پس از کاهش قیمت حافظه های NAND Flash در سه ماهه سوم سال 2015 و استقبال روز افزون کاربران از محصولات مبتنی بر این نوع از حافظه، سود کلی شرکت های تولید کننده به نسبت مدت مشابه سال گذشته به میزان 2.4 درصد افزایش یافته است. در جدیدترین گزارش DRAMeXchange کمپانی کره ای سامسونگ موفق به کسب بیشترین سهم از بازار درایو های NAND Flash گردیده و هم اکنون یک سوم بازار را در اختیار خود دارد. سامسونگ هم به عنوان عرضه کننده محصول در بازار شناخته می شود و هم محصولات خود را به صورت OEM در اختیار سایر تولید کنندگان قرار می دهد و همین مسئله تاثیر بسزایی در کسب سهم 33 درصدی از بازار دارد.
سامسونگ با افزایش 15 درصدی میزان تولید خود سعی در کسب درآمد بیشتر را داشته، اما در عمل با کاهش 1 درصدی سود روبرو گردیده تا رقم 2.68 میلیارد دلار را به عنوان سود اعلام نماید. در حال حاضر چیپ ست های سه بعدی با فناوری ساخت 16 نانومتری به عنوان فناوری مورد استفاده در خط تولید سامسونگ شناخته می شود. توشیبا به عنوان برند دوم تولید کننده حافظه های NAND Flash در جهان موفق به افزایش سود خود به میزان 10 درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته گردیده است. پیش از این کمپانی Toshiba با معرفی فناوری ساخت 15 نانومتری و محصولات کارآمد خود 50 درصد از سهم کل بازار را در اختیار گرفته بود، اما به ناگهان با تغییر سیاست به سمت تولید چیپ ست های اختصاصی برای گوشی های هوشمند تغییر مسیر داد. همین موضوع سبب کاهش میزان تولید چیپ ست حافظه NAND Flash برای مصرف در تجهیزات ذخیره سازی کامپیوتر شخصی گردید تا به عنوان دومین تولید کننده این نوع از حافظه شناخته شود.
کمپانی SanDisk سومین برند تولید کننده به شمار می رود که میزان تولید خود را در پاییز سال 2015 نسبت به مدت مشابه سال گذشته به میزان 49 درصد افزایش داده است. سن دیسک نیز همانند توشیبا به تولید چیپ ست های اختصاصی برای گوشی های هوشمند می پردازد، اما تفاوت سن دیسک در افزایش 18 درصدی سود و دستیابی به درآمد 1.31 میلیارد دلاری است. افزایش رشد در صورتی برای SanDisk رخ داده که متوسط هزینه فروش این برند به میزان 18 درصد کاهش یافته است. در حال حاضر 60 درصد تولیدات سن دیسک در بخش NAND Flash با فناوری ساخت 15 نانومتری از خط تولید خارج می شوند. چهارمین برند تولید کننده با نام SK Hynix که یکی از برندهای خوشنام در عرصه تولید حافظه به شمار می رود، با کاهش 4.7 درصدی سود، درآمد 927 میلیون دلاری را رقم زده است. با این حال حجم تولیدات هاینیکس به میزان 15 درصد افزایش یافته و نگاه ویژه ای به تولید SSD در کنار محصولات OEM دارد. چیپ ست های TLC با فناوری ساخت 16 نانومتری از زمستان سال 2015 برای محصولاتی مانند فلش مموری و SSD روی خط تولید قرار گرفتند تا سهم هاینیکس از بازار NAND Flash تکان کوچکی بخورد. دو کمپانی Micron با سود 1.18 میلیارد دلاری و Intel با سود 663 میلیون دلاری در مکان های بعدی قرار دارند و راه درازی برای رسیدن به بالای جدول در پیش دارند.
حسام جان ممنون از این مطلب.
انصافا” سامسونگ یک کار درست و حسابی انجام داده باشه همین تولید SSD ها است. :x:x