روز گذشته کمپانی ال جی نیز پرچمدار جدید سری جی خود را معرفی کرد که مطمئنا کاربران زیادی چشم انتشار رونمایی از این دستگاه بودند. از آنجا که سال گذشته جی 5 نتوانست دستآوردی را برای سازنده ی کره ای به دنبال داشته باشد، ال جی محکوم به ارائه ی یک پرچمدار کم عیب و نقص بود و میتوان گفت ماموریت ال جی با موفقیت انجام شده است. جی 6 با اینکه از استفاده از اسنپدراگون 835 بی بهره ماند و کمپانی به ناچار از چیپست قدیمی اسنپدراگون 821 استفاده کرد، اما این دستگاه دارای ویژگی های متعددی است که ضعف نسبی در پردازنده را میتوان نادیده گرفت. دوربین دوگانه، کیفیت ساخت بالا، نمایشگر 5.7 اینچی با رزولوشن 2880 * 1440 به همراه فناوری های مختلف و حاشیه ی ناچیز، استاندارد IP68، دستیار دیجیتالی گوگل اسیستنت و غیره از جمله ویژگی های پرچمدار جدید ال جی هستند که آن را تبدیل به یک رقیب قدرتمند برای پرچمداران در راه مانند گلکسی اس 8 کرده است. با این حال همچون هواوی پی 10، جی 6 نیز در برخی قسمت ها میتوانست مشخصات بهتری داشته باشد و با داشتن برخی ویژگی ها یک پرچمدار فوق العاده تر باشد.
بلندگوهای استریو
اخیرا تولید کنندگان بیشتری به استفاده از بلندگوهای استریو در گوشی های هوشمند خود روی آورده اند. کمپانی هایی مانند سونی و اچ تی سی در گذشته از این نوع بلندگوها در گوشی های خود استفاده کرده اند و اکنون اپل نیز یکی از سازندگانی است که آیفون خود را به بلندگوی استریو تجهیز کرده است. مطمئنا در سال 2017 رقابت در این زمینه بیشتر و بیشتر خواهد شد و کمپانی دقت بیشتری برای افزایش صدا و کیفیت بلندگوهای گوشی های خود صرف خواهند کرد. انتظار میرفت جی 6 ال جی نیز دارای بلندگوهای استریو باشد اما ال جی این ویژگی را از کاربران خود دریغ کرده است.
بهره گیری از مبدل های صدای دیجیتال به صورت سراسری
سال گذشته ال جی از DAC های با کیفیتی در سری V خود استفاده کرد و در نظر دارد در نسل بعدی سری V این ویژگی را باز هم ارتقا دهد تا کیفیت صدای خروجی صدای دستگاه از طریق هدفون به طور چشمگیری افزایش پیدا کند. این ویژگی با یک ماژول به جی 5 نیز اضافه میشد اما همان طور که میدانید جی 6 از طراحی ماژولار برخوردار نیست و ال جی تنها در نسخه ی آسیایی پرچمدار خود از DAC استفاده کرده است و کاربران دیگر مناطق جهان از این ویژگی بی بهره خواهد ماند.
پشتیبانی از شارژ بیسیم به صورت سراسری
سیاست ال جی در مورد جی 6 در برخی موارد جالب و عجیب بوده است. بر عکس DAC که تنها در نسخه ی مختص آسیا جی 6 استفاده شده بود، پشتیبانی از شارژ بسیم تنها در نسخه ی امریکایی پرچمدار ال جی وجود دارد. بدین ترتیب کاربران جی 6 در دیگر کشور ها تنها مجاب به استفاده از شارژر دیواری خواهند بود.
فضای ذخیره سازی بیشتر
جی 6 ال جی دارای فضای ذخیره سازی 32 گیگابایتی است ( نسخه ی 64 گیگابایتی تنها برای آسیا و هند عرضه خواهد شد ) و مطمئنا کاربران دیگر مناطق دوست داشتند تا پرچمدار جی 6 دارای حافظه ی داخلی بیشتری باشد. البته جی 6 از کارت میکرو اس دی پشتیبانی میکند اما قطعا استفاده از فضای داخلی راحت تر است.
دوربین سلفی با کیفیت تر
اکثر پرچمداران جدید دارای دوربین های ثانویه با رزولوشن 8 مگاپیکسلی هستند در حالی که ال جی از یک سنسور 5 مگاپیکسلی با زاویه ی عریض 100 درجه ای در جی 6 استفاده کرده است. بدین ترتیب شاید از نظر کیفیت عکاسی سلفی، پرچمدار ال جی کمی از دیگر رقبا عقب بماند. البته فاکتور های دیگری در مورد کیفیت تصویر نقش دارند. باید صبر کرد و دید در عمل دوربین سلفی پرچمدار جی 6 در مقایسه با دوربین سلفی رقبای مطرحی همچون هواوی پی 10 که از لنز 8 مگاپیکسلی لایکا برخوردار است چگونه خواهد بود.
باتری قابل جداسازی
یکی از نقاط قوت پرچمداران ال جی در سال های گذشته دسترسی کاربر به باتری دستگاه بوده است. سال گذشته نیز این قابلیت به واسطه ی طراحی ماژولار جی 5 در اختیار کاربران بود. اما این نوع طراحی در جی 6 حذف شده است و جی 6 از یک بدنه ی یکپارچه برخوردار شده است و دیگر خبری از امکان جداسازی باتری توسط کاربر نیست. این را نمیتوان جز یک نقطع ضعف برای پرچمدار ال جی در مقایسه با رقبا به شمار آورد چرا که احتمالا دیگر هیچ پرچمداری در سال 2017 از این قابلیت بهره مند نخواهد بود. اما در صورتی که این ویژگی در پرچمدار جدید ال جی باقی میماند، مطمئنا برای عده ای از کاربران نکته ای مثبت برای خرید این دستگاه محسوب میشد.
اسنپدراگون 835
با اینکه همانطور که گفته شد جی 6 ال جی آنقدر ویژگی های مثبتی دارد که استفاده از پردازنده به نسبت قدیمی تر چندان مهم نباشد، اما مطمئنا در صورتی که این دستگاه از جدیدترین پرچمدار کوالکام بهره مند میشد، فروش به مراتب بهتری را تجربه میکرد. تفاوت بین قدرت پردازش اسنپدراگون 821 و 835 چندان زیاد نخواهد بود اما به واسطه ی معماری 10 نانومتری، اسنپدراگون 835 مطمئنا دارای مصرف انرژی بهینه تری خواهد بود. باید صبر کرد و دید این مشخصه تا چه اندازه برای کاربران مهم خواهد بود در فروش پرچمدار ال جی تاثیر خواهد گذاشت.
حذف طراحی ماژولار
سال گذشته مهم ترین نوآوری ال جی در جی 5، استفاده از طراحی ماژولار بود که کاربر میتوانست با ماژول های متنوعی ویژگی هایی را به گوشی خود اضافه کند. اما طراحی ماژولار صورت گرفته توسط ال جی به هیچ عنوان زیبا نبود و به همین دلیل جی 5 نظر کاربران را جلب نکرد و در نهایت تبدیل به اصلی ترین دلیل شکست جی 5 شد. البته این بدین معنا نیست که طراحی ماژولار ذاتا بد است چرا که موتورولا نیز در سری Moto Z از این طراحی استفاده کرد اما شاهد گوشی های بسیار زیبایی از سوی این کمپانی بودیم. انتظار میرفت ال جی ایرادات طراحی ماژولار پرچمدار نسل قبل خود را در پرچمدار جدید رفع کند تا شاهد یک پرچمدار ماژولار شایسته در بازار باشیم اما این کمپانی این ریسک را قبول نکرد و به طور کلی طراحی ماژولار را در جی 6 کنار گذاشت. نظر شما در مورد جی 6 چیست و علاقه به وجود چه ویژگی هایی در این پرچمدار داشتید؟
ولی باید طراحیشو تحسین کرد فکر نمیکردم بتونه با طراحی بد G5 و v20 (که اینم باید تقریباً شبیه اونا میبود) بتونه انقدر خوب جمع کنه طراحیشو:-bd