رابطها
این نما به خوبی وضعیت دیگر بخشهای مادربورد را نمایش میدهد.
محل اتصال رابطهای برق Molex به خوبی مشخص هستند و میبینیم که جای اتصال پورتهای اضافی USB 3.0 چندان جالب نیست (پورت قرمز رنگ در گوشه بالا سمت چپ). با نصب اولین کارتگرافیک، دسترسی به رابط PCI-Ex1 از بین خواهدرفت اما برای نصب کارتهای جانبی یک رابط PCI-Ex4 پایین مادربورد وجود دارد.
همانطور که گفتیم، در این مادربورد از چیپست NF200 استفاده شده و به همین دلیل مسیر کافی برای نصب سه کارتگرافیک در حالت 3Way SLI وجود دارد.
دو اتصال فن چهار پین نیز پایین مادربورد قرار گرفته که در کل، هشت اتصال چهار پین برای اتصال فن در نظر گرفته شدهاست. همچنین میتوان دو سنسور دمایی را که به همرا مادربورد عرضه میشود، روی مادربورد نصب کرد و سرعت حداکثر سه فن را براساس دمای این دو سنسور تنظیم کرد.
پانل پشت
تمام پورتهای USB پشت مادربورد از نوع USB 3.0 هستند.
برای پورتهای USB 3.0 تنها دو چیپست NEC در نظر گرفته شدهاست. هر چیپست، دو اتصال USB 3.0 را تأمین میکند و برای رسیدن به پورتهای بیشتر، Asus از دو USB 3.0 Hub ساخت VLI استفاده کردهاست. به این ترتیب که هر یک از دو اتصال موجود روی یکی از چیپستهای NEC به یک Hub وصل است و در مجموع ده پورت USB 3.0 ایجاد میکند.
در کنار پورتهای USB 3.0، دو اتصال eSATA نیز وجود دارند که متأسفانه از سرعت نسل قبل سه گیگابیت در ثانیه پشتیبانی میکنند. این دو پورت از طریق کنترلر JMicron 362 مدیریت میشوند.
برخلاف بیشتر مادربوردهای ROG که از فناوری X-Fi پشتیبانی میکنند (چه با داشتن کنترلر Creative چه به صورت نرمافزاری)، در اینجا فقط به یک کنترلر صدای Realtek ALC889 قناعت شده که علاوه بر خروجیهای 3/5 میلیمتری صدا، یک خروجی Optical نیز دارد.
موارد دیگری که در اینجا دیده میشوند، شامل دکمه ریست بایوس، دکمه ROG Connect و اتصال ROG Connect هستند. ROG connect به شما امکان اتصال این مادربورد را به یک سیستم دیگر و انجام اورکلاک یا بهروزرسانی بایوس میدهد.
بایوس
بایوس این مادربورد UEFI است و تمامی امکانات یک بایوس سنتی حرفهای را دارد. در این بایوس میتوان از ماوس استفاده کرد و ظاهر آن بسیار جذابتر از بایوسهای سنتی است. یک ویژگی دیگر این بایوس امکان تهیه Screenshot و ذخیره آن روی یک حافظه فلش است که ویژگی بسیار جالب توجهی است. ساختار منوها به نسبت مناسب و شبیه بایوسهای AMI قدیمی اما با ساختاری زیباتر است.
با این حال، کسانی که با بایوسهای قدیمی زیاد کار کردهاند، ممکن است گاهی اوقات در پیدا کردن گزینه موردنظرشان با مشکل روبهرو شوند.
لطفا مادربورد هايي كه از corei7 نيز پشتيباني مي كنند را معرفي كنيد
سلام و درود
منظور ایشان این است که آیا این مادربورد هم در کنترلر چیپ Sata II مشکل دارد یا نه ؟
طبق گفته اینتل همه چیپ ها مشکل ندارند و در در دراز مدت این اتفاق برای بعضی از چیپ ها خواهد افتاد . شما جهت خریداری این سری ( درواقع ابن مدل) حتما دقت داشته باشید که روی جعبه(بالا سمت راست ) نوشته می شود
Rev 3.0
New B3
Revision
با درج این مشخصه نشان داده شده که این از سری اصلاح شده و بدون مشکل می باشد .
سلام اگر می توانید قیمت محصولات معرفی شده را نیز اعلام نمائید.با تشکر
این مادربورد جز موارد فراخوان شده اسوس است ایا؟