کوالکام در کنار سنسور اثر انگشت تحت نمایشگر خود، دو پلتفرم جدید را نیز برای گوشی های هوشمند و گجت های پوشیدنی در شانگهای معرفی کرده است. اسنپدارگون 450 یک پردازنده ی میان رده ی بروزرسانی شده محسوب میشود که برای گوشی های هوشمند طراحی شده است و Snapdragon Wear 1200 نیز با هدف استفاده در گجت های پوشیدنی مانند ساعت های هوشمند و دستبند های سلامتی توسعه داده شده است.
ابتدا به شرح مشخصات و ویژگی های اسنپدراگون 450 میپردازیم. این چیپست دارای هشت هسته ی پردازشی از نوع Cortex A53 است که باعث میشود شباهت زیادی به اسنپدارگون 435 نسل قبل داشته باشد. البته این چیپست با معماری 14 نانومتری ساخته شده است در حالی که اسنپدارگون 435 دارای معماری 28 نانومتری بود. این بدین معناست که چیپست جدید دارای مصرف انرژی بسیار بهینه تری خواهد بود و طبق گفته ی کوالکام، تا 4 ساعت مصرف باتری دستگاه را بهبود خواهد بخشید.
ضمن اینکه امکان تقویت هسته ها از فرکانس 1.4 گیگاهرتز تا نهایتا 1.8 گیگاهرتز وجود دارد. از دیگر ارتقاهای صورت گرفته بر روی این چیپست میتوان به پردازنده ی گرافیکی Adreno 506 اشاره کرد که نسبت به Adreno 505، حدودا 25 درصد عملکرد بهتری دارد. پردازنده ی سیگنال تصاویر دچار پیشرفت شده است تا اکنون بتواند از سنسور های تکی تا 21 مگاپیکسل و سنسور دوگانه ی 13 مگاپیکسلی پشتیبانی کند. ضمن اینکه به این چیپست پشتیبانی از Qualcomm Clear Sight و Real-Time Bokeh اضافه شده است تا بتواند با کیفیت فول اچ دی و نرخ 60 فریم بر ثانیه فیلم برداری کند. اکثر دیگر مشخصات این چیپست در مقایسه با اسنپدراگون 435 تغییر خاصی نداشته است. این چیپست نیز به مودم X9 LTE کجهز است که حداکثر سرعت دانلود 300 مگابیت بر ثانیه و آپلود 150 مگابیت بر ثانیه را به ارمغان میآورد. پشتیبانی از Quick Charge 3.0 حفظ شده است اما رابط USB این چیپست ارتقا پیدا کرده است تا از نسخه ی 3.0 یو اس بی برای تبادل اطلاعات پشتیبانی کند.
در سمت دیگر همان طور که گفته شد Snapdragon Wear 1200 برای گجت های پوشیدنی طراحی شده است که سایز کوچکی دارد و اندازه ی این پردازنده فقط 79 میلی متر مربع است. این پردازنده نسبت به نسل قبل خود 45 درصد کوچک تر شده است بنابراین به طرز محسوسی نیاز به فضای کمتری دارد. Snapdragon Wear 1200 یک پردازنده ی تک هسته ای هست که در آن از هسته ی Cortex A7 با فرکانس 1.3 گیگاهرتز استفاده شده است. Snapdragon Wear 1200 از GPS، GLONASS، Gallileo، Baideu و LTE پشتیبانی میکند. مودم به کار رفته در این چیپست از نوع Cat-M1 است که نهایت سرعت دانلود 300 کیلوبایت بر ثانیه و آپلود 375 کیلوبایت بر ثانیه را در اختیار کاربران قرار میدهد. این چیپست از سیستم عامل های لینوکس و ThreadX پشتیبانی میکند بنابراین قرار نیست شاهد گجت های پوشیدنی اندرویدی قوی تر مجهز به این چیپست باشیم. کوالکام اعلام کرده است که نمونه های تجاری اسنپدراگون 450 در سه ماهه ی سوم سال جاری آماده خواهد شد و دستگاه های مجهز به این چیپست در سه ماهه ی پایانی 2017 راهی وارد بازار میشوند. Snapdragon Wear 1200 نیز در همین بازه ی زمانی از راه خواهد رسید.
دیدگاهتان را بنویسید