بر خلاف تلفن های هوشمند که اگر بخواهیم گران قیمت ترین نمونه های آنان را معرفی کنیم عمدتا به دستگاه هایی برخورد خواهیم کرد که تنها از نظر ظاهری برجسته بوده و از نظر فنی و سخت افزاری حرفی برای زدن ندارند، در بخش دوربین های دیجیتال هر چه دستگاه های گران تری را بررسی کنیم به امکانات بیشتر و دقت بالاتری می رسیم. به همین دلیل فهرست گران قیمت ترین دوربین های دیجیتال جهان شامل برترین دوربین های ساخته شده توسط کمپانی های مختلف از لحاظ فنی و سخت افزاری است. با سخت افزار همراه شوید تا گران قیمت ترین دوربین های جهان را بررسی کنیم.
Sony Alpha A99
کمپانی سونی تقریبا در همه بخش های تکنولوژی نامی مطرح به حساب می آید و به همین دلیل اصلا بعید نیست که نام آنها را در بین تولید کنندگان گران ترین دوربین های دیجیتال نیز مشاهده کنیم. مدل A99 دوربین های سری آلفای سونی از سنسور Exmor CMOS با دقت 24.3 مگاپیکسل استفاده می کند و قیمتی برابر 2000 دلار دارد تا در جایگاه دهم لیست قرار بگیرد.
Canon EOS 5D Mark III
احتمالا یکی از بزرگترین کمپانی های سازنده دوربین های دیجیتال 2 دوربین در لیست ده دوربین دیجیتال گران قیمت جهان دارد. 5D Mark III با لنزی 22.3 مگاپیکسلی از دو اسلات کارت حافظه پشتیبانی می کند و با سرعت 6 فریم در ثانیه عکاسی می کند. قیمت این دستگاه 2800 دلار است.
Nikon D4
قطب دوم بزرگان سازنده دوربین دیجیتال هم یک نماینده در لیست گران قیمت ترین دوربین های جهان دارد. دوربین 16.2 مگاپیکسلی D4 دارای ویژگی های نظیر فوکس خودکار نقطه ای است و با سرعت 11 فریم در ثانیه عکاسی می کند. قیمت این دستگاه نیز 6000 دلار است که می توانید با چنین قیمتی تقریبا 17 پلی استیشن 4 خریداری کنید.
Pentax 645Z
پنتاکس شاید به گوش کاربران عادی اسم چندان آشنایی نباشد اما این کمپانی تولید کننده دوربین های بسیار با کیفیت و رده بالایی است که حتی در تولید فیلم های سینمایی نیز مورد استفاده قرار می گیرند. دوربین 51.4 مگاپیکسلی 645Z با سرعت 3 فریم در ثانیه تصویربرداری می کند و همانند نماینده کانن، از دو کارت حافظه نیز پشتیبانی می کند. طول عمر باتری این دستگاه تقریبا 7 ساعت است که در بین دوربین های دیجیتال عدد بسیار مناسبی به حساب می آید.. قیمت این دستگاه 10500 دلار تنها برای بدنه است و برای خرید لنز می بایست مجددا دست به جیب شوید.
Canon EOS 1D Mark III
دوربین 10.1 مگاپیکسلی 1D Mark III یکی از قدرتمندترین دوربین های موجود در بازار است که عمدتا مورد استفاده عکاسان حرفه ای قرار می گیرد و قیمتی معادل 12000 دلار دارد.
Leica S2-P
لایکا نیز همانند پنتاکس از تولید کنندگان دوربین های پیشرفته و حرفه ای است که طیف خاصی از کاربران را پوشش می دهد. مدل S2-P این کمپانی آلمانی 37.5 مگاپیکسلی بوده و ضد آب است. طول عمر باتری این دستگاه نیز 1000 شات است و برای خرید آن می بایست 30000 دلار پرداخت کنید.
Panoscan MK-3 Panoramic
بزرگترین ویژگی این دوربین کمپانی کمتر شناخته شده Panoscan قابلیت تصویر برداری 360 درجه ای آن است. این دوربین عمدتا در ساخت فیلم یا عکس برداری های تبلیغاتی مورد استفاده قرار می گیرد و قیمت آن 40000 دلار است.
Phase One P65
این دوربین از Phase One در رده Medium Format بوده و قابلیت استفاده از 60 لنز مختلف را دارد. P65 شاید تنها دوربین ماژولار جهان باشد که همه بخش های آن قادر به بکارگیری در سایر دوربین های Phase One نیز می باشند تا هر کاربری بتواند دوربین رویایی خود را با استفاده از قطعات مختلف بسازد. قیمت این دوربین 40000 دلار است.
Seitz 6×17 Panoramic
شاید بسیاری از کاربران دوربین های دیجیتال حتی نام Seitz را نیز نشنیده باشند اما مدل 6×17 Panoramic این شرکت تنها دوربینی در جهان است که وضوح آن 6×17 مگاپیکسل می باشد. سرعت پردازش تصاویر در این دوربین 300 مگابایت داده در ثانیه است که برای یک دوربین عددی فوق العاده به حساب می آید. قیمت این دستگاه 43000 دلار می باشد.
Hasselblad H4D 200MS
در نهایت نیز گران قیمت ترین دوربین جهان ساخت کمپانی هسل بلد می باشد. ثبت و پردازش 6 تصویر به صورت همزمان و 160 میلیون پیکسل تحت پوشش تنها دو مورد از ویژگی های این دوربین هستند که می توان آن را پیشرفته ترین دوربین دیجیتال جهان نامید. H4D 200MS قیمتی معادل 45000 دلار دارد.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
:smiley4:smiley4:smiley4:smiley4:smiley4:smiley4
این دوربینا قدیمی شدن دوربینای جدید رو با دقت 36 مگاپیکسلی میسازن مثل Canon eos mark IV یا Nikon d810
مفت پول واسه این دوربینای اشغالی
اسم برند تقریبا 7 موردشو اصلا نشنیده بودم و چقدر گرونن 😮