سروکله کارت گرافیک DG1 3GB نیز پیدا شد تا اولین کارت گرافیک تجاری اینتل یعنی DG1 را در SisoftSandra شاهد باشیم. این بنچمارک نه تنها تعداد هستهها بلکه فرکانس را نیز به ما نشان میدهد. با همین اعداد ما تقریبا میتوانیم قدرت محاسباتی را حدس بزنیم. آیا وجود 768 هسته و کلاک 1.5 گیگاهرتز (که احتمالا قبل از عرضه افزایش خواهد یافت) میتواند گرافیک DG1 را به یک نمونه ارزان اما مدرن برای گیمرها تبدیل کند؟ البته برای اولین بار میزان حافظه ویدیویی را هم در اختیار داریم که ظاهرا 3 گیگابایت خواهد بود.
در حال حاضر نگرانیهای زیادی درباره گرافیکهای جاه طلبانه اینتل وجود دارد. تنها نکتهای که از آن اطلاع داریم بازار هدف سازمانی آنهاست. برنامه غول آبی برای گیمرها فعلا نامشخص بوده و در حالی که DG1 میتواند یک هدیه مناسب برای گیمرها باشد (اینتل با استفاده از توان مالی خود میتوانید این گرافیک را با قیمت بسیار پایین عرضه کند) اما همه چیز به عدم وجود چنین برنامهای اشاره دارد. یک کارت گرافیک ارزان قیمت که از امکانات مدرن و قدرت کافی برای شکست PS4 و البته حداقل مشخصات برای واقعیت مجازی (1.9 ترافلاپ) استفاده میکند، شاید گزینه ایده آلی برای گیمرهای کم درآمد باشد.
در Sisoft ما شاهد اشاره به پلتفرم Cannon Lake هستیم. گرافیک مجزا DG1 مشابه گرافیک مجتمع Tiger Lake از هر نظری (البته به غیر از توان حرارتی) خواهد بود و این نشان از قدرتمند بودن TGL دارد. Tiger Lake قرار است که در بازار مصرف کننده و فرم فاکتور موبایل عرضه شود که قدرت بالا، آن را به گزینهای بسیار مناسب تبدیل خواهد کرد. این اولین گرافیک مجتمع قدرتمند از سوی اینتل برای لپ تاپهاست تا گرافیکهای مجزا پایین رده مانند سری Nvidia MX را کنار بزنند، در همین جهت سروکله کارت گرافیک DG1 3GB نیز پیدا شد تا نشان دهد اینتل در همه بخشها برای گرافیکهای خود برنامههای مختلفی دارد اما موفقیت آنها به فاکتورهای مختلفی بستگی خواهد داشت.
مروری بر معرفی گرافیک مجزا Intel Xe DG1
اینتل همچنین تایید کرده (دوباره) گرافیک Xe DG1 بخش از سری Low Power یا LP است و نه محصولی که گیمرها به دنبال آن هستند، برای گیمرها سری High Power یا HP در نظر گرفته شد. در واقع دلیل وجودیت DG1 آماده کردن بازار و البته اکوسیستم برای عرضه محصولاتی جدیتر از سوی اینتل است.
دومی اینتل از گرافیک Xe DG1 که در حال حاضر تنها یک بازی را اجرا میکند (Warframe) از سوی شرکت به نمایش گذاشته شد. این گرافیک به یک نمایشگر 1080p متصل بوده و در حالی که اطلاعات چندانی در دسترس نیست اما ظاهرا عملکرد رضایت بخش خطاب شده است. گرافیک Intel Xe DG1 از سه پورت Display Port و یک HDMI بهره میبرد و البته به هیچ کانکتور برق جداگانهای نیاز نداشته و تمام برق مورد نیاز خود را از اسلات PCI Express تهیه میکند.
اعلام شده که کارت گرافیک مذکور پلتفرمی برای تولید کنندگان و توسعه دهندگان است تا بتوانند معماری Xe را آزمایش کرده و آن را برای پلتفرمهای خود بهینه کنند. به هر حال گرافیک مجزای اینتل سرانجام خود را به ما نشان داد تا از همین حالا شاهد رقابتی سه گانه در بازار کارت گرافیک باشیم البته باید به انتظار بنشینیم تا اینتل کارت گرافیک مجزایی را به شکل رسمی به بازار عرضه کند.
بخاری در کنار زود پز
خدا PS4 رو بیامرزه برای ۷-۸سال قبل هست.
اگه از لحاظ نرم افزاری مشکلی نداشته باشه میخرمش
دیدن قیافه شرکت زاقارتی مثل ای ام دی سال دیگه دیدنیه.غول ابی وارد می شود
خخخخ مثل اینکه AMD خوب آسفالتت کرده. یکی از لذت های من زمانی هست که کامنت های بی پایه و اساس و غیر علمی طرفدار های اینتل رو میخونم. بیچاره ها نمیدونن پردازنده چی هست… مثل شما.
انویدیا هم میره cpu میزنه