حرف و حدیث درباره شبکه اجتماعی فیسبوک فراوان است. این شبکه علاوه بر آنکه مسیر ارتباطی مناسبی برای دوستان و آشنایان است و شرکت ها و تجارت ها می توانند محصولات خود را در آن عرضه کنند، پتانسیل کاهش حریم خصوصی هر فرد را نیز دارد. این شبکه اجتماعی از نرم افزار ها الگوریتم های مختلفی برای شناسایی افراد و تشخیص چهره آنها در اختیار دارد. به لطف وجود حجم بسیار بالایی از تصاویر صورت انسان در بانک اطلاعات فیسبوک، این شبکه اجتماعی الگوریتم جدیدی به نام DeepFace ارائه کرده است که قدرت تشخیص چهره در آن نزدیک به انسان است!
DeepFace از شاخه ای جدیدی از هوش مصنوعی به نام Leaning استفاده می کند که به کمک آن می توان الگو ها و بافت ها را در سطوح مختلف تشخیص داد. DeepFace چیزی فراتر از تشخیص صورت و این که به چه کسی تعلق دارد است، زیرا این الگوریتم میتواند تصویر متفاوت از دو چهره را با یکدیگر مقایسه کرده و بگوید آیا به یک نفر تعلق دارد یا خیر. DeepFace حتی می تواند جهت قرار گیری صورت را نیز تشخیص دهد و در ضمن نورهای محیطی و سایه ها نیز در کار آن تاثیر بسزایی ندارند.
به گفته کارشناسان توسعه دهنده این سیستم، در آزمایش های صورت گرفته، یک انسان می تواند با دقت 97.53 درصد تعلق داشتن دو تصویر به یک فرد را تشخیص دهند. میزان دقت DeepFace در آزمایش مشابه نیز 97.25 درصد بوده که رقمی قابل توجه و پیشرفتی مهم به شمار می آید. فیسبوک هنوز استفاده از این سیستم را آغاز نکرده و تیم هوش مصنوعی فیسبوک قرار است در کنفرانس IEEE در ماه June امسال آن را به طور رسمی معرفی نمایند.
ایرانی ها رو که عمرا بتونه بشناسه از بس که از هر عکسی دو سه نفر گذاشتن