پس از کنفرانس AMD در قبل از آغاز به کار رسمی نمایشگاه کامپیوتکس 2019، که شامل 3 بخش از پردازنده های EPYC، Ryzen و کارت گرافیک های NAVI بود، اینک نوبت به NVIDIA رسیده است تا ببینیم که در کامپیوتکس 2019 چه همراه خود آورده است. در ادامه با کنفرانس انویدیا که به صورت اختصاصی پوشش داده شده است، همراه باشید.
کنفرانس انویدیا در کامپیوتکس 2019
کمپانی انویدیا در این کنفرانس به معرفی پلتفرم جدید خود با نام NVIDIA EGX پرداخت؛ این پلتفرم شامل چند خانواده ی پردازشی می گردد که هوش مصنوعی را به صورت Real-Time در لبه (Edge) شبکه به ارمغان آورده است؛ به این معنی که محاسبات AI در لبه شناور شبکه انجام می پذیرد؛ جایی که سنسورها اطلاعات را قبل از ارسال به مراکز داده جمع آوری می کنند.
در این کنفرانس آقای Justin Boitano از مدیران بخش پردازش های شبکه و Edge Computing در انویدیا ضمن اشاره به گسترش سنسورهای مورد استفاده در ادوات اینترنت اشیاء، ماشین ها امروزه با استفاده از دوربین ها و میکروفون های بسیار زیاد می توانند تمام اتفاقات این دنیا را رصد نمایند؛ این به معنی افزایش میزان داده های خامی است که باید تجزیه و تحلیل شود.
به واقع انویدیا یک پلتفرم پردازشی سرورهای هوشمند را معرفی کرده است که می تواند به صورت آنی به رصد و پردازش اطلاعاتی بپردازد که به صورت مستقیم و یا داده های حاصل از سامانه های ابری، دریافت کرده است. مصارف بسیار زیادی برای سرورهای فوق تعریف شده است که از جمله آنها می توان به موارد پزشکی، ارتباط های راه دور، تولید، حمل و نقل، مانیتورینگ، فروش و تجارت و… اشاره کرد. آقای Justin Boitano از در این زمینه به نیاز به سرعت بالا در پردازش های محاسباتی سطوح سرور هوشمند اشاره کرده و از جمله ی “پردازنده ها (CPU) قادر به انجام تمام این عملیات” نیستند استفاده کرد.
و حالا معرفی لپ تاپ های جدید NVIDIA RTX Studio
پس از این بخش انویدیا به سراغ لپ تاپ های جدید RTX Studio رفت؛ با چه لپ تاپ هایی روبرو هستیم؟ به گفته ی انویدیا، لپ تاپ های RTX Studio برای عملکرد دسکتاپ در قامت یک لپ تاپ طراحی شده اند. لپ تاپ های RTX Studio تا کنون در 17 مدل، توسط 7 برند معتبر جهانی تولید شده اند. کاربرد اصلی آنها تولید محتوا، رندرینگ، گسترش و مدیریت شبکه های اجتماعی، 3D و حتی بازی است. به گفته انویدیا این لپ تاپ ها با قدرتی 7 برابر بیش از MacBook Pro های اپل در این زمینه طراحی شده اند.
این لپ تاپ ها به کارت گرافیک های Quadro RTX و NVIDIA GeForce مجهز بوده و البته از طول عمر بالای باتری به دلیل کاهش مصرف GPU برخوردار هستند. به واقع این یک پلتفرم پردازشی جدید در قالب لپ تاپ های پیشرفته است که از سوی انویدیا مدیریت و رهبری می گردد. این لپ تاپ ها از قابلیت بالای Ray Tracing بهره برده و با ترکیب هوش مصنوعی، می توانند یک استودیوی همراه باشند که حتی برای ویرایش ویدیو در رزولوشن بالا نیز کاربردی هستند.
برخی از این لپ تاپ ها به کارت گرافیک های Quadro RTX 5000 مجهز هستند؛ دیگر پردازنده های گرافیکی مورد استفاده در این لپ تاپ ها شامل GeForce RTX 2080، GeForce RTX 2070 و GeForce RTX 2060 است. مدل های مبتنی بر تراشه های گرافیکی Quadro RTX 5000 را می توان اولین لپ تاپ های حرفه ای جهان دانست که 16 گیگابایت حافظه VRAM در آنها به کار رفته است. همچنین انویدیا از یک سری درایور های تخصصی موسوم به NVIDIA Studio Drivers برای این لپ تاپ ها استفاده خواهد کرد.
این درایو ها با کمک انویدیا و سازندگان نرم افزارهای مهندسی، تخصصی، طراحی و … آماده شده است که لپ تاپ های Studio Drivers را به صورت تخصصی به گونه ای متمرکز خواهد کرد که این پردازش ها را به صورت بهترین انجام دهند. از جمله ی این برنامه ها می توان به Adobe, Autodesk, Avid, Blackmagic Design, Maxon, Unity و Epic اشاره کرد. تمامی گواهینامه های رسمی برنامه های Autodesk Maya 2019, Autodesk 3ds Max 2020, Blackmagic Design DaVinci Resolve 16 و Daz3D Daz Studio برای بالاترین سازگاری سخت افزاری در مورد لپ تاپ های استودیو صادر شده است.
در ساعات آتی و روزهای آینده، اطلاعات بیشتری را از کنفرانس انویدیا در کامپیوتکس 2019 منتشر خواهیم کرد.
دیدگاهتان را بنویسید