اپن سورس بودن سیستم عامل اندروید علاوه برای فوایدی که برای توسعه دهندگان و افراد علاقمند در این زمینه دارد، یک مسیر بسیار ایده آل برای تست و قرار دادن انواع بدافزار است که بدون اطلاع کاربر روی گوشی یا تبلت قرار می گیرد. طبق جدیدترین خبر اعلام شده توسط موسسه امنیتی سیمانتک، هفده درصد از اپلیکیشن های اندرویدی به Malware آلوده هستند و کاربران هیچ اطلاعاتی در این خصوص ندارند و بدافزار ها نیز به صورت کاملا ناشناس به فعالیت خود ادامه می دهند. به طور حتم از دوستان خود شنیده اید که نرم افزار های مورد نیاز برای سیستم عامل اندروید را فقط از Google Play دانلود و نصب کنید که این مسئله ارتباط مستقیمی به اطمینان از آلوده نبودن اپلیکیشن دارد. به نظر می رسد تحقیقات سیمانتک نشان می دهد که حتی به اپلیکیشن های قرار گرفته در گوگل پلی هم می توان مشکوک شد.
بر اساس آمار منتشر شده، در سال 2013 حدود 700 هزار اپلیکیشن آلوده توسط سیمانتک کشف شده بود که در سال 2015 این میزان به حدود یک میلیون افزایش یافته است. یک سوم از این موارد به madware و grayware اختصاص دارد که وظیفه ای به جز نمایش تبلیغات در اپلیکیشن ها بر عهده ندارند. بر اساس نظر کارشناسان این موسسه، بیشتر نرم افزار ها و بازی های قرار گرفته در گوگل پلی آلوده نیستند، اما به دلیل تحریم های موجود در برخی کشور ها (از جمله ایران) امکان دانلود برخی از اپلیکیشن ها به صورت مستقیم از سرور گوگل وجود ندارد و کاربران باید نرم افزار مورد نظر را از وب سایت های جانبی دریافت کنند که این مسئله ریسک آسیب پذیری را به شدت افزایش می دهد.
حرفتون درسته. ولی این برنامه ای که معرفی کردم. آنتی ویروس نیست فثقط جلوی یک سری دسترسی هارو میگیره. مثلا چه لزومی داره یک برنامه ماشین حساب به اینترنت وصل بشه. این برنامه مثل یک فایروال هست شما تعیین میکنین چه برنامه ای به اینترنت وصل بشه یا اگر وصل میشه با وای فای باشه یا موبایل دیتا یا هردو. خیلی در مصرف باتری و حجم اینترنت صرفه جویی میکنه. حتی میگه این برنامه داره به چه سروری تو چه کشوری وصل میشه. یا چندبار تلاش کرده به جایی وصل بشه. تبلیغات نرم افزارهارو هم میتونی بلاک کنی.
با سلام
از اونجا که پایه اندروید لینوکس هست اصولا مثل ویندوز نیست که فرمتهای مختلف بتونن روش اثر بذارن و فقط تحت apk هست که نرم افزار اجرا میشه ، این امار هم شرکتها فقط برای محبوبیت خودشون بیرون می دن ، البته بد افزار وجود داره که سریعا قابل تشخیص هست. پس نیازی به نصب برنامه نیست ، خیالتون راحت باشه
با تشکر از دوستان زحمتکش این سایت پر طرفدار
دوستان از نرم افزار “موبایل وال” استفاده کنین. واقعا کارش درسته این نرم افزار .
سلام
بر همین اساس میگم تجارب و پیشنهاد تون چیه که روی گوشی چه ویروس کشی نصب کنیم
من توتال بیت دیفیندر رو نصب کرده بودم ولی به علت اینکه زیاد از حجم اینترنت گوشی استفاده میکرد برای بررسی و آپدیت حذفش کردم ولی خیلی مطمئن بود.
به دور از این که ما توی گوشی اطلاعات مهم و اینا نداریم.
تشکر
در کنار محاسن،معایبی نیز قاعدتا داره.
امکان داره بیشتر از 17 درصد باشه. چون اوپن سورس هست ویروسی براش ساخته بشه زود پیدا میشه
اما سیستم عامل پایدار ios که براش میگن ویروس کمه
شاید 10 در صد از کل برنامه هاش ویروسی باشه اما چون بستست کسی نمیتونه متوجه بشه که ویروسی هست
ویروسی برای اندروید میسازند چند وقت بع پیدا میشه اما اگه ویروسی برای ios بسازند حالا حالاها پیدا نمیشه
ios رو مثال زدم و امنیتش واقعاً بالاست
سلام این موضوع کاملاً مشهود بود ولی آیا این ویروس ها میتونه به سیستم و دستگاه آسیب برسونه یا خیر؟
همین گوگل پلی بهتر از همه هست ولی خب تو ایران خیلی ها استفاده نمیکنند یعنی نمیدونند و یا بعضی نرم اقزارها تحریم هست .