اختصاصی – یکی از کارهای جالبی که سایت ها و رسانه های خارج از کشور در زمان بازدید از نمایشگاه های خارجی انجام میدهند، نمایش محتویات کیف هایشان در زمان رفتن به نمایشگاه و کاربرد این وسایل است. ما هم تصمیم گرفتیم این رسم جالب را در پیش گرفته و به شما نشان دهیم با چه تجهیزاتی به نمایشگاه رفته ایم. این مجموعه در کیف سری ROG شرکت Asus قرار گرفته است.
دو دوربین Canon 60D و Sony NEX 6 وظیفه عکسبرداری و فیلمبرداری را بر عهده دارند. دوربین NEX 6 بر روی پایه بسته شده و هر زمان که لازم باشد روی زمین قرار گرفته و فیلمبرداری را آغاز میکند. این دوربین با دقت تصویر Full HD سرعت 60 فریم در ثانیه فیلمبرداری کرده و کیفیت بسیار بالایی دارد. NEX 6 از سری دوربین های Mirrorless است که سنسوری به اندازه دوربین های SLR داشته و لنز آن نیز قابل تعویض است (البته لنز 16-50mm نصب شده روی آن از کیفیت بالایی برخوردار است).
با آنکه دوربین Canon 60D در رده دوربین های Full Frame قرار نمیگیرد و فاقد بدنه منیزیومی است، اما وزن آن برای استفاده طولانی مدت مناسب بوده و در ضمن به اندازه کافی خوش دست است. سنسور APS-C این دوربین دارای حداکثر دقت 18 مگاپیکسل است و یک لنز Sigma 17-70 f/2.8-4 بر روی آن نصب شده است. میزان حداکثر دیافراگم F/2.8 باعث شده تا این لنز نور بیشتری را در مقایس با لنزی همچون 18-55 وارد دوربین کرده و به همین خاطر در محیط های کم نور تر خوب عمل کند. در ضمن این لنز فاقد لرزشگیر است، اما همچنان میتوان با سرعت شاتر 1/25 ثانیه با آن عکسبرداری کرد.
Asus S400C از سری محصولات Vivobook ایسوس است که سیستم اصلی ما در سفر به شمار می آید. عمل تبدیل فیلم، تغییر سایز عکس ها، نوشتن متن و خلاصه هر کار دیگری توسط این وسیله سبک وزن انجام میشود. وجود صفحه نمیاش لمسی در کنار سیستم عامل ویندوز هشت نیز باعث شده تا کار با این اولترابوک راحتتر شود.
تبلت Asus Transformer TF300 راه حلی سریع برای دسترسی به وب، چک کردن ایمیل ها و برقراری گفتگوی اینترنتی است. عمر باتری مناسب این دستگاه باعث شده تا بتوان بدون نگرانی از خالی شدن باتری از آن استفاده کرد. پلتفرم Tegra 3 با پردازنده 4+1 هسته ای نیز قدرت پردازش کافی برای شما فراهم خواهد کرد (بالاخره گاهی هم برای استراحت باید کمی بازی کرد!).
iPod Touch نسل سوم بیش از آنکه در نمایشگاه کاربرد داشته باشد در طول سفر و در هواپیما کاربردی خواهد بود. موسیقی و فیلم های ذخیره شده در این دستگاه در کنار بازی های مختلف گذراندن وقت در سفر را ساده تر خواهد کرد.
فلاش Nissin Di866 MKII با آنکه در رده فلش های Canon قرار نمیگیرد، اما در زمانی که بودجه محدودی در اختیار دارید میتواند گزینه ای مناسب باشد. سر فلاش قابلیت چرخش داشته و از ارسال دستور فلاش به صورت بیسیم نیز پشتیبانی میکند. خوشبختانه نور محیط نمایشگاه در اکثر اوقات مناسب بوده و کمتر پیش می آمد که به استفاده از فلاش نیاز پیدا کنیم.
حق یا شماست آقای پناهی ولی دستتان درد نکند.
کارتون حرف نداره آقای پناهی
امیدوارم هر روز قدرتمند تر از دیروز قدم بردارید
خسته نباشید تمام عیار به آقای ولی زاده در آن طرف مرزها و البت بقیه بچه های سخت افزار در این طرف مرزها (اگر درست حدس زده باشم!)
من اگه میدونستم اینقدر کارتون سخته حتما باهاتون میامدم!سال بعد یه ندایی بدین تا بیام کمکتون…
خدا قوت!
خداییش دیگه از این کیفا ندارید؟ یکی میخوام!:دی
وای . بسیار عالی است . خدا قوت .
شما به عنوان نماینده بروبچه های ایران اونجایید. راستی اگر شد بهشون بگید که مردمان ایران از این محصولات و فناوری های روز دنیا استقبال می کنند. هر طوری شده کانال بزن برای ارتباط با یان شرکتها
جای من اونجا خالی …….
خسته نباشید گرم میگم بهتون اقای پناهی
ممنون بابت همه ی گزارش ها و عکس ها . درضمن این حرکت هم حرکت جالبی بود . حالی بردم
جناب پتاهی عزیز چیزی جز خدا قوت نمی تونم بگم …
کارتون بیسته …
دوستان عزیز و گرامی بنده شاید بسیاری از افراد با خود بگویند که از ایران خبرنگار رفته نمایشگاه ولی الان خیلی از سایت های دیگر خیلی زودتر خبر را درج می کنند. شاید باورتان نشود که تنها برای سمینار سونی که خبرش را روی سایت درج کردیم از engadget سه نفر در حال وبلاگ نویسی انلاین بودند ان وقت از کل ایران یک نفر بزور توانسته در این نمایشگاه شرکت کند. جدا کار اسانی نیست بخواهید این همه غرفه را تنها عکاسی کنید و فیلم بگیرید که هرکدامشان یک روز کار دارند. خوش باشید