فرض میکنیم شما برای خرید یک DSLR تصمیم جدی گرفتهاید و از ردهبندی این گروه بهطور کامل مطلع هستید اما به خاطر داشته باشید، بهترین دوربین DSLR برای شما دوربینی است که کمک میکند تا دوست داشتنیترین عکسها را بگیرید!
قبل از انتخاب دوربین DSLR، سبک عکاسی خود را مشخص کنید. شما میتوانید دو یا سه سبک را بهطور همزمان انتخاب کنید اما انتخابهای خود را به یاد داشته باشید. مشخص کردن سبک عکاسی به انتخاب بهترین DSLR برای شما کمک بسیار زیادی میکند. اکنون به شرح سبکهای عکاسی میپردازیم.
1. عکاسی ورزشی و پرتحرک: ممکن است شما تصور کنید، سبک عکاسی شما جزء این سبک نیست اما اگر اغلب از کودکان یا حیوانات عکاسی میکنید، یک عکاس ورزشی و پرتحرک به شمار میروید. سوژههای عکس شما به ندرت ثابت میمانند و دائم در حال حرکت هستند.
2. عکاسی چهره: شما علاقه زیادی به عکاسی از صورت اشخاص دارید و اغلب برای عکاسی از چهره افراد وقت و حوصله زیادی به خرج میدهید. سوژه عکس شما در بیشتر مواقع ثابت است و زمان کافی نیز برای عکاسی در اختیار دارید.
3. عکاسی مناظر باز: شما از دسته عکاسانی هستید که به عکاسی در محیطهای باز طبیعی علاقه زیادی دارند و ممکن است برای پیدا کردن سوژه خود برای این نوع عکاسی ساعتها وقت بگذارند.
4. عکاسی ماکرو (عکاسی سوژه در فاصله کم): شما از دسته عکاسانی هستید که توجه زیادی به جزئیات اطراف خود دارند و علاقه شما بیشتر به عکاسی نزدیک از سوژههای موردنظر است.
5. عکاسی شب یا عکاسی در نور کم: شما به عکاسی از میهمانیها، محیطهای کمنور در خیابان، عکاسی در موزه یا در گالریهای مختلف علاقهمند هستید.
6. عکاسی در مسافرت یا بیرون از منزل: شما علاقه دارید دوربین DSLR خود را همیشه و در همه جا همراه داشته باشید، هنگام دویدن، دوچرخهسواری، پریدن از هواپیما و… .
7. عکاسی در فضای بسته یا در منزل: شما به عکاسی در فضاهای بسته مانند منزل و میهمانی علاقهمند هستید و ممکن است در کنار اینها به عکاسی از جشنها، تولدها و بچهها نیز بپردازید.
8. عکاسی غافلگیرکننده: شما به عکاسی از صحنههایی علاقهمند هستید که اغلب بیشتر از یکبار اتفاق نمیافتند و شاید برای این نوع از عکاسی مجبور باشید مدت زیادی منتظر بمانید تا یک عکس غافلگیرکننده بگیرید!
9. عکاسی استودیو: واضح است که هیچ سبکی از عکاسی بدون فراهم کردن یک سری پیشنیازها انجام نمیپذیرد. در عکاسی استودیویی نیز به همین صورت است با این تفاوت که شما باید مدت زیادی را به تنظیم نور، رنگ، سوژه و تنظیمات بهینه دوربین اختصاص دهید.
دیدگاهتان را بنویسید