فروشگاه نرم افزاری بزرگ گوگل برای پلتفرم اندروید که با نام گوگل پلی یا پلی استور شناخته میشود، دارای دریایی از اپلیکیشن های متنوع است که با وجود نظارت های سخت گیرانه ی گوگل، هنوز اپلیکیشن های فراوانی در آنجا وجود دارند که از کیفیت لازم برخوردار نیستند و گاها کاربردی ندارند و حتی ممکن است برای کاربر دردسر ایجاد کنند. گوگل به این موضوع واقف است و به همین دلیل قصد دارد اپلیکیشن هایی که کیفیت بالاتری دارند و به طور مثال فاقد مشکلات پایداری هستند یا کمتر کرش میکنند را هنگام جستجو کردن های کاربر، در مکان بالاتری نمایش دهد و در عین حال اپلیکیشن های کم کیفیت را در رتبه های پائین جستجو قرار دهد که این عمل باعث میشود کاربر راحت تر بتواند برای انتخاب اپلیکیشن مورد نظر خود تصمیم گیری کند و مطمئن باشد که اپلیکیشن با کیفیتی را بر روی دستگاه اندرویدی خود نصب میکند. گوگل با تائید این موضوع گفته است که این روش تاثیر مثبتی بر روی تجربه ی کاربری کاربران میگذارد و باعث میشود دیگر مانند گذشته، مجبور به حذف اپلیکیشن های تازه نصب شده به واسطه ی کیفیت پائین آنها نشوند.
گوگل دلیل اعمال این تغییرات را ارائه ی بهترین تجربه ی کاربری از گوگل پلی برای کاربران اعلام کرده است. غول جستجوی جهان مدعی شده است که تحلیل های داخلی صورت گرفته نشان میدهند مشکل اصلی 50 درصد از برنامه هایی که فقط یک ستاره ی کیفی از کاربران دریافت کرده اند، عدم داشتن پایداری است. این عدم پایداری باعث میشود مشکلاتی مانند مصرف بی رویه ی باتری یا پردازش آهسته ی اپلیکیشن و کرش های تصادفی شود و این دقیقا همان چیزیست که کاربران از آنها بیزار هستند. گوگل میتواند با یاری رساندن به توسعه دهندگان اینگونه اپلیکیشن ها تمرکز آنها بر روی بهبود عملکرد اپلیکیشن های خود افزایش دهد تا توسعه دهندگان بتوانند مشکلات کیفی اپلیکیشن را پیدا و رفع کنند. به طور مثال، Android Vitals میتواند مشکلات کارایی کلیدی یک اپلیکیشن را گزارش دهد تا توسعه دهندگان بتوانند پیش از عرضه ی عمومی اپلیکیشن های خود، آنها را اصلاح کنند.
البته این در حالی است که به احتمال زیاد برای ما ایرانیها هرگز به نمایش در نخواهند آمد.:o:o:o:o:o:o:o/-)/-)/-)/-)/-)/-)/-)