وبسایت Speedtest با رسیدن به اواسط ماه سپتامبر، گزارشی از کندترین و پرسرعت ترین اینترنت جهان در ماه آگوست 2021 را منتشر کرده است. در این مطلب نگاه دقیقتری خواهیم داشت به این گزارش، با ما همراه باشید.
به گزارش سختافزارمگ، میانگین سرعت اینترنت موبایل جهان در ماه گذشته 56.74 مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود 12.61 مگابیت بر ثانیه بود. میزان تأخیر (Latency) نیز 37 میلی ثانیه به ثبت رسیده بود. در بخش اینترنت ثابت میانگین سرعت دانلود جهان 110.24 مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود 60.13 مگابیت بر ثانیه با تأخیر 19 میلی ثانیه بود.
کندترین و پرسرعت ترین اینترنت جهان در ماه آگوست 2021
در بخش اینترنت همراه، امارات متحده عربی مانند ماههای گذشته در صدر قرار گرفته است. میانگین سرعت دانلود در این کشور 195.52 مگابیت بر ثانیه به ثبت رسیده است. پس از امارات کشورهای کره جنوبی، نروژ، قطر، چین، عربستان سعودی، کویت، قبرس، استرالیا و بلغارستان در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند.
در بخش اینترنت ثابت سنگاپور با میانگین سرعت دانلود 262.20 مگابیت بر ثانیه، با یک پله صعود نسبت به ماه قبل در رتبه اول قرار گرفته است. هنگ کنگ، موناکو، سوئیس، تایلند، رومانی، کره جنوبی، دانمارک، شیلی و فرانسه هم در رتبههای بعدی قرار داشتند.
افغانستان با میانگین سرعت دانلود 7.07 مگابیت بر ثانیه مانند ماه گذشته کندترین اینترنت همراه را در اختیار دارد. پس از آن ونزوئلا، فلسطین، بنگلادش، غنا، زیمباوه، سومالی، تانزانیا، سودان و تاجیکستان در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند.
در بخش اینترنت ثابت کوبا با میانگین سرعت دانلود 3.46 مگابیت بر ثانیه در رتبه آخر ردهبندی قرار گرفته است. پیش از آن کشورهای ترکمنستان، یمن، موزامبیک، سودان، افغانستان، بروندی، الجزایر، گامبیا، تونس و بوتساوانا در این لیست جای داشتند.
جایگاه اینترنت ایران در جهان (آگوست 2021)
در بخش اینترنت موبایل، این ماه هم ایران یک پله سقوط کرد و با میانگین سرعت دانلود 32.30 مگابیت بر ثانیه (4.037 مگابایت بر ثانیه) در رتبه 80 از میان 140 کشور قرار گرفت.
ایران در بخش اینترنت ثابت با میانگین سرعت 21.35 مگابیت بر ثانیه (2.67 مگابایت بر ثانیه) از میان 180 کشور در رتبه 134 جای گرفت. جایگاه ایران در این بخش نسبت به ماه گذشته تغییر نکرد میانگین سرعت اندکی بالاتر رفت.
جالب است بدانید که در آگوست 2020، جایگاه ایران در بخش اینترنت موبایل 71 (حالا 80) و در بخش اینترنت ثابت 119 (حالا 134) بود. این نشان میدهد که سرعت پیشرفت اینترنت و فناوریهای مرتبط با آن در ایران کندتر از دیگر کشورهای جهان است.
تو چه زمینه ای اولیم…. ( البته بغیر از دروغ و اختلاس و خیانت)
همین نت هم روز های آخر نفس کشیدنشه ..
در کل عوامل زیادی در سرعت نت موثر هستند
شما دوست عزیز از طریق مخابرات نمیتونید مشکلتون رو حل کنید ، دوتا راه حل به شما پیشنهاد میکنم هر دو قابل اجرا و به نفع شماست البته با کمی هزینه اولیه ….
یا از مودم های TD-Lte استفاده کنید که نیاز به خط تلفن نداره و سرعت خیلی خوبی داره یا از رادیو های وایرلس استفاده کنید که باز فوق العاده عالی هستن . کلا از نتی که با سیم سر و کار داره دست بکشید و خودتون رو راحت کنید .
میانگین سرعت ثابت ایران 21 ؟!؟ دقیقا عین امار کشته های کروناست. فقط این رو 4 برابر بیشتر کردن، اون یکی رو 4 برابر کمتر
من نمی دونم این سرعتا رو چه کسی تا حالا تجربه کرده. من اینترنت 16 دارم به زور به 300 کیلوبایت میرسه. تا حالا 4 تا شرکت عوض کردم و توی جاهای مختلف امتحان کردم اما همیشه سرعت به همین منوال بوده. دیگه نهایتش 100 تا بیشتر. تمام شرکت ها، همنظر هستن که مشکل از خطوطه. بعد که به مخابرات میگی اونا مشکل رو میندازن به گردن شرکتها. داستان قشنگ اینترنت پرسرعت، که هیچوقت واسه ما زیبا نبود. دوستان اگر کسی واقعا تجربه این سرعت ثابت رو داره خیلی خوشحال میشم در میون بذاره.
مشکل شما پارامتری به نام ریت خط هست که پایینه، وقتی شما سرعت 16مگ دارین ینی ی خودروی سرعت بالا رو سوار شدین اما وقتی خطتون کنده ینی همون خودرو رو دارین توی ی کوچه که پر از چاله چوله و دست انداز و موانع هست میرونید، پس قاعدتا وضعیت کوچه سرعت شما رو تعیین میکنه نه خودروی سرعت بالای شما. ریت خط به عوامل مختلفی بستگی داره که عوامل اصلیش فاصله از مرکز مخابراتی، وضعیت کابل کشی منطقه و محله و همچنین وضعیت سیم کشی خونه تون هست. برای برطرف کردن مشکلتون میتونید مودمتون رو به سرخط منزل ببرید و بسنجید که اونجا سرعت چقدر هست. اگه اونجا سرعت بالا بود مشکل از سیم کشی منزلتون هست و گرنه باید با مخابرات منطقه تون برای اصلاح سیم کشی صحبت کنید. در حال حاضر خرید سرویس 16مگ برای شما فقط هزینه اضافی و دور ریختن پولتون هست، خط را چک و اصلاح کنید.
ممنون از نظرتون دوست عزیز. ولی مشکل در این هست که در جاهای مختلف( از نظر مسافت) و هم توسط شرکتهای مختلف این مشکل وجود داشته. اگر شما تونستی مخابرات رو قانع کنی که بیاد خط رو چک کنه احتمالا کارمندای اونجا خیلی کار درست هستن. وقتی که یه مشکل رو در چندجای مختلف به یه شکل داری، دیگه نمیشه اسمش رو گذاشت مشکل، بلکه فکر کنم که یه راه حل هست. البته از طرف یه عده ای که ذینفع قضیه هستن.
متاسفانه مخابرات حاضر نیست که مشکل خط رو برطرف کنه و جالب اینکه همیشه هم حق به جانب هست. و تمام تقصیر رو برگردن شرکت سرویس دهنده میندازه. این وسط فقط مصرف کننده سرش بی کلاه می مونه و باید با چیزی که در اختیار داره بسازه و بسوزه.
خواهش می کنم
بله بله دقیقا ما هم اینجا با این مشکلات مواجهیم چون همگی توی ایران زندگی می کنیم.
بهترین کامنتی بود که بعد از چند ماه تو این سایت دیدم
درود بر شما
نت ایران واقعا بده
مخصوصا تو مودم و اینترنت ثابت که همشون دزدن و بعد یک ماه میگن سیم کشی قعطی داره