تکنولوژی ارتقا کیفیت تصویر FidelityFX Super Resolution 2.0 سرانجام توسط کمپانی AMD رونمایی شد و در فصل دوم سال 2022 عرضه خواهد شد.
- زمان عرضه رسمی Ryzen 7 5800X3D – شش مدل جدید رایزن رونمایی شدند
- AMD Threadripper PRO 5995WX سریع ترین پردازنده تست شده در Passmark
- پردازنده های Ryzen 7 5800X3D توان پشتیبانی از اورکلاک را نخواهند داشت
FSR 2.0 یک Temporal Upscaling است و دیگر خبری از Spatial Upscaling نسخه اول FSR نیست. گفته شده این فناوری کیفیت تصویر بهتری از وضوح اصلی ارائه میدهد. همچنین Anti Aliasing نیز در این نسخه تعبیه شده تا کیفیت بالاتری از FSR 1.0 ارائه شود.
فناوری AMD FidelityFX Super Resolution 2.0 رونمایی شد
برخلاف Nvidia DLSS و Intel XeSS، تکنولوژی FSR 2.0 از الگوریتمهای یادگیری ماشین استفاده نمیکند که یعنی نیازی به هستههای Tensor یا شتاب دهنده XMX نیست. این فناوری با کارت گرافیکهای منتخب رقبا نیز سازگار است.
AMD چند اسکرین شات از بازی Deathloop را نیز به اشتراک گذاشته که هر دو حالت Performance و Quality را در مقایسه با تصویر اصلی 4K و همچنین FSR 1.0 نشان میدهد.
البته فناوریهای افزایش کیفیت تصویر معمولا در تصاویر ایستا یا بدون حرکت عملکرد بهتری دارند. به همین خاطر است که AMD یک دمو از Deathloop را نیز منتشر نموده.
تیم سرخ تایید میکند که FSR 2.0 به مانند FSR 1.0 همچنان متن باز خواهد بود. کُد این فناوری از طریق وب سایت GPUOpen برای توسعه دهندگان قابل دسترسی است تا آنها این تکنولوژی را بازیهای فعلی و جدید خود تعبیه کنند. AMD جزئیات بیشتری از FSR 2.0 را طی یک جلسه در GDC 2022 ارائه خواهد کرد.
به نظر میرسد سه غول دنیای فناوری سخت افزاری در رقابت جذابی برای ارائه راهکارهای ارتقا کیفیت و عملکرد هستند که روز به روز بهتر و پیشرفتهتر عمل میکنند. خوش بختانه این رقابت به نفع کاربران بوده و باید امیدوار باشیم که سه تیم سبز و آبی و قرمز بتوانند همدیگر را به چالش بکشند.
اقایان دقت بفرمایید مقایسه دو ملت کاملا غلط است ملت ژاپن یک فرهنگ بودایی وطن پرستانه خاصی دارد ما ایرانی جماعت هم یک مخلوطی از همه ادیان و مذاهب و مکاتب فکری معنوی و نظری هستیم ملت انجا یکپارچه و یک زبان و هدف واحد دارند ولی اینجا ما چندین فرهنگ و مکتب و حتی دین و ایین داریم اینجا مردم میگویند هر کسی به من چیزی داد حق با اوست و بدنبال انواع رانت و امتیاز و جواز دوان دوان فعالیت میکنیم انجا ژاپنی میگوید حق من به اندازه زحمت و خلاقیت و نواوری خود من است و یک ریال و یا یک ین بیشتر نمیخواهد اینجا کارمند رسمی با حقوق ماهیانه بیست ملیون تومان بشدت ناراحت ناراضی است در حالیکه کارایی نزدیک صفری دارد مداوم غر زده اظهار افسوس میکند شما وقتی در چنین اشفته بازاری از تنبلی سستی بیخیالی متوقع بیجا بودن ادعا و مدعی بیجا و اشارات مداوم که ایران ثروتمند است و سهم من را خورده اند با چنین افکار مسموم پوچ دروغین ذلت باری و تصورات پوسیده ایی انتظار دارید مدیر ارشدی که ریاست چنین کشور درهم برهمی دارد چه کند؟اصلا چه کاری قادر است انجام دهد؟وقتی کافیست بنزین هزار تومان ارزانتر باشد انوقت همه میشوند قاچاقچی بنزین و با دست خود منابع ملی را غارت میکنند یا کافیست بفهمند کارگران ساختمان بیمه میشوند و یک پزشک یا پیمانکار و کارخانه دار خود را به عنوان کارگر ساده با ده ها دوز و کلک و رشوه و مدرک سازی جا زده تا از مختصر حق بیمه دولتی بهره ببرد انتظار چه چیزی داری؟
وقتی چنین اکثریتی دارید که فرهنگ ان میگوید زرنگی یعنی خوردن حق دیگران یا بگویند ثروت دولتی یعنی ثروت مفت باداورده دیگر چه کاری میتوانی بعنوان نماینده مردم انجام دهی؟
میبینی که مقایسه ملت ها غلط است.
مشکل فرهنگی که بهش اشاره میکنید ربطی به فرهنگ نداره، به اقتصاد ربط داره، شما این اقتصاد خرابی که مردم ایران در اون زندگی میکنند تو هر کشوری ببری فرهنگش هم به همین افتضاحی میشه که توصیف کردین. شما اقتصاد رو درست کن، فرهنگم درست میشه.
دقیقا همینطوره.
جالبه؛چه استنباط های عجیبی ازدوجمله من شد./چکیده حرف من:قطعات pcناقص باسرعت سرسام آور وقیمت گزاف تولیدمی شوند؛درحالیکه هنوزدراجرای اهداف “اولیه” اشان مانده اند.فقط به چندمورد خیلی ساده اشاره می کنم:۱-یکی ازمشکلات دربازیهااین است که وقتی شما به یک دایره،کره،لاستیک خودرو وامثالهم نزدیک می شوید؛حالتان(اگروسواس باشید)گرفته می شود؛چون می بینید که بطرز زننده ای،چندضلعی دیده می شود.یکی ازاهداف ارائهDX11این بودکه این مشکل راحل کند ودایره واقعا دایره دیده شود ولی هنوز باعرضهDX12 ultimateهم این مشکل اولیه حل نشده ۲-هنوز شرکت های مدعی، درپردازش موی سر مشکل دارند وانواع اصطلاحات مثلHairworks وغیره رااستفاده کردند ولی باز اندرخم یک کوچه اند.بمن بگویید کدامیک ازاین کارت های سمبل تکنولوژی(و بقول خودم اسباب بازی)حتی ۵ثانیه ازیک انیمیشن معمولی سه بعدی راعین خودش می تواند ریل تایم رندرکند؟بله،پیشرفت درکارت های ورک استیشن خیلی صورت گرفته ومن هرروزازخودم می پرسم دیگر چه جورانیمیشنی غافلگیرکننده ای می خواهند تولیدکنند.۳-آنقدراین شرکت هاناتوانند که باتوسعه این همه هسته وترانزیستور،هنوز نمی توانند به فریم ریت مطلوب دررزولوشن مدنظرشان برسند ومتوسل به کلمات گول زننده ای مثل machine deep learning و رویکرد نرم افزاری شده اند.ازنظربسیاری کارشناسان،اینکه کارتی بااین همه هسته وبااین قیمت های کذایی،همجنان نمی تواند به4Kبرسد ونهایتا باید فناوریهای تقلبی وکمکی مثل DLSS وFSRرا توسعه دهند تابلکه آبرویش راحفظ کند؛نشان ازضعف است.کی گفته به8Kرسیدیم؟هنوز کارتی نداریم که 4Kرابااتکا به توانایی nativeخودش به درستی اجراکند.اگربخواهید مثال های تخصصی می زنم(که عریضه طولانی می شود.)/حالا این قیمت گذاری ها دیگرچیست؟بنده گیتارالکتریک های بسیارخوب مثل آیبانز سری پرستیژ وفندراولترا رابا۳۰۰۰دلارمی خرم؛ولی این گیتارتا زمان مرگ بامن می ماند.اما کارت های اسباب بازی چی؟نهایتا یک سال به خریدگرانتان افتخارمی کنید وبعد بامعرفی محصول جدید،روز از نو….حالا مانده ام که چه دشمنانdeep enemy learning ای دارم که خودم نمی دانستم.دوکلام نوشتم.منرا به معنویت ومهدویت و…ربط دادند.بامزه است./اگر هم خواستید شکست های بزرگ دیگر همین کارت هادرحوزه های دیگرراهم ذکرمی کنم که البته نمی توانید منکرشان شوید.کمی همدیگر رابیشتر دوست بداریم.بقول عرفا”دم راغنیمت شمار.”/انسان به لحظه ای زنده است وهمه ما رفتنی.اینهمه کینه توزی؟؟
عالی.یک ۷۹۰۰xبخرم؛یک عدد4090 وکمی بعدهم4090ti وچندتاپردازنده آتشین هم رویش که خوب بازی کنم.زندگی یعنی پردازنده بازی وکارت گرافیک اسباب بازی…چرت وپرت…خوب ماراسرکارمی گذارند….استعماربه شیوه مدرن.
جناب مداحی اگر فکر میکنید اینها اسباب بازی هستند و استعمار مدرن چرا اصلا این نوع مطالب رو دنبال میکنید؟
پروپاگاندا :دی
اینکه نوشتم نقدشما نبود.نظرخودم درموردمطلب./بله،من مجله ماشین هم می خوانم؛ولی قصدخرید “فراری” که ندارم.می خواهم بدانم دردنیای تکنولوژی خودرو چه پیشرفت هایی حاصل شده…حرف منرابه مقاله خوب خودتان نسبت ندهید.توهینی هم درکارنیست.
ببند
تشکر.درچهارحرف،شعورخودت رارساندی.
از نظر شما زندگی یعنی چی
یعنی تولید مثل بزرگ کردن بچه تربیت کردنشون برای رفتن به بهشت بدون هیچ گونه اثباتی و اوناهم تولید مثل و همین روند ادامه دار و مثلا می خواین برای خودتون معنا درست کنین دشمن درست می کنین و باهاش می جنگین
البته همین شیورو جبهه مقابل اما در تضاد با افکار و عقایدتون انجام میدن یعنی اگر بقول خودتون شما واسه بهشت رفتن به بقا ادامه میدید اونا واسه جهنم رفتن به بقا ادامه میدن و حرف از سلطنت در جهنم میزنن
این وسط عده ای که فقط واسه زندگی بهتر و راحتتر تلاش می کنن و دنبال معنا و خزعبلاتی که شما دنبالشین نیستن مورد استفاده شماها قرار میگیرن و اونایی هم که پا نمیدن به افکار و عقاید و سنت هاتون حیوان خطاب میشن یا انگل
بطور معمولی چه حالا چه در گذشته هرکسی 42 ساعت در هفته کار کنه همه می تونن زندگی ای با رفاه و آرامش داشته باشن یه بچه ده سالرو هم بذاریش انقدر کار کنه بهش سخت نمی گذره و شکایت نمی کنه و خوشحالم میشه کیِ که بدش بیاد
خوشبختانه نسل جدید کم کم دارن این موضوع رو می فهمن
که پیشرفت حاصل کار سخت یا درواقع تلاش بیش از حد نیست بلکه استفاده درست از منابع با ایجاد سیاست های درست هست
توی هر جامعه ای که عده ی زیادی از مردم مجبور بشن بیشتر از این مقدار کار کنن یعنی حکومت داره سوء استفاده می کنه
البته در ژاپن زیاد کار کردن فرهنگشون شده که این نشون میده حکومتشون چطور برنامه ریزی کرده که مردمشون به کار کردن مثله برده به خودشون افتخار کنن و سینه سپر کنن و با افتخار بگن من روزی دوازده ساعت کار می کنم
که من نظرات خیلی از کاربرارو خواندم کمتر کسیُ دیدم بنویسه respect
همین یه هفته پیش بود توی یه کانال که راجب غذا بود تماشا می کردم و راجب اینجور چیزا سرچ کردم رسید به فرد ژاپنی راجب همین موضوع و بعدش راحب همین مسئله درباره ژاپن سرچ کردم
به شعارها توجه نکن. شما یه نگاهی به ایران بندازی کسانی که دو دستی به قدرت و یا ثروت چسبیدن اتفاقا کسانی هستند که بیشترین شعارهای معنویت میدن.
اینا چون توانایی فراهم کردن موقعیتی ندارند که اکثریت مردم از مواهب یه زندگی با رفاه معمول که خرید گوشی و سیستم بی دغدغه باشه نیستند میان این شعارها رو میدن که بار مسولیت رو از دوششون بزارن پایین.
دو نکته:
1- ساعت کاری معمول در ژاپن مانند بسیاری جاهای دیگه 8 ساعت در روز هست. بالاتر از این کار کردن همراه با مزایا و اضافه حقوق هست
2- ما در کشورهای آزاد حتی همون ژاپن چیزی به نام حکومت نداریم. حکومت از حکم میاد و دیگه جایی در کشورهای آزاد امروزی نداره. الان ما دولت ملت به عنوان یک واحد سیاسی داریم. سیاستمدارانی هم که وارد عرصه دولت میشند میدونن که در مقابل خواست اکثریت مردم عملا قدرتی ندارند و اگه ترامپ هم باشی، مردم با انتخاب خودشون و دموکراسی جاری در کشور تو رو میارن پایین بدون اینکه نیازی به تظاهرات و خشونت باشه.
حکومت مال همین کشورهای استبداد زده از جمله روسیه و چین هست که مردم رو به عنوان رعیت میپندارند که نباید وارد عرصه تصمیم گیری بشند. البته چین حداقل روشش رشد اقتصاد و رفاه مردمش هست. تو ایران که هم مردم رعیت شمرده میشه و هم باید لنگ ببندن و مقاومت کنند تا همونایی که مردم رو به مقاومت دعوت میکنند گردنشون رو کلفت کنند. حداقل تو چین چنین چیزی از مردم خواسته نمیشه.
جنابعالی یعنی دوست قدیمی,اگر پیگیر حق وحقیقتی.از دوستانت درسایت بپرس این کدام کاربره باسم کاوه که وحشیگری می کنه؟/چون یقین دارم کامنت های من پاک می شود ولی کامنت های کاوه هرگز.خودت هم که شمشیر از روبستی.کلا درتوهمی.
مشکل شما اینه واسه کسی داری مینویسی که اصلا قصد خواندن و یاد گرفتن ندارد. ایشون تفکرش اینه که “بر حق هست” و من و شما و تمام نظرات دیگر، حرف های اضافه ای هستن که ارزش خواندن و فکر کردن ندارن.