مدار رگولاتور و دیگر موارد
Asus برای این مادربورد یک مدار رگولاتور 3+8 فازی در نظر گرفته که به سبک بیشتر مادربوردهای این سری، یک خازن NEC Tokin نیز در ساختار آن استفاده شدهاست.
خنککنندههای روی ماسفت های این قسمت مشابه دیگر خنککننده این سری بود و به رنگ مشکی و قرمز هستند. این خنککننده به کمک یک لوله انتقال حرارت به خنککنندهای که وسط مادربورد و روی چیپستهای NF200 قرار گرفته، متصل است. ارتفاع خنککنندهها طوری نیست که هنگام نصب خنککنندههای بزرگ پردازنده با مشکل روبهرو شوید.
در بخش مدار گولاتور از قابلیتی به نام +Digi استفاده شده که به معنی استفاده از کنترلر VRM دیجیتال است که در هر لحظه مقدار ولتاژ ورودی به پردازنده را کنترل کرده و تلاش میکند در هر زمان، دقیقترین میزان ولتاژ به پردازنده ارسال شود. علاوه بر این قابلیتها، برای کسانی که میخواهند با LN2 اورکلاک کنند، یک دکمه در نظر گرفته شده که در زمان رسیدن به دمای بسیار پایین، باگ دما را غیرفعال میکند.
یک اتصال هشت پین وظیفه برقرسانی به پردازنده را به عهده دارد. همچنین برای تأمین توان دیگر قسمتهای مادربورد، دو اتصال چهار پین Molex نیز در نظر گرفته شدهاست. بالای مادربورد نیز سه دیودنوری کوچک قرار دارد که میزان اورکلاک شدن پردازنده را با سه عبارت High ،Normal و Crazy نشان میدهد.
حافظه و حومه!
روی این مادربورد میتوانید حداکثر 32 گیگابایت حافظه DDR3 2400 نصب کنید (البته در بخش دیگری از دفترچه مادربورد و در وبسایت Asus، حداکثر فرکانس قابل پشتیبانی، 2200 نوشته شدهاست!).
اما علاوه بر خود اسلاتهای حافظه، بسیاری از کنترلها و دکمههای مادربورد نیز در این بخش قرار گرفتهاند. دکمههای روشن و خاموش، ریست و یک Debug LED در اینجا دیده میشوند. هچنین هشت محل برای اندازهگیری ولتاژ بخشهای مختلف روی مادربورد وجود دارد که با استفاده از یک دستگاه ولتمتر یا مولتیمتر میتوان از آنها استفاده کرد. دکمه LN2_Mode (برای از کار انداختن باگ دما هنگام استفاده از LN2) نیز در این بخش قرار دارد.
علاوه بر Debug LED، برای هر یک از بخشهای اصلی مادربورد (پردازنده، حافظهها، چیپست و کارتگرافیک) یک دیودنوری در نظر گرفته شده که هنگام بروز مشکل روشن میشوند. Asus از نام QLED برای این قسمتها استفاده کرده است.
در کنار دکمه ریست، چهار کلید دیده میشوند که برای فعال و غیرفعال کردن رابطهای PCI-Ex16 بهکار میرود. ویژگی این دکمه در این است که اگر چند کارتگرافیک روی سیستم نصب کردهباشید و بخواهید یکی از این کارتها را غیرفعال کنید (بهعنوان مثال، هنگام بروز مشکل به محض راهاندازی حالت 3Way SLI) میتوانید بدون جدا کردن کارتگرافیک از روی مادربورد، با زدن این دکمهها، آن رابط را غیرفعال کنید.
ناحیه جنوب شرقی
چیپست P67 در این قسمت واقع شده و یک خنککننده مشکی رنگ که با بقیه خنککنندهها در ارتباط نیست، روی آن قرار دارد.
گرمای این خنککننده به نسبت زیاد بوده و بهتر است فکری به حال خنک کردن آن بکنید. زیر آن، دو بایوس فیزیکی مادربورد و در گوشه سمت راست، دکمه سوییچ کردن بین دو بایوس دیده میشود.
پورتهای SATA در این بخش شامل چهار پورت SATA 2 (قرمزها) و چهار پورت SATA 3 (طوسیها) میشود. دو عدد از پورتهای SATA 3 توسط چیپست P67 و دو عدد دیگر نیز توسط کنترلر Marvell 9182 مدیریت میشوند.
در بخش پایینی مادربورد، پورتهای USB 2.0 اضافی قرار دارند. بد نبود، پورت های اضافی USB 3.0 به جای اینکه بالای رابطهای کارتهای گرافیک قرار بگیرد، در این قسمت تعبیه میشد تا دسترسی به آن آسانتر باشد.
لطفا مادربورد هايي كه از corei7 نيز پشتيباني مي كنند را معرفي كنيد
سلام و درود
منظور ایشان این است که آیا این مادربورد هم در کنترلر چیپ Sata II مشکل دارد یا نه ؟
طبق گفته اینتل همه چیپ ها مشکل ندارند و در در دراز مدت این اتفاق برای بعضی از چیپ ها خواهد افتاد . شما جهت خریداری این سری ( درواقع ابن مدل) حتما دقت داشته باشید که روی جعبه(بالا سمت راست ) نوشته می شود
Rev 3.0
New B3
Revision
با درج این مشخصه نشان داده شده که این از سری اصلاح شده و بدون مشکل می باشد .
سلام اگر می توانید قیمت محصولات معرفی شده را نیز اعلام نمائید.با تشکر
این مادربورد جز موارد فراخوان شده اسوس است ایا؟