالارده و پرچمدار خود را با چیپستهای کرین روانه بازار میکند، اما بیشتر گوشیهای میانرده و پایین رده این شرکت همچنان از تراشههای اسنپدارگون کوالکام و یا هلیو مدیاتک بهره میبرند. اما وضعیت قرار نیست که به همین منوال ادامه داشته باشد. هوآوی به تازگی تراشه میانرده جدید 7 نانومتری خود یعنی Kirin 810 به عنوان نشانهای برای ایجاد تغییرات اساسی در روند استفاده از محصولات شرکتهای شخص ثالث معرفی کرده است. این چیپست قرار است که در تعداد زیادی از گوشیهای اقتصادی این شرکت مورد استفاده قرار گیرد و جایگزینی برای نسخههای آمریکایی (تراشههای کوالکام) در این دسته باشد.
دیدگاهتان را بنویسید