در سال های نسبتا دور، کاربرد گوشی های موبایل فقط به تماس گرفتن و فرستادن پیام خلاصه میشد. اما پس از هوشمند شدن این دستگاه ها و ورود سیستم عامل هایی مانند اندروید و iOS، کاربرد تلفن های همراه کاملا دگرگون شد و دریایی از امکانات و کاربرد های مختلف به این دستگاه ها سرایز شدند. به طوری که گوشی های مدرن بسیاری از کارهای روزمره ی یک کاربر را میتوانند انجام دهند و استفاده از کامپیوترهای شخصی را کاهش میدهند. گواه این مسئله هم خرید سر سام آور گوشی های هوشمند توسط مردم است در حالی که رشد فروش کامپیوترهای شخصی حدودا متوقف شده است. یکی از امکاناتی که گوشی های هوشمند دارا هستند، اتصال به اینترنت توسط روش های مختلف است. از سویی شبکه های سیم کارت با ورود شبکه هایی مانند 4G بسیار پیشرفت کردند و از سوی دیگر کمپانی ها سرمایه گذاری عظیمی را برای پوشش دادن مناطق مختلفی از جهان از اینترنت بیسیم انجام داده اند.
حال کمپانی PwC که در زمینه های مختلفی از جمله مشاوره ی حقوقی، مالیات و حسابرسی فعالیت دارد گزارشی را منتشر کرده است که حاوی اطلاعات جالبی است. بر اساس این گزارش، جمعیت مردم جهان تا سال 2020 به 7 میلیارد و 400 میلیون نفر خواهد رسید و تا آن موقع 3 میلیارد و 840 میلیون از کل جمعیت کرده ی زمین یعنی تقریبا 52 در صد از انسان ها توسط گوشی های هوشمند یا تبلت ها، کاربر سرویس اینترنتی همراه خواهند بود.
همچنین PwC پیش بینی کرده است که تا سال 2020، کاربران 82 در صد از کل دیتای خود را صرف تماشای ویدئو خواهند کرد و همچنین این کمپانی اضافه کرده است که تا چهار سال آینده، 92 در از کل مشترکین اینترنت در جایی خارج از ایالات متحده امریکا زندگی خواهند کرد. به طور کلی به نظر میرسد سال 2020 سال مهمی برای پیشگویان صنعت فناوری به شمار میرود و اتفاقات مهمی طی 4 سال آینده در حوزه ی فناوری رخ خواهد داد. پیش از این نیز در همین سال، کمپانی Cisco پیشبینی کرده بود که تا سال 2020، بیش از 336 هگزابایت اطلاعات ذخیره خواهد شد و در سمت دیگر کمپانی Erriscson پیش بینی کرده بود که تا 4 سال آینده 70 در صد از کل جمعیت کره ی زمین صاحب گوشی هوشمند خواهند بود. اما احتمالا جالبترین پیش بینی، استفاده از اینترنت موبایل توسط نیمی از جمعیت جهان تا سال 2020 بوده است.
اما امروزه در دنیایی به سر میبریم که پیش بینی حتی چند سال کوتاه آینده نیز سخت و حتی میتوان گفت غیر ممکن است. پیش بینی زیادی در سال های اخیر از سوی کمپانی های معتبر صورت گرفته بود که کاملا اوضاع بر عکس شد. به طور مثال تحلیلگران کمپانی Mason در سال 2012 پیش بینی کردند که رشد پلتفرم ویندوزفون به سرعت افزایش خواهد یافت و در حالی که فروش گوشی های ویندوزی در سال 2011 حدودا 11 میلیون دستگاه بود، این کمپانی پیش بینی کرد که تا سال 2017 فروش گوشی های ویندوزی از مرز 136 میلیون دستگاه عبور کند. موسسات دیگری نیز مانند گارتنر هم پیش بینی مشابهی داشتند. اما دیدید که چگونه اوضاع متفاوت شد و ویندوزفون به یک سیستم عامل منزوی تبدیل شد. نظر شما درباره ی این پیش بینی چیست؟
اره کاملا مشخصه چون هر کاری میکنم نمیتونم از شما زود تر تو یورو پیام بدم
من همش با گوشی تو سایتم واسه همین اگه توجه کنین میبینیم چند معمولا اولین کامنت مطالب رو من نوشتم اخه گوشی همش دم دسته من روزی پنجاه دفعه با گوشی هی میام تو سایت و خیلی گوش به زنگ هستم خصوصا واسه مسابقه پیش بینی نتایج یورو به محض اینکه مطلب مسابقه گذاشته میشه من سریع تو مسابقه شرکت میکنم.
مطمئنا آمار درسته، الان همه از دیتای گوشی استفاده میکنن مخصوصا وقتی که خونه نیستی، من خودم همیشه دیتا دارم وقتی خونه نیستم با اون میام سایت:-bd
میشه گفت فقط تو کشورهای فقیر افریقایی موبایل همه گیر نشده.
خخخ جالبه من تا حالا هیچ وقت از نت گوشی استفاده نکردم تو خونه که مودم هست بیرون هم مودم همراه