کمی درباره 802.11ac
استاندارد جدید 802.11ac یک قدم رو به جلو برای غلبه بر محدودیتها و دسترسی به سرعت بیشتر است و پیشبینی میشود که در سال 2015 این استاندارد کاملاً همه گیر شده و حدود یک میلیارد دستگاه که با این استاندارد مطابقت میکنند در سراسر جهان عرضه گردد. در این استاندارد سرعت انتقال اطلاعات در یک جریان انتقال حداقل به 433 مگابیت در ثانیه میرسد. انجام این کار از طریق افزایش سرعت در هر لینک انتقال اطلاعات به حداقل 500 مگابیت در ثانیه، افزایش پهنای باند فرکانس رادیویی به حداکثر 160 مگاهرتز، افزایش تعداد جریان های ارتباطی MIMO به حداکثر هشت عدد، حالت چند کاربری MIMO و موارد دیگر صورت گرفته است. همچنین در استاندارد 802.11ac از الگوی انتقالی جدیدی به نام 256 QAM استفاده شده که میتواند در هر لحظه حجم اطلاعات بیشتری را بر روی سیگنال رادیویی ارسال کنید.
سرعت بالای انتقال اطلاعات، تداخل کم و امکان سرویسدهی همزمان به چندین دستگاه مختلف باعث میشود تا این استاندارد یکی از گزینههای مطلوب برای کسانی باشد که به سرگرمیهای خانگی اهمیت بالایی میدهند و میخواهند به هر نحوی از شر سیم و کابل خلاص شوند. کاهش توان مصرفی نیز باعث میشود تا به شکل بهتر و موثرتری انتقال اطلاعات بیسیم بین دستگاههای همراه و کامپیوترهای خانگی یا تلویزیونهای دیجیتال را انجام داد و کمتر نگران خالی شدن باتری و نیاز به شارژ مجدد گوشی باشیم.
نسل جدید در لباس قدیم
روتر D-Link DIR-865L طراحی بسیار سادهای داشته و بدنه مکعبی شکل مکعب مستطیلی دارد (این محصول اولین روتر D-Link است که از استاندارد 802.11ac پشتیبانی میکند). در واقع طراحی این محصول با تولیدات اخیر D-Link اندکی تفاوت داشته و کمی سنتیتر است. در جلوی دستگاه تنها دو LED برای نمایش وضعیت روشن و خاموش و اتصال به شبکه قرار گرفته و در پایین نیز دکمه WPS واقع شده است. این روتر تنها در حالت عمودی قرار میگیرد که میتواند کمی محدودیت در نحوه قرارگیری آن ایجاد کند. در پشت، چهار پورت LAN و یک پورت WAN گیگابیتی قرار گرفته است.
میتوان انواع وسایل ذخیرهسازی را به پورت USB متصل کرد و در شبکه به اشتراک گذاشت، اما امکان استفاده از روتر به عنوان سرور پرینتر یا امکان اتصال مودم 3G به آن وجود ندارد. دکمه روشن و خاموش و ریست نیز اجزای دیگر قرار گرفته در پشت روتر هستند. برای دفع گرمای داخلی نیز مجراهایی در بالای روتر قرار گرفتهاند. آنتنهای دستگاه نیز در داخل آن تعبیه شدهاند و به همین خاطر میتوان این محصول را بیشتر برای کاربردهای خانگی یا ادارات کوچک توصیه کرد. طبق اطلاعات ارائه شده در وبسایت D-Link، این روتر از حداکثر سرعت انتقال اطلاعات 450 مگابیت در ثانیه روی هر باند 2/4 و 5 گیگاهرتز در استاندارد 802.11n پشتیبانی میکند. همچنین استاندارد 802.11ac نیز روی فرکانس پنج گیگاهرتز میتواند از حداکثر سرعت انتقال اطلاعات 1300 مگابیت در ثانیه پشتیبانی کند (به همین خاطر است که از عبارت AC1750 روی جعبه روتر استفاده شده است). این میزان سرعت در انتقال اطلاعات بستر مناسبی برای انتقال محتوای با حجم بالا روی شبکه بیسیم را فراهم میکند و به همین خاطر چنین روترهایی برای سیستمهای سینمای خانگی که قرار است حجم بالایی از اطلاعات را منتقل کنند مفید واقع میشود. این روتر نیز در سری محوصلات Cloud کمپانی D-Link قرار میگیرد. به همین خاطر میتوان از طریق یک حساب mydlink و از انواع کامپیوترها، گوشیهای هوشمند و تبلتها به تنظیمات روتر دسترسی داشته و فعالیت آن را تحت نظر بگیرید. البته mydlink گزینههای سادهای در دسترس شما قرار داده و نمیتوان برخی تنظیمات پیشرفته را در آن تغییر داد، اما میتوان افراد متصل به روتر را مشاهده کرده و در صورت نیاز ارتباط آنها با روتر را قطع کرد. ابزار SharePort Mobile دسترسی به فایلها و به اشتراکگذاری آسان آنها توسط دستگاههای موبایل در شبکه را فراهم میسازد و به کمک ابزار QRS Mobile نیز میتوانید از طریق گوشی هوشمند یا تبلت تنظیمات روتر را اعمال کنید.
دیدگاهتان را بنویسید