شرکت ایسوس در سال گذشته میلادی تولیدات Republic of Gamers خود را بیش از پیش گسترش داده و با ارائه انواع موس، کیبرد، واترکولر های AIO و همچنین پاور های حرفه ای، وارد فاز جدیدی از تولید قطعات حرفه ای مخصوص گیمینگ شده است. در نمایشگاه کامپیوتکس 2018، ایسوس از اولین نسل از پاور پلاتینیومی ROG خود پرده برداشت که در دو مدل 850 و 1200 وات عرضه می شود. مهندسین خوش سلیقه ایسوس، این پاور های بسیار زیبا را Thor نامگذاری کرده اند.
کلمه ی Thor به فارسی ثور/تور ترجمه شده است که برگرفته از نام یکی از الهه های معروف اساطیر اسکاندیناوی و آلمانی است. تور، الهه ی رعد و برق و طوفان است و چکشی به دست دارد که با آن از انسانها محافظت می کند. ایسوس برای سفارش الهه رعد و برق ROG خود به سراغ شرکت Seasonic رفته است تا یکی از بهترین مدلهایش را برای محافظت از قطعات کامپیوتر در لباس خانواده ROG وارد صحنه کند. سیزونیک از جمله معروفترین و بهترین تولید کنندگان OEM پاور در سطح دنیاست که تاپ ترین پاورهای جهان را تولید می کند. آنچه که مسلم است، ارائه ی پاور برای اولین بار کاری بسیار پر ریسک برای یک برند است، از این رو ایسوس سفارش Thor را بر پایه مدل موفق Seasonic PRIME 1200 Platinum به سیزونیک داده است تا Base اولین پاور ROG، یکی از بهترین های جهان باشد. امروز در اتاق تست سخت افزار، میزبان اولین نسل از پاور های ایسوس به نام Asus ROG Thor 1200W Platinum هستیم.
جعبه و اقلام همراه:
جعبه محصول به رنگ قرمز و مشکی کلاسیک Republic Of Gamers است. مشخصه های اصلی که بر روی کارتن عنوان شده: 10 سال گارانتی محدود، آرم 80Plus پلاتینیومی، و پشتیبانی از نورپردازی Aura Sync است.
در پشت جعبه ویژگی های دیگر پاور، از جمله استفاده از یک نمایشگر OLED، امکان همسان سازی نورپردازی با اکو سیستم Aura Sync، استفاده از سینک های خنک کننده داخل پاور، گواهی 80 Plus پلاتینیومی، استفاده از فن با پروانه های باله ای شکل، و کابل های اسلیوه شده، نوشته شده است.
اقلام داخل جعبه شامل یک بسته شانه کابل های اسلیو شده CableMod، دفترچه، 4 عدد پیچ، شش عدد بست چسبی، 10 عدد بست زیپی، و کابلهای ماژولار، به شرح زیر:
همانطور که در تصویر مشخص است، کابل ها یکدست نیستند و برخی تک به تک اسلیو شده، برخی به صورت گروهی اسلیو شده و برخی هم فلت ساده می باشند. از آنجایی که استفاده از کابل های تک به تک اسلیو شده بسیار گران قیمت هستند، ایسوس استفاده از این نوع کابل را صرفا محدود به کابل های اصلی جلوی چشم مانند کابل 4+4 پین پردازنده، 24 پین مادربرد و چند عدد کابل 8 پین گرافیک کرده است. کابل های مولکس و ساتا همه فلت هستند.
نوع، تعداد، ضخامت کابل ها و سوکت ها مطابق جدول فوق است. فاصله بین سوکت ها، بخصوص سوکت های ساتا بر روی کابل می توانست بیشتر باشد اما من حیث المجموع طول کابل ها مناسب است و به راحتی می توان در انواع کیس های فول تاور با خیال راحت از این پاور استفاده کرد.
حداکثر ضخامت کابل های اصلی 18AWG است که مطابق با استاندارد ATX 2.4 اینتل طراحی و تولیده شده اند. هرچند اگر ایسوس از کابل های 16AWG برای کابل برق پردازنده و گرافیک استفاده می کرد بیشتر می پسندیدیم، ولی، شاید به دلیل اسلیو کردن کابل ها به صورت هر سیم جداگانه، استفاده از کابل های ضخیمتر می توانست شکل پذیری کابل را در هنگام مدیریت کابل کشی دشوار کند.
این پاور مجهز به دو کابل EPS برق پردازنده (4+4) است، از این رو می توان آن را برای مادربرد های High End مجهز به دو ورودی برق پردازنده مورد استفاده قرار داد. چهار کابل PCIe هشت پین گرافیک فقط یک سوکت در انتهای کابل دارند، و دو کابل PCIe هشت پین گرافیک دیگر، هر کدام یک جفت سوکت 8 پین در انتها دارند که روی هم رفته این پاور 8 سوکت 8 پین پردازنده را پشتیبانی می کند. فاصله سوکت های مولکس و ساتا از یکدیگر کمی کوتاه است و اگر این فاصله 15 سانتیمتر بود مدیریت کابل کشی راحت تر انجام می پذیرفت.
مشخصات فنی و امکانات:
پاور Asus ROG Thor 1200W مجهز به کلیه پروتکشن ها ی متداول پاور های High End از جمله OPP/OVP/SCP/OCP/OTP می باشد. این پاور از استاندارد پلاتینیومی مصرف بهینه 80 پلاس بهره می برد که رنج مصرف بهینه 89 تا 92 درصد دارد. سیستم تمام ماژولار، کابل های مشکی اسلیو شده و همچنین فلت، حالت فنلس، همه از جمله ویژگی های این پاور قدرتمند می باشد.
در زمینه طراحی آنچنان که از ایسوس انتظار می رفت، برای Thor سنگ تمام گذاشته اند. رگه های باریک آلومینیومی آینه ای که به نورپردازی LED RGB از نوع دیجیتالی یا Addressable مجهز هستند، نمای آن را دو چندان کرده است. شاه بیت این طراحی، نمایشگر OLED روی پاور است که میزان مصرف پاور را به وات نمایش می دهد و یک لوگوی زیبای ROG بزرگ که در سمت راست خودنمایی می کند. در صورتی که کابل نورپردازی ARGB را به سیستم متصل نکنید و یا مادربردی داشته باشید که خروجی ARGB نداشته باشد، کلیه بخش ها به مانند تصویر فوق قرمز رنگ ثابت خواهد بود.
اگرکه مادربرد شما خروجی 3 پین ARGB با قدرت 5 ولت داشته باشد، می توانید از رنگی رنگی شدن این بخش ها در رقص نور لذت ببرید. اگرچه ایسوس با تکیه بر سازگاری نورپردازی با Aura Sync تاکید کرده است اما با توجه به سازگاری اغلب خروجی های 3 پین 5 ولت ARGB بین مادربرد های دیگر، به نظر امکان استفاده و همسان سازی بین این پاور و اتصال 3 پین ARGB دیگر مادربرد ها نیز میسر می باشد.
در گوشه ی سمت راست پاور نیز نام THOR مجهز به LED RGB خودنمایی می کند. فقط در صورتی که فن پاور رو به بالا بسته شود، این جلوه زیبا از نمای پاور به سمت کاربر خواهد بود.
در سمت دیگر پاور، خبری از رگه های آلومینیومی و نورپردازی نیست، و ایسوس مراسم طراحی را ساده برگزار کرده است. می توان گفت این سمت از پاور برای دوستانی است که علاقه ای به زرق و برق RGB ندارند. در صورتی که جهت فن پاور رو به پایین در کیس بسته شود، مجبور به تحمل این نمای ساده از پاور Thor هستید.
در بخش جلوی پاور محل اتصال سوکت کابل ها به بدنه قرار دارد که بسیار مرتب است. همانطور که مشاهده می فرمایید، نهایتا می توان 6 کابل PCIe را به این پاور به صورت همزمان متصل کرد. بنابراین SLI و یا Crossfire حداقل 3 کارت گرافیک با آن امکان پذیر است. تمام اتصالات از روکش طلاست.
در پشت پاور، آرم زیبایی از ROG نمایان است. سوکت برق، دکمه روشن و خاموش، و دکمه انتخاب حالت فنلس به صورت مرتب و منظم در کنار یکدیگر قرارگرفته اند.
سمت فن نیز با یک گارد زیبا پوشیده شده است که اگر دقت کنید، چشم ROG به صورت نامحسوس بر روی آن نمایان است.
در بخش فوقانی بدنه نیز، برچسب مشخصات و جزییات ریل ها به تفکیک مشخص گردیده است. پاور Thor مجهز به یک تک ریل قدرتمند 12 ولت 100 آمپری است و مابقی ریل ها به کمک مبدل DC-DC از این ریل منشعب می شوند.
کیفیت اسلیو کابل ها بسیار عالی انجام شده است، به طوری که زیبایی سیستم را دوچندان می کند. ایسوس برای منظم ساختن این کابل ها تعداد زیادی شانه ساخت CableMod درون جعبه قرار داده است.
مجموعه ای از شانه ها در سایز های مختلف که همراه پاور عرضه شده اند، می توانند شما را در زیبا سازی هرچه بیشتر کابل کشی یاری کنند.
البته شانه ی مورد استفاده در کابل 24 پین، فقط از 24 عدد کابل می توانست پذیرایی کند، در صورتی که بیش از 27 سیم در انتهای آن قرارداشت که نشان از چند اتصال در یک پین بود و این ناهماهنگی کمی در هنگام استفاده از شانه خودش را نشان می داد. به همین سبب از دو شانه 6 پین نیز کمک گرفتیم.
نمونه ای از کابل PCIe گرافیک که سیم های آن به صورت مستقل تک به تک اسلیو شده اند. تعداد 4 عدد از این نوع کابل در جعبه حضور دارند.
این هم نمونه ای از کابل برق PCIe گرافیک است که به صورت گروهی اسلیو شده اند. تعداد 2 عدد از این کابل همراه پاور عرضه می شود.
معرفی سیستم تست:
سیستم تست | مشخصات |
پردازنده Intel Core i7 7700K | از ویژگی های این پردازنده می توان به معماری ساخت 14+ نانومتری، 4 هسته و 8 رشته پردازشی، حدکثر فرکانس کاری 5.4 گیگاهرتز، حداکثر توان مصرفی 91 وات و مقدار 8 مگابایت کش Level3 اشاره کرد. |
مادربرد MSI Z270 GAMING M5 | مادربرد گیمینگ از ام اس آی با کیفیت ساخت بالا و امکانات عالی برای راه اندازی یک سیستم گیم قدرتمند. استفاده از سوکت 1151 و چیپ ست Z270 به همراه فرکانس حافظه 4133 مگاهرتز در حالت اورکلاک، سینک های حرارتی کارآمد، وجود خروجی ها و ورودی های کامل، نرم افزارهای جانبی کامل برای مدیریت بهتر سیستم، نورپردازی زیبا، قابلیت اورکلاک بالا و دریافت بیش از 20 جایزه و نشان برتر تنها بخشی از ویژگی های این مادربرد است. |
کارت گرافیک MSI GTX 1060 ARMOR 6G OC | این کارت گرافیک با فرکانس کاری 1759 مگاهرتز، 6 گیگابایت حافظه از نوع GDDR5، حداکثر فرکانس حافظه تا 8008 مگاهرتز، رابط حافظه 192 بیتی، توان مصرفی 120 وات، یک ورودی برق 8 پین و سیستم خنک کننده کارآمد، گزینه مناسبی برای گیمرها است. کارت گرافیک GTX 1060 انتخاب خوبی برای کاربرانی است که می خواهند در رزولوشن 1080 پیکسل بازی ها را روان اجرا کنند. این کارت می تواند در این رزولوشن حتی در حداکثر تنظیمات هر بازی، به خوبی جوابگوی نیاز شما باشد. این کارت گرافیک توسط شرکت MSI در اختیار ما قرار داده شده است. |
حافظه G.SKILL TRIDENT Z 3600 CL 16 2X8G | این سری از حافظه های جی اسکیل برای دست یابی به فرکانس بالا بهینه شده است. کیت مورد استفاده 2 ماژول 8 گیگابایتی DDR4 است که با فعال کردن XMP از حداکثر فرکانس کاری 3600 مگاهرتز با زمان تاخیر CL16 بهره می برد. این ماژول ها از جی اسکیل تایوان به دست وب سایت سخت افزار مگ رسیده است. |
درایو ذخیره سازیPLEXTOR M8PE M.2 NVME 256G | اس اس دی مورد استفاده PLEXTOR M8PE 256G با سرعت بسیار بالا به پروتکل NVME 1.2 مجهز است و از طریق رابط PCIe Gen.3 x4 به درگاه M.2 متصل می شود. استفاده از فناوری DRAM Cache Buffer، و موتور تصحیح خطای ECC از جمله امکانات آن به حساب می آید. این حافظه دارای سرعت نوشتن 900 مگابایت در ثانیه و سرعت خواندن 2000 مگابایت در ثانیه است. اس اس دی مورد نظر توسط شرکت پلکستور برای سیستم تست دفتر مجله سخت افزار ارسال شده است. |
درایو ذخیره سازیSAMSUNG 860 EVO 250G | اس اس دی مورد استفاده برای تست درگاه SATA III، آخرین نسل از درایو های خانواده EVO سامسونگ است که به لطف کنترلر قدرتمند MJX، و حافظه های 3D TLC NAND، و کش DDR4، حداکثر سرعت خواندن 550MBps و حداکثر سرعت نوشتار 520MBps را در اختیار سیستم قرار می دهد. ناگفته نماند سرعت خواندن و نوشتن اتفاقی بر روی این درایو به ترتیب 98K IOPS و 90K IOPS می باشد. |
خنک کننده GREEN GLACIER 360-EVO | این قویترین واتر کولر شرکت پردیس صنعت سیاره سبز (گرین) است که در حال حاضر از پر فروش ترین واتر کولر های بازار ایران به شمار می رود. از جمله ویژگی های این خنک کننده می توان به استفاده از رادیاتور 360 میلیمتری آلومینیومی، استفاده از سه فن 12 میلیمتری کم صدا مجهز به LED های قرمز با طول عمر 100 هزار ساعت، واتر پمپ بلبرینگ سرامیکی قدرتمند بی صدا با طول عمر 80 هزار ساعت، واتر بلاک کاملا مسی مجهز به نمایشگر نشان دهند دمای کولانت و دور پمپ اشاره کرد. این رادیاتور برای تست توسط دفتر گرین در اختیار ما قرار داده شده است که تشکر ویژه داریم. |
خمیر سیلیکون گرین GREEN GT-4 PREMIUM | برای تست پردازنده از خمیر سیلیکن جدید گرین GT-4 Premium استفاده کردیم. این خمیر سیلیکن با ضریب انتقال حرارت 5.0W/m.K، قابلیت استفاده در پردازنده و کارت گرافیک را در دامنه دمایی منفی 40 تا 240 درجه سانتی گراد، داراست. شرکت گرین با فرمولاسیون جدید و استفاده از مواد با کیفیت این خمیر سیلیکن را برای استفاده های حرفه ای تولید کرده، و آن را در اختیار آزمایشگاه تست مجله سخت افزار قرار داده است که سپاسگذاریم. |
هاب USB 3 ORICO MH4PU | این هاب بسیار زیبا برای انتقال اتصالات پشت مادربرد به سطح جلوی کیس Open Frame سیستم تست مورد استفاده قرار گرفته است و آن را شرکت چهارفصل در اختیار سیستم تست سخت افزار قرار داده است که از ایشان سپاسگذاریم. |
بررسی فنی:
ابتدا در مورد نمایشگر این پاور یک توضیح مختصر لازم است که مقدار وایج نمایش داده شده بر روی آن مجموع میزان واتیجی است که سیستم + خود پاور مصرف می کند. از این جهت این میزان مصرف کلی کامپیوتر شما (منهای مصرف مانیتور) را نشان می دهد. برای بدست آوردن حدود میزان وات مصرفی سیستم (منهای مصرف خود پاور)، با توجه به استاندارد پلاتینیومی، می توانید با کسر 10 درصد از عدد نمایش داده شده، میزان واتیج حدودی مصرف سیستم خود را بدست آورید. برای مثال، مطابق تصویر فوق در لحظه بیکاری مصرف کلی 50 وات گزارش شده است که با کسر 10 درصد از آن، میزان مصرف خالص سیستم 45 وات است. نکته ی مثبت این نمایشگر برای والدین گرامی است که دائم به کاربر غر نزنند که قبض برق به خاطر کامپیوتر آنها بالا می آید. این نمایشگر به وضوح نشان می دهد پاور کامپیوتر فارق از میزان اسمی قدرت آن، صرفا به اندازه ای نیاز سیستم برق مصرف می کند و نه بیشتر؛ از این جهت، این موضوع کمکی است به کاربران، هرچند، کاربری که تمکن مالی برای تهیه این پاور داشته باشد، نگران قبض برق نیست.
منبع تغذیه Thor ایسوس مجهز به تک ریل 12 ولت است که ریل های 5 و 3.3 ولت توسط مبدل DC-DC از آن تولید می گردند. از آنجایی که بررسی فنی یک پاور نیاز به تجهیزات خاصی دارد که در دسترس همگان نیست، ما برای تست ثبات ولتاژ و قدرت پاور، به تست AIDA64 بسنده می کنیم و گراف بدست آمده از نتیجه ی خوانش ریل ها را در داخل نرم افزار AIDA64 در این بخش قرار می دهیم.
همانطور که مشاهده می کنید، نوسان ولتاژ در طی مدت 12 دقیقه لود 100 در 100 سیستم، در حد بسیار پایین است. البته سیستم تست ما نهایت فشاری که توانست بر روی این پاور وارد کند حدود 210 وات بود که با توجه به قدرت 1200 واتی این پاور، این حجم از فشار سیستم تست ما حتی قلقلک هم حساب نمی شود.ریل های 12 و 5 ولت بسیار با ثبات و صلابت در طول تست خود را نشان دادند و ریل 3.3 ولت کمی نوسان داشت که قابل چشم پوشی است.
پس از برداشتن پوشش پاور، به داخل آن نگاهی می اندازیم. سیزونیک به سفارش ایسوس از بهترین قطعات و اجزا برای پاور استفاده کرده است. بخشی از تجهیزاتی که ایسوس به پاور با طراحی خودش افزوده، سینک های بسیار زیبا و خنک ROG است که در تصویر مشاهده می کنید.
عملکرد این سینک ها بقدری عالی است که در اغلب موارد فن خنک کننده به هیچ وجه چرخشی ندارد و پاور عملکردی بسیار خنک تر از هر پاور دیگری دارد.
توپولوژی Full-Bridge و مبدل LLC Resonant در کنار استفاده از خازن های ژاپنی کیفیت قطعات پاور را دو چندان کرده است. لحیم کاری های پشت برد کاملا مناسب ارزیابی می شوند و قطعات فاصله خوبی از یکدیگر دارند و گردش هوا در میان قطعات بدون مشکل امکان پذیر است.
مدل فن به کار رفته در پاور بسیار کم صدا و مجهز به بلبرینگ های توپی است که از بهترین مکانیزم ها برای فن های مناسب پاور به شمار می رود. در هنگام چرخش، نویز بسیار پایینی تولید می کند. حسگر گردش فن صرفا به دمای پاور پاسخ می دهد، از این رو، فارق از میزان مصرف، گردش فن زمانی استارت می خورد که دمای داخل پاور به بیش از 50 درجه سانتیگراد برسد. بنابراین دمای محیط بسیار تعیین کننده است. در صورتی که از پاور در تابستان استفاده کنید احتمالا فن در اغلب حالت ها در گردش باشد و در صورتی که در زمستان از پاور استفاده کنید که دمای محیط هم سرد باشد، حتی اگر 1200 وات مصرف داشته باشید مادامی که دمای داخلی پاور زیر 50 درجه باشد، فن پاور شروع به کار نخواهد کرد. البته به دوستانی که در محیط های گرم می خواهند از این پاور استفاده کنند پیشنهاد می کنیم حالت فنلس را خاموش کنند تا فن به صورت دائم در گردش باشد.
نتیجه گیری:
پاور Thor با اینکه یک پاور آنالوگ است، آن را دسته کم نگیرید. این پاور اصلا قدیمی نیست و مدل پایه ای که بر اساس آن طراحی شده است ساخت 2017 است و به نوعی یکی از جدید ترین پاور ها به شمار می رود. به عنوان یک پاور آنالوگ قدرتمند و با کیفیت، Thor کلیه انتظارات کاربران حرفه ای را می تواند برآورده سازد. همچنین از نظر طراحی، ایسوس نمای آن را کاملا منطبق بر تم گیمینگ ROG ساخته است. دوستاران RGB از این پاور لذت خواند برد. همچنین با توجه به استفاده ایسوس از سینک های خنک کننده در اجزای داخلی پاور، کاربرانی که نگران نویز هستند، با خیال راحت می توانند Thor را انتخاب کنند چرا که فن بی صدای آن، به ندرت می چرخد.
موارد انتقادی بسیار کمی در مورد این پاور گفته شده است، برای مثال در تست هایی که لابراتوار های معروف و مجهز از این پاور گرفتند، گاهی کمی Ripple بالای 50 میلی ولت مشاهده گردیده است. در هنگام روشن کردن پاور میزان Inrush Currents و همینطور EMI پاور (میدان مغناطیسی) کمی بالاتر از حد نرمال گزارش شده است. ولی هیچ کدام از این موارد در حدی نیست که مسئله جدی محسوب شود و در هر پاوری یک یا چند مورد از این مسایل وجود دارد. تنها انتقادی که من با آن مواجه بودم صدای کویل واین بود که از این پاور شنیده می شد. البته اینها مسائلی است که ایسوس در نسل های بعدی باید بیشتر روی آنها کار کند تا مدلهای بهتری را عرضه کند.
در مجموع، به عنوان اولین گام در عرضه پاور، ایسوس قدم محکمی برداشته است و توانسته پاور بسیار خوب و در حد و کلاس Republic of Gamers به بازار عرضه کند. ما خرید این پاور را به کلیه دوستاران ROG، گیمر ها و دوستانی که سیستم های حرفه ای دارند توصیه می کنیم. با توجه به قدرت 1200 واتی Thor کمتر سیستمی را می توان یافت که به چنین حد از توان نیاز داشته باشند، ولیکن انتظار می رود علاقمندان به طراحی و ست کردن محصولات ایسوس، بیشترین سهم را از خریداران Thor به خود اختصاص دهند. برای اغلب سیستم ها مدل 850 واتی Thor کاملا جوابگوی سیستم است، و حتی از نظر میزان هزینه به صرفه تر است، اما مدل 1200 واتی ابعاد بزرگتری دارد و بیشتر به چشم دیده می شود، بنابراین مدل 1200 واتی برای نمایش سیستم مناسب تر است.
در پایان، ضمن ابراز رضایت کامل از عملکرد Thor، به دلیل طراحی خاص بدنه، سینک های خنک کننده، و نورپردازی ARGB، نشان بهترین نوآوری سخت افزار را به آن اهدا می کنیم.
9.4امتیاز9.7پرفورمنس9.9امکانات10کولینگ و فن9.3نوع کابل ها9.7طراحی ظاهری9مصرف بهینه10پروتکشنها9.6کیفیت ساخت7.5ارزش خرید
سلام
نسخه 850 وات این پاور رو برای سیستم 3080 و i9 توصیه میکنین؟ (i7 چطور؟)
تغذیه 3080 با Core i9 و Ryzen 9 تقریبا با یه پاور 850 واتی سر به سر میشه و می کشه، خود ایسوس اجازه 850 وات رو داده.
ولی اگر از من می پرسی، اگر گرافیک 3080 شما 2 تا کابل برق 8 پین بهش میخوره، پاور 850 وات به همراه Core i9 و Ryzen 9 براش کافیه و می کشه. اما اگر گرافیک 3080 شما 3 تا کابل برق 8 پین تغذیه بهش می خوره، توصیه می کنم به همراه Core i9 و Ryzen 9 روی پاور 1000 واتی سرمایه گذاری کنی یا اینکه Core i7 و Ryzen 7 بخری.
اگر i7 بخرم پس کاملا سیف و امن هست و بدون مشکل یا فشار عجیب غریب میتونه فعالیت کنه؟
چون اکثر سیستمم ایسوس هست این رو هم خواستم سری thor بگیرم که 1200 متأسفانه عجیب غریب گرونه
بله صد در صد Safe هست.
اگر RTX 3080 مورد نظر شما فقط 2 کابل برق 8 پین بهش بخوره، حتی i9 هم میتونید بخرید.
سلام
این محصولات را شرکت ها برای بررسی در اختیار ما قرار میدهند بیشتر محصولات پس از مدتی به صورت عمده وارد بازار می شوند بعضی ها هم به دلیل شرایط بازار به صورت رسمی و عمده وارد نمی شوند
سلام یه سوال دارم . این پاور هارو از کجا تهیه و خریداری میکنین ؟ اگه وارد نمیشن پس اینا چی هستن الان خیلی از سایتارو دیدم رم رویال رو بررسی میکنن یا مادربورد هایی که اصلا توی فروشگاه های آنلاین وجود ندارن خب اینارو از کجا تهیه میکنن ؟ توی بازار گیر میاد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
خیلی بررسی ریز بین و عالی بود آرمین جان.به نکات خوبی اشاره کردی در مورد کلمه ی thor و مخصوصا اونجا که ب گیر دادن والدین اشاره کردی :smiley1:-D
ولی جدا از شوخی هرچقدر ایسوس توی اقلام همراه مادربرد هاش خساست به خرج داده تو این پاور جبران کرده ! ولی خب قیمتشم زیاده.
ما ک نمیتونیم بخریم.ولی هرکی خرید نوش جونش 😡
منظورم واسه مایه دارا و ژن خوبا بود داداش
وگرنه ماها تو همون یه گرافیکم موندیم به خدا=))=))
برادر اوضاع اقتصادی رو هم در نظر بگیر دیگه :smiley1
ولی جدا از شوخی، شما با خیال راحت چند تا گرافیک هم می توانید با این پاور راه اندازی کنید، اصلا می توانید در ماینینگ هم ازش استفاده کنید.
بررسی جامع و کاملی بود=smile=smile
ولی بهتر بود این پاور با چند تا گرافیک قوی به صورت sli یا crossfire به چالش کشیده میشد:-devil
:-bd