هر چند که خطوط تولید پردازنده های 14 نانومتری اینتل به دلیل تقاضای بالا به شدت زیر فشار است، اما این مسئله باعث نشده است تا این شرکت به فکر ارائه پلتفرم های جدید نباشد. اگر اخبار سخت افزار را دنبال کرده باشید، به طور حتم به عناوین پلتفرم هایی نظیر Ice Lake برخورد کرده اید؛ همچنین پلتفرم تازه واردی با نام Comet Lake.
به تازگی اطلاعاتی جدید از پلتفرم های آتی شرکت Intel منتشر شده است که حتی اسامی چند چیپست جدید هم در میان آنها دیده می شود؛ از آنجایی که AMD اسامی چیپست های اینتل از جمله B350 را دزدیده و از آنها برای پلتفرم های ریزن استفاده می کند، این شرکت به ناچار اسامی برخی تراشه های خود را تغییر داده و با اسامی کمی غیر متعارف و غیر معمول از سوی اینتل روبرو هستیم.
اسامی 2 چیپست جدید که در درایور تراشه Intel رویت شده است، نشان دهنده ی 2 تراشه جدید با اسامی 400 و 495 است. در حال حاضر پردازنده های نسل 8 و 9 اینتل با مادربردهای سری 300 سازگار بوده و از سوکت LGA 1151 بهره می برند؛ اما CPUهای جدید Intel Comet Lake-S و Ice Lake-S از سوکت ورژن جدیدی با نام LGA 1151 V3 بهره خواهند برد. سوکت LGA 1151 V1 برای نسل های 6 و 7 استفاده شده و LGA 1151 V2 نیز برای نسل های 8 و 9. حال سوکت LGA 1151 V3 هم برای CPUهای Comet Lake-S و Ice Lake-S در دسکتاپ مورد استفاده قرار می گیرند.
تنها اطلاعات اولیه نشان می دهند که Ice Lake-S در لیتوگرافی 10 نانومتری تولید شده و برای اولین بار در مدل های لپ تاپی دیده خواهند شد؛ آنها به تراشه گرافیکی قدرتمند IGPU نسل 11 مجهز هستند. اطلاعات موجود در مورد Comet Lake-S نشان می دهند که اینبار به جای 8 هسته، با 10 هسته پردازشی و لیتوگرافی بهبود یافته روبرو هستیم. پردازنده های دسکتاپی Comet Lake-S در لیتوگرافی بهبود یافته 14 نانومتری عرضه شده و احتمالا تا پایان سال 2019 برای مدل های دسکتاپ، خبر خاصی از مدل های 10 نانومتری نخواهد بود. همچنین اینک می دانیم که نسل دیگر چیپست های اینتل با نام Z495 و سری 400 نیز برای دسکتاپی های جدید در راه اند…
آیا پردازنده ی فعلی خود را با یکی از مدل های 10 و 14 نانومتری Comet Lake-S و Ice Lake-S ارتقاء خواهید داد؟ دلمان که می خواهد اما پولش…!
هزینه الکیه ارتقا شما با چیپ 1151 مدلهای سری z370 میتونید از نسل 9 اینتل استفاده کنید و حدقل واسه 3 سال بی شک روی نسل 9 اینتل برای گیم های روز حساب باز کنید (مخصوص گیمرهاست فقط)
AMD چیپست هاشو عمدا مثل INTEL نامگذاری میکنه تا بشه بین چیپست AMD و INTEL مقایسه انجام داد.امیدوارم فن های اینتل متوجه شده باشن.
خوبه=smile=smile
دزد همون اینتله که با دزدیدن مهندسای AMD داره RADEON میسازه/-)
تو فکرشم دارم پس انداز میکنم
باو این عقده ایی بازیا چیه (دزدیدن)
فکر میکنین نام گزاری چیپست مگه چقدر دردسر داره ,AMD برای جلوگیری از اسکل شدن امثال شما نامگذاری ها رو اینطوری انتخاب کرده که مشتریاش اذیت نشن .#اینتل_فن_بی_کله
cpu ات هنوز هم مورد قدرتمند و خوبیه
باید به فکر ارتقا سیستم باشی داداش:l
وگرنه این وضعیت میره رو مخت و عصبی ت میکنه:smiley0
اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی یه پردازنده 8100 i3 با یه مادربرد Asus prime h310 m-a R2.0 با یه رم 8 گیگی دلبخواهی میتونه واست گزینه ی ایده آلی باشه از نظر راندمان بالا به ازای هزینه ی بسیار کم.نزدیک 3.5 میلیون میشه قیمتش.به جای گرافیک هم میتونی از گرافیک داخلی خود پردازنده استفاده کنی که قدرت خیلی خوبی داره و میتونه بعضی بازیها رو با تنظیمات مدیوم واست اجرا کنه به راحتی 😉
باید مدل چیپست مادربردت رو بدونی;)
=))=))=)):-bd:-bd:-bd جالب بود
سلام یه سوال داشتم مادربرد msi بازوکا آیا از نسل 9 هم ساپورت میکنه؟
من سی پی یوم I5 2500 عه:smiley3:smiley3:smiley4
گرافیک amd hd6670:smiley0:l
رم 2 ddr2:l
برم تو کروم سریع چندا تب باز کنم سیستم هنگ میکنه باید از پشت خاموشش کنم
باید دید 10 نانومتری شدن چقدر باعث بهبود کارایی و قدرت پردازنده و در کل افزایش پرفومنس نهایی میشه
بعدش اینا رو با AMD هم رده خودشون از لحاظ قیمتی مقایسه میکنیم
بعدش اگه از لحاظ قیمت دلاری توجیهی واسه خریدشون بود تازه باید ببینیم به پول ایران چقدر آب میخوره برامون
بعدش اگه در توانمون بود میریم واسه خرید=))=))=))