Gigabyte F2A85X-UP4
این مادربورد اولین محصول از سری مادربوردهای جدید مجهز به چیپست A85X و سوکت FM2 بود که به دستمان رسید و آن را بررسی کردیم. در این مادربورد بر استفاده از مدار رگولاتور با کیفیت بالا تأکید شدهاست. این مدار رگولاتور شامل کنترلر دیجیتال، چوکهای با هسته Ferriteبا خروجی حداکثر شصت آمپر وMOSFETهای جدید IR3550 PowIRstage میشود که نتیجه آن راندمان بالاتر و دمای کاری کمتر است. این مجموعه برای تأمین برق پیشرفتهترین پردازندهها با بیشتری توان مصرفی و بهترین راندمان گزینهای عالی است اما شاید برای پردازندههای سری Trinity که توان مصرفی آنها حداکثر به صد وات میرسد کمی زیاد از حد به نظر برسد (مگر آنکه بخواهید به شکل حرفهای و سنگین پردازنده را اورکلاک کنید).
مدار رگولاتور هشت فاز با کمک یک خنککننده آلومینیومی ساده خنک میشود و گرمای کمی دارد. خنککننده چیپست A85X نیز به خوبی از پس گرمای کم این چیپست برمیآید. رابطهای PCI-E روی مادربورد از حداکثر سه کارتگرافیگ به صورت CrossfireX پشتیبانی میکنند (که البته در این حالت سرعت رابط سوم به x4 میرسد). خوشبختانه در این مادربورد دکمههای روشن و خاموش و Debug LED نیز در نظر گرفته شده و رابطها و پورتهای روی مادربورد و خروجیهای تصویری آن نیز از تنوع خوبی برخوردارند. وجود قابلیت Virtu MVP نیز میتواند به افزایش کارایی در بازیها کمک کند.
بایوس دستگاه همان 3D BIOS گیگابایت است که قبلاً در مادربوردهای دیگر این شرکت دیده بودیم و از طراحی به نسبت مناسبی برخوردار است. این بایوس دارای یک حالت ساده و یک حالت پیشرفته بوده و امکانات مناسبی برای اورکلاک در اختیار کاربر قرار میدهد. با آنکه این بایوس میتوانست پروفایل XMP حافظههای RAM مورد استفاده ما را بخواند اما در نهایت توانستیم با حداکثر فرکانس 2133 مگاهرتز از آنها استفاده کنیم (شاید بهروزرسانیهای آینده بایوس این امکان را فراهم کند که حافظههای با فرکانس کاری بالاتر نیز شناسایی شوند). در ضمن، امکانات و گزینههای بایوس به همین شکل در سیستمعامل ویندوز نیز در دسترس خواهدبود.
در زمان تست این مادربورد، پس از گذشت دو ماه از زمانی که این مادربورد به دستمان رسیده همچنان یک نسخه از بایوس برایش طراحی شده و تنها یک نسخه بتا به آن اضافه شدهاست. ما برای تست این مادربورد از نسخه بتا استفاده نکرده و به همان نسخه پایه بایوس اکتفا کردیم.
مزایا:
استفاده از مدار رگولاتور باکیفیت، طراحی مناسب قطعات روی مادربورد، خروجیهای تصویری متنوع، کارایی خوب در پورت USB 3.0
معایب:
عدم ارائه بهروزرسانی جدید برای بایوس برای بهبود کارایی
شماره تماس و سایت:www.avajang.com- 87113
گارانتی و قیمت: آواژنگ- حدود 130 دلار
یه سوال
قابلیت Virtu MPV تو این مادربردها و CPU های Trinity فقط با گرافیک ATI سازگاری داره یا با انویدیا هم میشه؟
تو ترینیتی دارای گرافیک HD7620هستش
خیلی عالی بود
مخصوصا” قسمت معایب و مزایا عالی بود که یکی از بهترین قسمتهای یک بررسی کامل و دقیق هست
خسته نباشید
دوستان عزیز و گرامی
این مقالات مانند دیگر مقالات منتشر شده در وب سایت سخت افزار طی تست های متعدد و صرف زمان طولانی انجام شده است و امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیرد.