ال جی امسال حسابی در نمایشگاه CES غوغا به پا کرده بود. بدون اغراق یکی از بزرگترین غرفه های نمایشگاه مربوط به ابن غول کره ای بود. در زمان ورود به غرفه ال جی باید یک عینک نوع پسیو برمی داشتید تا به طور واقعا وارد دنیای سه بعدی شوید!
زمانی که از درب غربی وارد غرفه ال جی می شدید با دیواری محدب بزرگ از تلویزیون سه بعدی ال جی رو به رو می شدید که در حال پخش دموی سه بعدی بود. این فضا به حدی بزرگ بود که چند ثانیه خشک می شدید! بعد از ورود درست در مقابل شما تلویزیون های OLED سه بعدی این شرکت وجود داشت که در آن علاوه بر کیفیت و کنتراست، زاویه دید در حالت سه بعدی هم بهبود پیدا کرده بود و بدون اغراق خود من در چند جا می خواستم دستم را برای گرفتن اجسام دراز کنم! تلویزیون 55 اینچی ال جی بزرگترین تلویزیون سه بعدی OLED دنیا است که در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده بود. این تلویزیون حداکثر 4 میلی متر قطر دارد و به عنوان نازکترین تلویزیون در دنیا شناخته می شود (البته این متن نوشته روی کاغذ بود اما من هم فکر می کنم تلویزیونی نازکتر از این نداریم، نظر شما چیست؟!).
علاوه بر این ال جی در غرفه خود بزرگترین تلویزیون سه بعدی با نور پس زمینه LED و تمام مدل های جدیدی که قرار است سال جدید وارد بازار ایران هم شود را به نمایش گذاشته بود. در سری جدید ال جی طراحی محصولات خود را بهبود داده است که این موضوع باعث شده است جذابیت این محصولات بیش از پیش شود.
اما این تمام ماجرا نیست چون ال جی محصولات و فناوری های دیگر هم در نمایشگاه امسال عرضه کرد. از این فناوری ها می توان به Cloud Game اشاره کرد که امکان بازی با تلویزیون از طریق فناوری Cloud و اتصال دسته بازی را به تلویزیون فراهم می کند. همچنین در تلویزیون های سه بعدی ال جی با وجود SDK مناسب و همچنین امکانات ارتباطی مناسب می توان به راحتی بازی خود را با استفاده از امکانات مختلف مانند Magic control هم انجام داد. امسال ال جی یک گیرنده خاص به نام Gesture Cam هم ارائه کرده بود که با استفاده از ان کاربر می توانستد در تلویزیون های سه بعدی بازی را با استفاده از حرکت انجام دهد.
در حرکتی دیگر ال جی برای نمایش قدرت مانیتورهای مجهز به پنل IPS یک سیستم مخصوص با سه مانیتور در نظر گرفته بود که در آن هر سه مانیتور از فناوری سه بعدی هم پشتیبانی می کردند و کاربر به راحتی می توانست هم تجربه استفاده از مانیتور IPS و تاثیر آن را بر زاویه دید سه بعدی، کاهش تغییر کیفیت تصویر در حالت تغییر زاویه را تجربه کند. البته برای نمایش تفاوت کیفیت ال جی سه مانیتور استاندارد خود را در زاویه مختلف در کنار مانیتورهای IPS خود قرار داده بود. علاوه بر این در بخش مانیتور ال جی محصولات جدید خود را که قابلیت تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی را داشتند را هم به نمایش گذاشته بود. به این موارد باید تلویزیون های مجهز به پنل IPS، سیستم های کامپیوتری، مانیتور و نوت بوک بدون نیاز به عینک، نلویزیون های هوشمند با قابلیت بروزرسانی، درایو نوری، سینمای صوتی و دیگر امکاناتی که بزودی وارد بازار می شود را هم اضافه کرد. توضیح کامل در این مورد را در نشریه شماره آینده نشریه سخت افزار بخوانید.
آقاي پناهي الكامپ نيومديد ولي CES رفتيدا… واقعا خوش به حالتون
اگه یه ذره به کیفیت هم اهمیت بده بد نیست
برگزاری نمایشگاه که هنر نیست …
واقعا عالي بود فقط مي تونم بگم خوش به حال آقاي پناهي
wowowowowo
آخه 4 میل که دیگه خیلی نازک میشه . اگه از پهلو نگاه کنی احتمال داره کلاً نبینیش !!!!
دنیا داره با چه سرعتی پیش میره و ما هنوز مونتاژ این محصولاتم یاد نگرفتیم !!!
یعنی رضا یک دونهای! به سیصد نفر ایمیل کردم.
من خوراکم کاتالوگه ! ای کاش اونجا بودم تا کاتالوگ محصولات الجی رو می گرفتم .
من موبایلم هم به این نازکی نیستش!
من که با دیدن عکسها خشک شدم، مخصوصا OLED 55 اینچی
ال جی به طرز خارق العاده ای وارد رقابت با سایر شرکتهای فعال در تولید صفحه نمایش و تلویزیون ها شده است که اگر به همین شکل به کار خود ادامه دهد، آینده پر درآمد و پر فروشی را خواهد داشت.
يكي هم برا ما بيار چشام كور شد از بس CRT نگاه كردم
البته در غرفه ال جی امکانات دیگری هم وجود داشت که در خبرهای به ان هم اشاره خواهیم کرد.