تغییرات به وجود آمده در معماری ریز پردازنده ها و تولید چیپ ست هایی با توان مصرفی ناچیز سبب گردیده تا کاربران برای راه اندازی سیستم های حرفه ای و گیمینگ از خریداری پاور هایی با توان بالا بی نیاز شوند. در حال حاضر کارت گرافیک های حرفه ای و میان رده به آسانی توسط یک پاور با حداقل توان 500 وات راه اندازی می شوند و این در حالیست که در سال های گذشته به یک پاور با توان به مراتب بالاتر نیاز بود. بر همین اساس میزان استقبال از پاور هایی با توان 500 تا 650 وات در سال های گذشته به شدت افزایش یافته و بسیاری از شرکت های تولید کننده منبع تغذیه، فناوری های سطح بالای خود را در محصولات میان رده لحاظ کردند.
شرکت پردیس صنعت سیاره سبز با نام تجاری GREEN فعالیت خود را با تولید کیس و پاور آغاز کرد و اولین برند ارائه دهنده کیس و پاور به صورت مجزا در کشور به شمار می رود. رویه ای که در ادامه توسط سایر برند ها نیز ادامه یافت و به این صورت، انتخاب پاور به یک آیتم تخصصی و با درجه اهمیت بالا تبدیل شد. پاور مورد بررسی ما GREEN GP580A-ES برای راه اندازی سیستم های گیمینگ نیمه حرفه ای بسیار مناسب است و خصوصیات کاربردی قابل توجهی دارد. به اعتقاد پردیس صنعت سیاره سبز، پاور های سری ES بیانگر شعار Energy Saver هستند که با توجه به راندمان انرژی بالاتر از 85 درصد و کسب استاندارد 80 PLUS Bronze به درستی نامگذاری شدند.
جعبه و بسته بندی
پاور 580 واتی گرین از سری ES با بسته بندی آشنا و همیشگی در این خانواده عرضه می شود و اطلاعاتی کامل در خصوص تعداد کانکتور ها، طول کابل ها، استاندارد های مرتبط با راندمان و مواردی از این دست روی جعبه به چشم می خورد.
پس از باز کردن جعبه، با پاور که درون یک روکش حباب دار پوشیده شده به همراه کابل برق، بست کمربندی برای مدیریت کابل کشی، چهار عدد پیچ و برگه راهنما روبرو می شوید. کیفیت بسته بندی حتی با در نظر گرفتن قیمت پاور، در سطح مطلوبی قرار نمی گیرد.
طراحی
ساختار طراحی در پاورهای سری ES بی شباهت با پاور های سری UK نیست و تشابه فراوانی بین این دو خانواده مشاهده می شود. ترکیب رنگ بدنه شامل مشکی و نقره ای می شود و مشخصه بارز این پاور که استاندارد برنز برای راندمان است، روی بدنه درج شده است. حفره های شش ضلعی در دو قسمت ورودی و خروجی فن به چشم می خورند و جریان هوا توسط این دو بخش وارد پاور و از آن خارج می شود. پشت پاور محل قرار گیری کلید خاموش و روشن و همچنین ورودی کابل برق است. کابل های این پاور از نوع Non-Modular بوده و به این ترتیب تمامی کابل ها به برد متصل هستند.
مشخصات فنی
با توجه به میان رده بودن و توان تولیدی توسط پاور GP580A-ES نباید عملکرد خارق العاده ای از پاور های همسان در این رنج را داشت، اما گرین به خوبی نشان داده که بهترین عملکرد و کارایی نسبت به قیمت توسط محصولات گرین ارائه می شوند و پاور 580 واتی سری ES نیز یکی از بهترین نمونه ها برای اثبات این موضوع است. در بخش مشخصات فنی با اعداد و ارقام قابل قبولی روبرو هستیم و به این صورت رقابت با محصول مورد بررسی ما بسیار سخت است.
پاور 580 واتی گرین به یک ریل 12 ولت با قابلیت تولید 504 وات و انتقال 42 آمپر جریان مجهز است. ریل های 3.3 و 5 ولت این پاور قادر به تولید 110 وات هستند تا از نظر تامین توان قطعاتی مانند تجهیزات ذخیره سازی و لوازم جانبی با مشکل روبرو نشوید. راندمان پاور با توجه به استاندارد 80 PLUS BRONZE در محدوده 85 تا 88 درصد قرار دارد که رنج بسیار خوبی به شمار می رود.
طول عمر پاور در صورت استفاده از آن در دمای 25 درجه سانتی گراد، در حدود 100 هزار ساعت توسط تولید کننده اعلام شده است. گرین برای محافظت هوشمند و خودکار از پاور به 5 مدار محافظ اتکا کرده که شامل OPP (محافظت از افزایش توان)، OVP (محافظت از افزایش ولتاژ)، UVP (محافظت از کاهش ولتاژ)، SCP (محافظت از اتصال کوتاه) و OCP (محافظت از افزایش شدت جریان) می شود. استاندارد ATX 12V نسخه 2.4 تضمین دهنده پشتیبانی از جدیدترین تجهیزات سخت افزاری از جمله پردازنده های اینتل است.
با بهره گیری از استاندارد ERP Lot-6 توان مصرفی پاور در حالت استند بای کمتر از 0.5 وات در ساعت است. خازن های به کار رفته در برد از نوع TEAPO/CAPXON با قابلیت کارکرد در حداکثر دمای 105 درجه سانتی گراد هستند. مدار Active PFC با عملکرد 0.95 حساسیت بسیاری به تصحیح ضریب جریان دارد تا در شرایط اعمال بار 20 تا 100 درصد، شدت جریانی با کمترین میزان نوسان را ارائه دهد. توپولوژی دابل فوروارد سبب افزایش راندمان و همچنین افزایش دقت در عملکرد مدار های محافظ (Protection) می شود.
برند و مدل | GREEN GP580A-ES |
توان خروجی | 580 وات |
ورودی AC | 180 تا 245 ولت |
تعداد فن | 1 عدد یک فن 120 میلی متری |
راندمان | 85 تا 88 درصد بر اساس استاندارد 80 Plus BRONZE |
شاخه ۱۲ ولت | یک ریل با شدت جریان 42 آمپر |
شاخه ۵ ولت | شدت جریان 18 آمپر |
شاخه ۳.۳ ولت | شدت جریان 18 آمپر |
کانکتور ها | ۱ عدد ۲۰+۴ پین مادربرد به طول 550 میلی متر ۱ عدد ۴+۴ پین پردازنده به طول 550 میلی متر 2 عدد ۶+۲ پین کارت گرافیک به طول 600 میلی متر 4 عدد ساتا ۴ عدد چهار پین Molex 2 عدد FDD |
کابل های پاور از طول مناسبی برخوردار هستند و تعداد کانکتور ها نیز به خوبی پاسخگوی نیاز کاربران نیمه حرفه ای است. کانکتور های پاور شامل یک عدد 4+20 پین مادربرد، یک عدد 4+4 پین پردازنده، دو عدد 2+6 پین کارت گرافیک، چهار عدد 15 پین ساتا، چهار عدد 4 پین و دو عدد 4 پین فلاپی می شود که مجموعه قابل قبولی بر اساس رده کاربری و توان تولیدی توسط پاور گرین به شمار می رود.
فن 120 میلی متری به کار رفته در پاور 580 واتی گرین، ساخت کمپانی Yate Loon است که بر اساس دمای داخل پاور قادر به تنظیم شدت چرخش می باشد.
البته به کارگیری دو هیت سینک در مدار داخلی تاثیر بسزایی در کنترل حرارت دارد تا فن 120 میلی متری نیاز کمتری به چرخش در سرعت بالا داشته باشد.
هیت سینک اول در بخش مدار سوئیچینگ و مدار کنترل ضریب توان ورودی و هیت سینک دوم در بخش المان های یکسو کننده و محافظتی خروجی به کار رفته است. نویز فن 120 میلی متری ONG HUA در حدود 20 دسی بل است که در چنین شرایطی صدای فن برای قابل احساس نخواهد بود.
سیستم تست
مادربرد MSI Z270 Gaming M5: قابل مادربردی ایده آل برای کاربرد های حرفه ای و گیمینگ که امکانات قابل توجهی شامل پشتیبانی از حداکثر 64 گیگابایت حافظه DDR4 با فرکانس 3800 مگاهرتز، مدار تغذیه قدرتمند، پشتیبانی از سه عدد کارت گرافیک، دو اسلات M.2 مجهز به محافظ M2.Shield، نورپردازی Mystic Light با قابلیت کنترل و شخصی سازی توسط نرم افزار Gaming APP و نرم افزار مدیریت حرفه ای Commander را ارائه می دهد.
پردازنده Core i7-7700K: جدیدترین و قدرتمند ترین پردازنده تولید شده توسط اینتل برای سوکت LGA 1151 در سال 2017 که به همراه چیپ ست های سری 200 معرفی شد. چهار هسته پردازشی با فرکانس پایه 4.2 گیگاهرتز و فرکانس بوست 4.5 گیگاهرتز به همراه هشت رشته پردازشی و 8 مگابایت حافظه نهان در سطح سوم (L3 Cache) قدرت مناسبی برای ارائه عملکرد بی نظیر در اختیار کاربران قرار می دهد. معماری 14 نانومتری Kaby Lake عملکرد مناسبی برای اورکلاک و پایداری بهتر پردازنده در فرکانس های بالا فراهم می سازد.
حافظه رم Corsair Vengeance LED 2*8 GB 3000 : پک 16 گیگابایتی Corsair از سری جدید Vengeance LED با نور پردازی قرمز، به صورت دو ماژول 8 گیگابایتی برای سیستم تست مورد استفاده قرار می گیرد. فرکانس 3000 مگاهرتز ماژول های حافظه نشان دهنده پهنای باند قابل توجه و در نتیجه عملکرد بی نظیر رم برای سیستم تست است.
کارت گرافیک MSI GTX 1080 Gaming X 8GB : کارت گرافیک GTX 1080 نسخه گیمینگ با همراهی 8 گیگابایت حافظه GDDR5X و خنک کننده حرفه ای مجهز به فن های TORX عملکرد بسیار مناسبی برای اجرای بازی های روز در اختیار شما قرار می دهد. سیستم نورپردازی Mystic Light، قابلیت کارکرد به صورت بی صدا در دمای کمتر از 60 درجه سانتی گراد و نرم افزار مدیریت کارت گرافیک به نام Gaming APP از دیگر ویژگی های کارت گرافیک MSI GTX 1080 Gaming X به شمار می روند.
ذخیره سازی Plextor M8PeGN 128 GB: درایو ذخیره سازی Plextor در پلتفرم M.2 با ظرفیت 128 گیگابایت برای راه اندازی سیستم عامل و نرم افزار های مورد نیاز مورد استفاده قرار می گیرد. سرعت خواندن و نوشتن ترتیبی در این درایو به ترتیب 1600 و 500 مگابایت در ثانیه است. حداکثر سرعت خواندن و نوشتن تصادفی داده ها در حالت 4K طبق اعلام کمپانی سازنده به ترتیب 120 و 130 هزار دستور ورودی و خروجی است. یک چیپ حافظه 512 مگابایتی از نوع LPDDR3 به عنوان حافظه نهان به کار رفته است. کنترلر Marvell 88SS1093 به همراه چیپ حافظه 15 نانومتری توشیبا از نوع MLC مجموعه قابل تحسینی برای ارائه سرعت بالای انتقال اطلاعات فراهم می سازند.
کیس GREEN OC Station: هیچ گزینه ای بهتر و کارآمد تر از OC Station برند گرین برای اسمبل قطعات یک سیستم تست در بازار داخلی وجود ندارد. یک کیس با ساختار و طراحی بسیار ساده و کاربردی که سرعت نصب و جداسازی قطعات سیستم را به شدت افزایش می دهد. از سوی دیگر محدودیت فضا برای نصب خنک کننده پردازنده و کارت گرافیک روی کیس OC Station معنایی ندارد و می توانید بدون مشکل از حرفه ای ترین ایرکولر، واترکولر و کارت های گرافیک روی سیستم بهره مند شوید.
تست و بررسی
بنچمارک حرفه ای و معتبر OCCT در نسخه 4.4.2 قابلیت به چالش کشیدن قطعات مختلفی شامل پردازنده، کارت گرافیک و پاور را دارد. تست های مختلف OCCT قابلیت اجرا به صورت زمان نامحدود برای تست پایداری سیستم و همچنین به صورت مدت دار و قابل تعیین توسط کاربر را دارد. برای بررسی پاور گرین GP580A-ES از نرم افزار OCCT بهره گرفتیم که نتایج آن را می توانید در ادامه مشاهده کنید.
9امتیاز9راندمان8.5امکانات8.5طراحی10ارزش
درود من یه پاور گرین 485 قدیمی دارم که چند سال خیلی خوب کار کرده ایا این مدل می تونه برای کارت گرافیکجدید 250 وات نیرو بده ؟با سپاس
گرافیک شما چیه؟
درود هنوز نخریدم ولی از این مدل کارت گرافیک Gigabyte GV-N730D5-2G. یا. انویدیا gt 730 می خوام بخرم
اوکیه براش
بعضی مواقع به صورت کشویی در کابل 24 پین قرار گرفته چک کنید ببینید هست یا خیر
با سلام. در راهنمای اتصال کابلهای پاور که در سایتهای مختلف وجود داره به کابل یا کانکتور ۴ پینی اشاره شده که علاوهبر ۲۴ پینیِ معروف میبایست موجود باشه تا متصل بشه به پورت سفیدرنگ ۴ پینی که بر روی مادربورد وجود داره، اما من نه بر روی پاورم که از همین مدل هست و نه در توضیحات شما به کابل یا کانکتور ۴ پینی برای اتصال به پورت ۴ پینی مادربورد برخورد نکردم! لطفا راهنمایی کنید این طبیعیه؟!
خسته نباشین و سپاس از اطلاعت خوبی که دادین
خوبه آدم از روی عقل یا مشاهداتش ویا تجربیاتش حرف بزنه. اگه پستای پایینو بخونی متوجه میشی که همین تستی که روی پاور گرین و در زمان بیشتری هم انجام شده و نتیجش هم خوب بوده رو یکی از طرفدارای کولرمستر در زمان محدودتر انجام داده و نتیجش فاجعه بوده
خوبه آدم از روی عقل یا مشاهداتش ویا تجربیاتش حرف بزنه. اگه پستای پایینو بخونی متوجه میشی که همین تستی که روی پاور گرین و در زمان بیشتری هم انجام شده و نتیجش هم خوب بوده رو یکی از طرفدارای کولرمستر در زمان محدودتر انجام داده و نتیجش فاجعه بوده
عَههههههههههههه خوب شد گفتی چینیه من فکر کردم یه جا وسطای کهکشان آندرومدا ساخته میشه و میاد
شما هم عوام فریبی نکن ما خیلی خوب میدونیم پاور های گرین چقدر نویز ولتاژی میدن و ولتاژشون اصلا ثابت نیست و اگر نوسان برق هم باشه که دیگه هیچی دود از سیستمت بلند میکنه ولی کورس ایر و کولر مستر ولتاژ پایدار و عالی میدن با نوسان های برق هم کنار میان دست کم تو فاجعه ترین حالت سیستمت خاموش میکن ولی نمسوزونه
تا وقتی عوام فکر میکنن که برندایی نظیر کولرمستر و کورسیر و … ساخت آمریکا یا اروپا هست، این بحثا ادامه داره!
ولی واقعیت اینه که برندایی نظیر کولرمستر و کورسیر و … هیچکدام سازنده نیستن! اونا هم مثل گرین دارن از کمپانی های سازنده چینی سفارش میزارن ولی اونقدر توی بوق و کرنا میکنن و تبلیغات میکنن که عوام تصور میکنن عجب چیزیه این پاوره!
[img]https://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/VSM750/images/box_bottom1.jpg[/img]
به نوشته ریز عکس بالا (پایین عکس سمت چپ) دقت کنی متوجه میشیم که کولرمستر هم ساخت کشور چین (دوست و برادر :D) هست
حداقل گرین یه کارخونه داره توی کرمان که این پاورها رو مجزا (بوردش جدا و قاب و فنش جدا) میاره و توی ایران سر هم میکنه ولی مطمئن باش که کولرمستر و امثال اون حتی یه کارگاه هم برای این کار ندارن و فقط دلالی میکنن (سفارش میدن و میفروشن) اگه باور نداری، یه تیکه فیلم کوچیک از خط تولید پاور کولرمستر بهم نشون بده لطفا
میدونم داره به خیلیا فشار میاد که گرین را بکوبونن و سریع میرن سراغ مقایسه گرین با ایران خودرو و سایپاو…
نه برادر من داری اشتباه میزنی…
من تا حالا 2 بار گارانتی گرین رفتم (فقط هم یه دفتر توی تهران داره) و هر دفعه شاید غیر خودم 1 یا 2 نفرو اونجا دیدم ولی شما برو گارانتی سایپا یا … (با وجود اینکه صدها شعبه توی تهران دارن) و میبینی که چقدر ناراضی اونجا هستن (می دونم این پاسخ منطقی نیست، ولی پاسخی به سبک مثال ها و مقایسه کردن های گرین با شرکت های خودرو ساز هست :p)
در نهایت گرین خیلی شفاف تولیدکننده هاشو معرفی میکنه که تا جایی که میدونم cwt, fsp, highpower هستن که کمی تحقیق کنیم می بینیم که این تولیدکننده ها خصوصا cwt (که این پاور بررسی شده در سایت هم ساخت اونه – عکس زیر روی لیبل اون قطعه سیاهه که وسط بالای عکسه، نوشته powered by Channel Well Tech که اسم کامل cwt هست) سازنده اغلب پاورهای کورسیر، انرمکس، … و حتی همین کولر مستر مورد علاقه شما هست…
[img]https://www.sakhtafzarmag.com/images/Summer96/Hesam/GP580A-ES/IMG_2133.jpg[/img]
برادر من…
دوست داشتن برند های معروف مثل کولر مستر هیچ ربطی به من نداره و نظر شما کاملا محترمه. ولی سعی نکن با کوبیدن یه برند موفق ایرانی (از نظر من)، برند رویایی خودت (که اونم ساخت چین هست) رو بالا ببری!
خوش باشی
آقای رستمی …
شما که اینقدر حساس هستید به گرین و تست های سخت افزار، چرا به تست خودتون دقت نمیکنید!؟ 😀
[img]http://uupload.ir/files/73n7_img_20170731_193542.jpg[/img]
ظاهرا پاور کولرمستر شما یه اشکال ریزی داره! چرا که 5 ولت رو داره حدود 3.4 ولت نشون میده!
من اگه جای شما بودم، دست به سیستمم نمیزدم! حالا گیر دادن به گرین و سایت سخت افزار به کنار… :p
خسته نباشی برادر، خدا قوت پهلوان 😉
یه زمانی که هیچ پاور استانداردی نبود اون اوایل ورود پی سی به ایران فوق العاده ارزشمند بودن چون هیچی نبود از این پاورهای بی نام نشان و پاسکال و غیرو بسته میشد رو همه سیستم ها و چاره ای نبود و با حسرت فقط از توی سایتها میدیدیم پاور های معروف رو مانند بحث پراید تو خودرو و واقعا کیفیتشونم خوب بود ولی الان هیچ ارزشی ندارند چون چینی شدن و ایرانی زرنگ هم دست برده توش نبود تجربه و تحریم های تکنولوژیک هم اضافه کنید تا بفهمید چه ریسکی میکنید واسه این دست پاورها پس ارزش نداره بنظرم یه پاور مثلا کولر مستر 500 هزارتومنی گولد بگیرید تا 5 سال گارانتی هم دارن فکر کنم و بیمه کنید خودتون رو راحت و دنبال تولید داخلی و شعارها نباشید چون واقعا تولید داخل هم نیست فقط برند داخلی هست و 50 سال طول میکشه تا واقعا چنین علمی داشته باشیم که همش و خودمون بسازیم یا مثلا پاورهای کورسیر و بزرگان دیگر تو صنعت پی سی هیچ داخلی سازی بدرد بخوری نداریم و نباید اصلا ورود کنیم من موافق وابستگی نیستم ولی عقلمون کجاست؟؟ سالهاست این صنعت روزانه و ماهانه در حال پیشرفته ما کجا بودیم؟؟؟؟؟؟
پس بهتره در این زمینه 100 درصد وارداتی بمونیم نگران اشتغال هم نباشید عرصه های بهتری هست ماندد خودرو خخخخ و موشکی
دقیقا:-bd
باید تو یه تایم باشه فول لود بشه تا به پاور فشار بیاد اونوقت نشون میده تازه نرم افزار ملاک نیست حتما باید دستگاه تست مخصوص پاور باشه اون نوسان رو 5 ولت هم که میبینی کمتر از 0.1 ولت هستش که اکثر پاور ها دارن
مشخصات سیستم شما و مخصوصاً مادربرد با مشخصات سیستم تست اینجا یکی هست که مقایسه می کنید ؟
ضمناً این تست ها به هیچ وجه استاندارد نیست! هیچ جای دنیا پاور رو با OCCT تست نمی کنند! باید اکتیو لود باشه و ولتاژها با ولتمتر سنجیده بشه!
ولی همین 4 دقیقه رو مقایسه کنی میبینی که نوسانات گرین خیلی بیشتره
تست شما قبل از دقیقه چهار قطع شده و اگر به مدت 15 دقیقه ادامه پیدا کنه، نوسانات در حد پاور گرین خواهد بود. مردم اینقدر هم پرت نیستن آقای رستمی
این همه خیال بافی نکنید.
دقیقا، کارت شما همونطور که خودتم میدونی ولی واسه بعضیا میگم… چون فول لود بوده فن هام روشن بوده برق که میره با همون داغیه کارت فن ها خاموش میشه مسلما کارت ممکنه براش مشکل پیش بیاد، البته اینم بگم منم پاور گرین دارم بیشتر از 2 ساله مثل روز اولش داره کار میکنه
[img]https://www.sakhtafzarmag.com/images/Summer96/Hesam/GP580A-ES/5V.png[/img]
این عکسیه که بالاتر گزاشتید ، پاور خوب این نوسانات ریز نداره ، عکس زیر مال کولرمستره 650 سری GM که خودم گرفتم
[img]http://uupload.ir/files/73n7_img_20170731_193542.jpg[/img]
[img]file:///C:/Users/MEYSAM/Desktop/20170820_181307.jpg[/img]
عکس نیومد متاسفانه
چطور بفرستم نمیدونم
C:/Users/MEYSAM/Desktop/20170820_181307.jpg
[img]C:UsersMEYSAMDesktop[/img]
کلا بعضی ها عادت کردن یه برندی رو خراب کنن اقای رستمی من از شما یه سوال دارم ایا قطعات پاور گرین تو ایران تولید میشه مطمئنا نمیشه خازن هاش که ژاپنیه ماسفت هاش هم همچنین تمام پاور ها مدار محافضت برق دارن که ولتاژ از یه حدی بگذره بالا یا پایین سیستم رو خاموش میکنه دیگه فیوز از کجاتون در اوردین کسی هم که چند میلون پول سیستم میده مطمئنا یه محافظ برق خوب واسش میگیره مگه اینکه خیلی احمق باشه اونم با وجود سابقه درخشان سیستم برقی ایران من خودم 2 ساله پاور گرین دارم استفاده میکنم مشکلی هم نداشتم تا الان البته یک ماه پیش گرافیکم خراب شد بردم تعمیر پرسیدم راجع به پاور که البته گفتند ربطی به اون نداشت فبل از خراب شدن گرافیک تو یه هفته دست کم 10 بار برق رفت که متاسفانه اکثرا سیستم در حال رندرینگ بود که برق رفتن های متعدد باعث این اشکال تو گرافیکم شد شاید بعضی ها بگن این ربطی نداره ولی شما یک اسب در حال مسابقه دادن رو تصور کنید بعد از اتمام مسابقه یه مقدار اسب رو اروم راه میبرن تا شرایط بدنیش نرمال بشه که یه وقت ایست قلبی نکنه سیستم هم همینه برق مثل خون تو سیستم میمونه که یهو با کم شدن فشار میتونه به سیستم اسیب بزنه حالا یا باید از ترانس تصبیت ولتاز که فک کنم قیمتش حدودا 500 تا 600 تومن باشه استفاده کرد البته اگه مشکل قعطی ندارین یا یه یو پی اس در حد 1000 وات که دیگه خیالتون بابت قطع برق هم راحت باشه اگه قرار بود همه چیز رو تو پاور جا بدن دیگه شرکتای دیگه باید از کجا پول در میاوردن
کسانی هم که هنوز شک دارن در مورد پاور گرین میتونن برانمه لایو تک لیون کامپیوتر که پاور گرین و کولر مستر 1200 وات تست کردن برین ببینین خیلی بخوایم سختگیرانه نگاه کینم پاور کولر مستر 1 یا 2 درصد بهتر عمل کرده
اینم پاور خودم