سوم اردیبهشت 94 – هتل هما تهران – گردهمایی سالیانه تی پی لینک با حضور جمعی از مدیران ارشد منطقه ای ، مدیران شرکت های خدمات پس از فروش(سازگار ارقام، پارس ارتباط و متم اف) و نمایندگان فروش این برند محبوب برگزار شد. در ابتدای این مراسم، جناب آقای عادل منش، مدیر بازاریابی دفتر تی پی لینک ایران، ضمن خیر مقدم گفتن به حاضرین این جمع، تاریخچه مختصری از نحوه تاسیس و عملکرد این شرکت ارائه دادند. به گفته ایشان، تی پی لینک در سال 1996 توسط برادران چاو در کشور چین تاسیس شده و از سال 2005 به بازارهای جهانی ورود پیدا کرده است. این شرکت تنها در سال 2013 با رشد 33 درصدی فروش نسبت به سال قبل مواجه بوده است و مجموع فروش محصولات در سال 2014 به بیش از 2 میلیارد دلار می رسد.
به گفته وی، تی پی لینک همینک برند اول جهانی در زمینه تجهیزات شبکه بی سیم است که توسط موسسه IDC مورد تحقیق و تایید قرار گرفته است. این شرکت در حال حاضر در 120 کشور محصولات خود را عرضه می کند و بیش از یک میلیارد کاربر را تحت پوشش قرار داده است. تعداد پرسنل تی پی لینک بالغ بر 23000 پرسنل است که 1100 نفر از آنها در بخش تحقیق و توسعه مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد نزدیک به 250 متخصص در زمینه تست محصولات تی پی لینک مشغول فعالیت هستند. تی پی لینک در حال حاضر دارای 25 آزمایشگاه شامل 9 لابراتوار تست کیفیت و امنیت است. این برند مطرح چینی، تنها تولید کننده تجهیزات شبکه در سطح جهانی است که در تمامی موارد اعم از مواد اولیه تا سایر وسایل مورد نیاز جهت تولید محصولات متنوع شبکه ای خودکفا عمل می کند و تمامی روند تولید در خود کارخانه های تی پی لینک صورت می پذیرد. به لطف این خودکفایی است که این شرکت توانسته است به کنترل کیفیت بهتر، کوتاه ترین زمان تحویل، و قیمت بسیار مناسب در مقایسه با سایر رقبا دست پیدا کند.
بعد از صحبت های جناب آقای عادل منش، جناب آقای لورانس لو، مدیر منطقه ای تی پی لینک به سخنرانی پرداختند. ایشان ضمن ابراز خوشحالی برای حضور در این مراسم به خصوصیات جذاب کشورمان، ایران پرداختند. به گفته وی ایران با جمعیتی در حدود 80 میلیون نفر که رتبه هجدهم در تولید ناخالص داخلی در سطح جهانی را دارد یکی از کشورهای فوق العاده جذاب برای سرمایه گذاران خارجی از جمله تی پی لینک است. در حال حاضر بیش از نیمی از جمعیت ایران را افراد زیر 35 سال تشکیل می دهند که اکثرا تمایل به کار با اینترنت را دارند و بدین منظور پتانسیل بسیار قوی جهت حضور شرکت های مطرح تجهیزات شبکه دیده می شود.
به گفته لورانس لو، در حال حاضر 45 میلیون نفر در ایران به اینترنت دسترسی داشته که نشان از ضریب نفوذ 55.7 درصدی است که نسبت به ضریب نفوذ 80 درصدی کشورهای پیشرفته هنوز نیاز به کار بیشتر دارد. به گفته وی، در طول پنج سال گذشته سرعت اینترنت در ایران 10 برابر افزایش یافته است که رتبه 148 جهانی را به خود اختصاص می دهد. همچنین ایران با حضور سه اپراتور تلفن همراه و ارائه سرویس های نسل 3G و 4G با افزایش 25 برابری سرعت اینترنت نسبت سه سال گذشته مواجه بوده است. بنابراین با افزایش روز به روز کاربران اینترنتی در ایران، افزایش سرعت اینترنت که نیاز به ارتقا دستگاه های نسل قدیمی را اجتناب ناپذیر می کند و همچنین با هوشمند تر شدن وسایلی همچون گوشی ها و پرینتر ها، بازار ایران شرایط فوق العاده ای برای حضور قدرتمندتر شرکت تی پی لینک مهیا کرده است.
به گفته وی، تی پی لینک از سال 2005 به ایران آمده و از سال 2011 به طور رسمی وارد بازار این کشور شد. به گفته مدیر منطقه ای تی پی لینک، این شرکت در سال 2014 نزدیک به یک میلیون دستگاه در ایران فروخته است.
بعد از صحبت های جناب آقای لو، نوبت به ویک کوام، مدیر فنی دفتر خاورمیانه تی پی لینک رسید. ایشان تی پی لینک را پر متنوع ترین شرکت در زمینه ارائه تجهیزات شبکه در دنیا دانستند که محصولاتی همچون گسترش دهنده های شبکه، مودم های همراه و تجهیزات بی سیم خانگی و بسیاری دیگر از محصولات اداری و عیره را تولید می کند. به گفته وی، این شرکت مطرح جهانی امسال به غیر از موارد گفته شده بر روی لوازم جانبی و تجهیزات هوشمند و سرگرمی نیز قصد سرمایه گذاری دارد. مدیر فنی تی پی لینک، دستگاه های بی سیم خانگی را یکی از مهمترین محصولات این شرکت بر شمردند که در سال جدید قرار است با ارائه نسل جدیدی از این دستگاه ها حتی با صفحه نمایش لمسی تحولی بزرگ در این زمینه به وقوع بپیوندد.
ارائه دستگاه های بی سیم قابل حمل با توسعه نسل 3G و 4G در ایران یکی دیگر از اهداف این شرکت در سال جدید است که در کنار بازار داغ گوشی های هوشمند، می تواند شرایط ایده آلی را برای این محصولات مهیا کند. ارائه اسپیکر های بلوتوثی که از سری محصولات جدید این شرکت خواهد بود در کنار انواع پاوربانک، هاب های USB، سبد کالای این شرکت را بیش از پیش تقویت خواهد کرد. ارائه محصولات اداری قدرتمند نیز، یکی از اهداف تی پی لینک بوده و خواهد بود.عرضه انواع سوئیچ های چند لایه با کدهای امنیتی قابل اعتماد، انواع روترها با قابلیت های VPN و تنظیم ظرفیت با کدهای امنیتی بسیار قوی، اکسس پوینت های بی سیم سقفی برای انواع هتل ها، مراکز خرید و دانشگاه ها، اکسس پوینت های محیط باز برای اتصال های طولانی تا 15 کیلومتر با انواع اتصال نقطه به نقطه و چند نقطه ای از جمله این موارد به شمار می روند.
منم همینطور یه نظر من هم بدترین مارک بازار TP_Link خیلی مودم هاش ضعیف خیلی داغ میکنه
من خودم به شخصه Asus , Zyxel,D_link بیشتر قبول دارم کارایی هم دیدم ازشون
تی پی لینک با گارانتی سازگار جزو مودم های خوبیه که تو ایران هست یعنی جزو چندتای اول .
خب خدمات هم مهمه و قیمت هم مناسب .
تی پی لینک برای کاربرهای خانگی می تونه ایده آل باشه …. قیمت خوب و قیافه مناسب ولی تا حالا هیچ کارشناس IT رو تو هیچ اورگانی ندیدم اون رو پیشنهاد کنه
Cisco اولین انتخاب برای یک کاربر حرفه ای و یک سازمان هست … بعدش Dlink و Zyxel و …
البته تو موقع خرید یکم باید تخصصی تر نگاه کرد و چیپ های مورد استفاده در مودم رو چک کرد و نه قیافه و برند
درود
لطفاً یه پست درباره بهرین مدم روترها بزارید با قیمتهای مختلف
توی اینترنتم نتونستم مطلب به درد بخوری پیدا کنم
البته اینم بگم شاید تو سری های جدید مشکلاتش برطرف شده باشه .
متاسفانه ضعیف ترین مودم هایی که داشتم از همین سری TP-Link بود !
D-Link و Zyxel فوق العاده ان . 24/7 کار میکنن و آخ نمیگن .
الان D-Link دارم و همیشه روشنه . هیچوقت مشکل ساز نشده و یجورایی جان سخته :دی
قبل از این هم Zyxel داشتم اونم فوق العاده بود. دو سه ماه پیش دادمش به دامادم تو آموزشگاه ازش استفاده میکنه اونم 24 ساعته روشنه و آنتندهیشم عالیه .
این تجربه ی استفاده شخصی از این 3 مودم بود 😉 !