اکنون که چند روزی میشود وارد نیمه ی دوم سال 2016 شده ایم، آمار و گزارشات در مورد کمپانی های سازنده ی گوشی های هوشمند در حال انتشار است و طبق معمول، 10 گوشی قدرتمند 6 ماه گذشته نیز که توسط بنچمارک AnTuTu تست شده اند و امتیاز آنها به ثبت رسیده است، معرفی شده اند. همان طور که انتظار میرفت، اخیرا پرچمدار جدید کمپانی چینی وان پلاس توسط این برنامه به چالش کشیده شده است و در این جدول تغییراتی حال شده است. همراه ما باشید.
نکته ی شگفت انگیزی نیست که اکثر گوشی های قدرتمندی که در این جدول حضور دارند، مجهز به چیپست اسنپدراگون 820 هستند. با قاطعیت میتوان گفت که اسنپدراگون 820 به قدری عملکرد خوبی از خود نشان داده و کم نقص بوده است که شکست اسنپدراگون 810 را کاملا به فراموشی بسپارد. اما نکته ی دیگری که وجود دارد این است که پرچمدارانی که در نیمه ی بالایی جدول قرار گرفته اند همگی دارای 6 گیگابایت حافظه ی رم هستند و این مشخصه به خصوص در پرچمداران چینی تبدیل به یک ویژگی استاندارد شده است. امتیازات ثبت شده توسط هر ده گوشی حاضر در لیست چشمگیر هستند اما گزارشات حاکی از این دارند که به زودی باید شاهد گوشی های قدرتمند تری با 8 گیگابایت رم نیز باشیم.
اما به سراغ جدول AnTuTu برویم. به نظر میرسد این جدول اکنون قهرمان جدیدی را به خود میبینید. وان پلاس 3 با مشخصاتی از جمله اسنپدراگون 820، 6 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه ی داخلی موفق شده است که میانگین امتیاز 140288 را به ثبت برساند و بهترین امتیازی که تاکنون توسط یک گوشی هوشمند در AnTuTu دیده ایم را به نام خود ثبت کند. این طور که مشخص است، اسنپدراگون 820 هیچ مشکلی با 6 گیگابایت رم از نظر گلوگاه شدن ندارد و به خوبی این مقدار رم را پشتیبانی میکند. با وجود مشکلات وان پلاس 3 در مدیریت رم، به دلیل اینکه در برنامه های بنچمارک از تمام پتانسیل سخت افزار گوشی به کار گرفته میشود، این گوشی توانسته صدر جدول را از آن خود کند.
دیگر نماینده ی کشور چین، Vivo xPlay Elite Edition که اولین گوشی هوشمند دارای 6 گیگابایت رم به شمار میرود و باز هم به چیپست اسنپدراگون 820 و البته 128 گیگابایت حافظه ی داخلی مجهز است، موفق شده است که میانگین امتیاز 138706 را به ثبت برساند و در رده ی دوم جدول قرار بگیرد. این گوشی دارای نوآوری های مختلفی بود و همچنین اولین گوشی هوشمند چینی بوده است که از صفحه نمایش دو طرف خمیده در آن استفاده شده است.
در رده ی سوم نیز باز هم یک گوشی چینی و این بار از کمپانی LeEco یا همان LeTV سابق قرار گرفته است. این گوشی نیز مانند رقبای بالای سری خود دارای 6 گیگابایت رم و اسنپدراگون 820 است و با اختلافی ناچیز در نسبت به Vivo Xplay Elite Edition و با کسب امتیاز 138026 جایگاه سوم را کسب کرده است. دو گوشی Lenovo ZUK Z2 Pro و Xiaomi Mi5 نیز به ترتیب در جایگاه چهارم و پنجم قرار گرفته اند که نیمه ی بالایی جدول کاملا تحت سلطه ی سازندگان چینی باشد.
بالاخره پرچمدار برترین سازنده ی گوشی های هوشمند، سامسونگ گلکسی اس 7 اج با امتیاز 134599 در رده ی ششم و پرچمدار اپل، آیفون 6 اس نیز با امتیاز 133781 رده ی هفتم جدول را از آن خود کرده اند و آیفون SE، نماینده ی 4 اینچی اپل نیز در جایگاه نهم قرار گرفته است. امتیازات درج شده، حاصل میانگین گرفتن از حدود 2000 امتیاز ثبت شده برای هر مدل است که از ابتدای ماه ژانویه تا انتهای ماه ژوئن برای این دستگاه ها به ثبت رسیده است. با اینکه به طور کلی بنچمارک ها را میتوان یک منبع اجمالی برای قدرت گوشی های هوشمند دانست، اما قطعا این امتیازات نمیتوانند دلیل اصلی ما برای خرید یک گوشی هوشمند باشند. وان پلاس 3 در حالی در رده ی نخست قرار گرفته است که در تست های صورت گرفته با اختلاف نسبتا زیادی از پرچمدار سامسونگ و اپل شکست خورد. در واقع این مسئله برای اکثر گوشی های نیمه ی بالایی جدول صادق است پرچمدار شیائومی نیز در تست های سرعت صورت گرفته، نتوانست از عهده ی پرچمداران اپل و سامسونگ بر بیآید و این نشان میدهد که این اعداد و ارقام، چندان قابل استناد نیستند. نظر شما درباره ی جدول AnTuTu چیست؟
همه چیز سخت افزار نیست بلکه هماهنگی با نرم افزار مخصوصا رابط کاربری مهمه اگه قدرت خام بالا باشه ولی در عمل برنامه ها تند اجرا بشه چه فایده ای داره
ایفون و اس 7 عالین
چینی ها چه قشنگ نصف لیست رو گرفتن:emoji9 بنظرم حقشونه با قیمت نسبتا کم گوشی قدرتمند تولید میکنن:-bd
متوجه شدم هیچ کدوم از نظرات امروز بنده تایید نشدن میشه دلیلش رو بفرمایید؟؟؟؟؟؟
تست هایی مثل انتوتو هیچ مشکلی ندارند و تمام قدرت دستگاه رو نشون میدن
ولی تست هایی که با دست و رابط کاربری صورت میگیره دو مشکل داره
1. صرفا ران تایم رو مورد بررسی قرار میده و دیگر مسائل چون گرافیک و قدرت خام رو در نظر نمی گیره
2. معمولا دوبار برنامه ها رو اجرا میکنن که بیشتر از هر چیز توانایی هماهنگی نرم افزار و سخت افزار در فعالیت پس زمینه رو نشون میده
بخاطر همین تفاوت هایی در این تست با نرم افزاری مثل انتوتو با تست های دستی دیده میشه