با گسترش استفاده از اینترنت پر سرعت و نیاز کاربران به در اختیار داشتن این تکنولوژی در منازل و ادارات، شرکت های متعددی نیز برای ارائه سرویس های مرتبط تاسیس شدند. این شرکت ها با توجه به موقعیت جغرافیایی و میزان سرمایه خود سرویس های گوناگونی به کاربران ارائه می کنند و تعدادی از آنها دارای توانایی رقابت به صورت ملی بوده و برخی نیز تنها در سطح شهرها و استان ها فعالیت می کنند. با این حال بر اساس آماری که اخیرا منتشر شده، 62 درصد از بازار اینترنت پر سرعت ADSL کشور در اختیار شرکت مخابرات ایران است.
معاون راهبرد و توسعه کسب و کار شرکت مخابرات ایران در مصاحبه ای که توسط خبرگزاری مهر بازتاب داده شده با اعلام این خبر بیان کرده است که در حال حاضر شرکت مخابرات ایران دارای 30 میلیون مشترک تلفن ثابت، 72 میلیون مشترک تلفن همراه و 4 میلیون مشترک اینترنت است و 96.5 درصد از جمعیت کشور تحت پوشش شبکه ارتباطی آنها قرار دارد. همچنین وی به این نکته اشاره داشته است که سهم شرکت مخابرات در بازار ADSL در پایان سال 90 در حدود 41 درصد بوده است که این رقم در انتهای سال گذشته با افزایش بیش از 20 درصدی به 62 درصد رسیده است. همچنین اطلاعات دیگری نیز درباره تعداد پورت های اینترنت پر سرعت بهره برداری شده توسط این شرکت نیز داده شده است که بر اساس آنها، این رقم در فاصله بین سال های 88 تا 93 بیش از 41 برابر شده است و از میزان 98 هزار پورت در سال 88 به 4 میلیون و 800 هزار پورت در سال 94 رسیده است.
با توجه به گفته های سید علی ملک جعفریان، معاون شرکت مخابرات ایران، مبنی بر اینکه تعداد مشترکین اینترنت این شرکت 4 میلیون بوده و از طرفی 62 درصد از بازار ADSL کشور در اختیار مخابرات ایران است، باید رقم کل مشترکین ADSL در کشور را کمی بیش از 6 میلیون نفر در نظر گرفت که البته کمی عجیب به نظر میرسد. با این حال ممکن است در بازتاب گفته های این مقام مسئول اشتباهی صورت گرفته یا اینکه بخشی از توضیحات به اشتباه حذف شده باشد. اما در صورت صحیح بودن این گزاره و برداشت باید این پرسش را مطرح کرد که آیا به راستی تعداد کاربران اینترنت ADSL در ایران رقمی در حدود 6 میلیون نفر است؟
بچه ها خیلی فرقی نداره از خود مخابرات استفاده بکنید یا نه آخرش همه چی دست اونه و به خودش ختم میشه از شرکت های دیگه که اینترنت بگیری باید یه هزارو خورده ای بیشتر بدی واسه خاطر مخابرات ولی چون اونا جنبه خصوصی دارن بهتر عمل میکنن و بیشتر بهتون محل میزارن نظر سنجی دارنو پیگیری و سرویس های مختلف ولی مخابرات خیلی …
آیندگان نمیدانند به حال و روز ما خون گریه بکنندو یا با خواندن سرگذشت ما قه قهه سر بدهند ……=))=))
منم از 2020 استفاده میکنم چون تو شهر ما هیچ شرکت دیگه ای خدمات نداره.حالا حساب کنید بقیه جاها هم انحصاری باشه.پس این امار با عقل جور درمیاد.بعدشم با افتخار میگن 62 درصد :smiley0
شهرهای دیگرو نمی دونم ،اما تو تبریز مخابرات هر ماه تلفن های یه منطقه رو به کابل نوری وصل می کنه و بعد میگه فقط از من می تونید ADSL بخرید.
وضع اینترنتش هم اونقدر خرابه که ما تو خونه و محل کار رفتیم سراغ ایرانسل .
خیلی ارزونتر از اینترنت مخابراته .
شاید بشه چه بدونیم با این کار هایی که مخابرات میکنه باید از 60% هم بیشتر بشه مثلا بعضی خطوط و مکان ها رو انحصاری دست خودش هست و شرکت هایی هم که میتونن اونجا رو پوشش بدن نمیزاره نمیدونم چه جریانی هست که بعضی نقاط رو فقط مخابارت اجازه داره اینترنت بده :-devil:-devil:-devil:-devil:-devil
اینا چیزا که چند نفره و اینا مهم نیست مهم اینه که فکر کرده اینترنت مال باباشه و انحصاری هست مهم اینه که پولی که واسه اینترنت رو میدیم خودتون میدونید چه طوره مهم اینه که هزینه انتقال دیتا تو ایران 81برار دنیا هست مهم اینه که الان دهات های روسیه هم 4 مگ دارن مهم اینا هست وخیلی چیزا که نگفتم واقعا با هر عقل و منطقی که حساب کنی اینا گرون فروش و شاید حروم خور هستن اینترنت از سانفراسیکو تا آذربایجان ایران میاد هزینه اش یک پنجم هزینه آذربایجان تا تهران هست
والا رقابت عادلانه ای هم نیست
داشتن اینهمه مشترک به خاطر خدمات خوب نیست
فقط به خاطر در دسترس بودنه
بیش از 62 درسته خودمخابرات + شرکت های زیرساخت…
حتی اگر مجبور باشم هم از 2020 استفاده نمیکنم.:-q
بنظرم آمارشون درسته:-bd
6 میلیون مشترک؟؟؟؟ مگه داریم ،مگه میشه
حالا بنظرتون زیاد گفته یا کم
البته ادارات و دفاتر و کافی نت ها و … هم در نظر بگیرید
ما که از اینترنت مخابرات استفاده میکنیم شما رو نمیدونم.
فکر کنم منظور ایشان 6 میلیون خانوار بوده باشد چون در هر واحد خانه با هر تعداد نفر فقط یک خط ADSL وجود دارد بنا بر این میانگین به عقیده من رقمی بین 25 الی 30 میلیون نفر باشد.
6 میلیون !!:o من که فکر نمیکنم 6 میلیون باشه:-q:-q