همانطور که میدانید تلگرام یک پیامرسان محبوب بوده که به طور همزمان برای گوشیهای هوشمند و دسکتاپ قابل استفاده است. به تازگی اعلام شده که تعداد دفعات دانلود برنامه تلگرام در گوگل پلی استور از مرز 1 میلیارد بار رد شده است. تلگرام این دستاورد بزرگ را تا حد زیادی مدیون فیسبوک و واتساپ است.
تلگرام سال 2013 توسط پاول دورف روسی راهاندازی شد. این پیامرسان رایگان به شما امکان آن را میدهد که پیامهای متنی و فایلهای مولتی مدیا خود را با دوستانتان یا در گروهها و کانالها به اشتراک بگذارید. امکانات جدید دیگری مانند تماس ویدئویی با 1000 بیننده و چت صوتی با میلیونها شنونده نیز به این برنامه اضافه شده است.
1 میلیاردی شدن دفعات دانلود تلگرام در گوگل پلی
حالا به تازگی تعداد دفعات دانلود این پیام رسان پرطرفدار در بزرگترین فروشگاه اندروید یعنی گوگل پلی استور از مرز 1 میلیون بار رد شده است. توجه به این نکته مهم است که این تعداد نصب بازتاب دهنده کل دفعات دانلود این برنامه نیست. جدا از دیگر فروشگاههای اندرویدی که این برنامه را برای نصب در دسترس دارند، تلگرام در اپ استور برای دستگاههای iOSای اپل و حتی تبلتهای این شرکت نیز دسترس است و برخی از کاربران کامپیوترهای ویندوزی، macOS و لینکوس هم از این برنامه استفاده میکنند.
جالب است بدانید باوجود اینکه تلگرام بیش از 2 سال در کشور روسیه فیلتر بوده و در حدود یک سال است که رفع فیلتر شده، کماکان از محبوبیت بسیار بالایی در میان کاربران این کشور برخوردار است. طبق جدیدترین آمارهای ارائه شد این برنامه از واتساپ و فیسبوک بسیار پرطرفدار بوده میزان محبوبیت آن 6.8 در مقابل 0.5 درصد است.
از طرف دیگر مشکلات اخیر فیسبوک و از دسترس خارج شدن برنامههای این شرکت برای چندین ساعت موجب شد تا تلگرام تنها در مدت یک روز 70 میلیون کاربر جدید جذب کند. تلگرام حالا شاهد ثبت رکورد جدیدی برای ثبت نام و فعالیت کاربران بود و نرخ رشد روزانه این برنامه از حد معمول فراتر رفته است. ارائه قابلیتهای جذاب و جدید در کنار ضعف رقبا این فرصت را برای پیشرفت به تیم تلگرام داده است.
امکان تبلیغ به تلگرام اضافه خواهد شد
در گزارشات جدید پیرامون برنامه تلگرام گفته شده که ظاهراً این پیامرسان قصد دارد فرصتهای تبلیغاتی در پلتفرم محبوب خود ایجاد کند. طبق اطلاعات منبع این خبر پستهای اسپانسر شده تبلیغات این پیامرسان هستند و نه مدیریت کانالها. به منظور ارائه خدمت در این زمینه تلگرام وبسایتی ایجاد خواهد کرد که از طریق آن کاربران بتوانند برای محصولات خود تبلیغ ارائه کنند. اما اینکه این تبلیغات چه هزینهای خواهد داشت هنوز مشخص نیست.
گفته شده که حداکثر طول پست 160 کارکتر خواهد بود و این شرکت کلیکهای کاربران در تبلیغات و اطلاعات مربوط به فعالیت این اشخاص را ردیابی و منتقل نخواهد کرد. همچنین امکان اضافه کردن لینک به تبلیغات هم وجود نخواهد داشت. تبلیغ دهندگان تنها میتوانند پستهای خود را بر روی پلتفرم تبلیغ کنند.
درآمد این تبلیغات (نه حتی بخشی از آن) به صاحبان کانالهایی که تبلیغات در آنها نمایش داده میشود تحویل داده نمیشود. تلگرام قصد دارد ابتدا هزینههای خود را تأمین کند و پس از آن شروع به اشتراک گذاری درآمد خود با این افراد شود.
با این حال هنوز مشخص نیست که بخش آزمایشی این برنامه از چه زمانی آغاز خواهد شد. حتی ممکن است طرح نهایی آن نیز متفاوت از برنامه فعلی باشد.
دیدگاهتان را بنویسید