گوشی نوکیا G20 را که خاطرتان هست؟ ظاهرا کمپانی معظم نوکیا تصمیم گرفته تا مشکلات کوچک آن را برطرف کند و با ارتقاء باتری، دوربین و صفحه نمایش، دنبالهی آن را که گوشی نوکیا G21 باشد، معرفی کند.
مشخصات فنی گوشی نوکیا G21
در وهلهی اول باید به مهمترین ارتقاء گوشی جدید نوکیا توجه کنیم که باتری آن است! شرکت نوکیا موفق شده تا یک باتری 5050 میلی امپر ساعتی را در آن جای دهد تا کاربر مطمئن باشد که بدون شارژ هم میتواند تا سه روز از آن بهره ببرد. همچنین قابلیتهای جدیدی همچون HMD (حالتهای صرفه جویی باتری) نیز بهبود یافتهاند تا هرگونه مصرف زیاد باتری را محدودتر کند. این قابلیت دو حالت دارد که اولی صرفه جویی انرژی به 20 درصد میرسد و در حالت دوم 10 درصد به حالت اول اضافه میشود. علاوه بر فوایدی که این قابلیت برای باتری دارد، طراحی ظاهری گوشی را هم تحت تاثیر قرار داده و اکنون گوشی جدید نوکیا از نسخهی قبلی خود 1 میلی متر باریکتر است.
نکتهی دیگری که باید به آن توجه کنید این است که این گوشی تنها با یک آداپتور 10 واتی در جعبهی خود عرضه میشود و باید خودتان نسبت به خرید یک کابل شارژ مناسب آن اقدام کنید.
دومین ارتقاء بزرگی که در گوشی جدید نوکیا رخ داده، صفحه نمایش جدید آن با نرخ نوسازی تصویر 90 هرتز است. این نمایشگر 6.5 اینچی، نخستین نسخه از نوع خود است که در گوشیهای نوکیا مورد استفاده قرار میگیرد. طبق مشخصاتی که خود شرکت منتشر کرده، رزولوشن این نمایشگر +720P است و اگر میخواهید باتری گوشی خود را برای 3 روز حفظ کنید، باید نرخ نوسازی آن را به 60 هرتز کاهش دهید.
مورد بعدی دوربین است. سنسور جدید 50 مگاپیکسلی دوربین اصلی این گوشی از دیگر ارتقاءهایی است که نوکیا بر روی گوشی جدید خود انجام داده. دیافراگم لنز و اندازه سنسور بزرگتر شده است و بیشترین تاثیر آن را در حالت Super Resolution مشاهده میکنید. برای فیلمبرداری در شب هم تمهیداتی اندیشیده شده تا کیفیت تصاویر در نور کم نیز بهبود یابد. البته دوربین 5 مگاپیکسلی فوق عریض گوشی نوکیا G20با یک دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی و دوربین عمق تصویر 2 مگاپیکسلی جایگزین است.
دیگر نوبت تراشهی مورد استفاده در این گوشی رسیده است و کافی است بدانید که این گوشی از یک چیپست بسیار قویتر از Unisoc T606 که در گوشی قبلی مورد استفاده قرار گرفته بود، عرضه خواهد شد. تراشهی جدید دارای دو هستهی Cortex A75 است و در کنارش شش هستهی A55 نیز قرار گرفتهاند که یک جهش بزرگ برای پردازشهای گرافیکی این گوشی است. 4 گیگابایت رم و 64 (یا 128) گیگ حافظه داخلی نیز از دیگر قابلیتهای سخت افزاری این گوشی است. البته که قابلیت اضافه کردن حافظه با درگاه MicroSD نیز وجود دارد و اگر بیشتر از یک سیمکارت دارید، این گوشی از دو سیمکارت نیز پشتیبانی خواهد کرد.
حسگر اثر انگشت این گوشی همانند پدر خود در کنار بدنه است و البته به جای استفاده از آن میتوانید از حسگر تشخیص چهرهی آن نیز استفاده کنید. در بخش اتصالات این گوشی هم یک مودم Cat 4 LTE نصب شده که از امواج 5G نیز پشتیبانی میکند اما استفادهی اصلی آن برای 4G است.
این گوشی از سیستم عامل اندروید 12 بهره میبرد و برنامهی نوکیا برای این گوشی نیز به نحوی است که تا سه سال آینده بتواند آپدیتهای سیستم عامل اندروید را دریافت کند. همچنین ارتقاء امنیتی زیادی برای این گوشی در نظر گرفته شده تا در برابر تهدیدات امنیتی صدمه نبیند. این گوشی با برچسب قیمتی 170 یورو به بازارجهانی عرضه خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید