خنککننده
اینتل همچنان از همان خنککنندههای ساده آلومینیومی برای این سری از تولیداتش استفاده کرده است که ظاهری مانند خنککنندههای نسل قبل دارد (البته خنککننده مجزای دیگری که حرفهایتر به نظر میرسد نیز توسط اینتل طراحی شده است). ارتفاع خنککننده چندان زیاد نیست و یک اتصال چهار پین برای فن به کار گرفته شده است.
اما در حرکتی انقلابی از سوی اینتل، همچنان میبینیم محل نصب پایههای خنککننده تغییری نداشته و در نتیجه میتوانید خنککننده قدیمی خود را نیز روی این مادربورد نصب کنید. مسئلهای که در اینجا مطرح است، گرمای بیشتر پردازندههای Haswell (به علت ساختار متفاوت و FIVR) در مقایسه با قبل است که باعث میشود در استفاده از چنین خنککنندهای برای پردازندههای متوسط و قدرتمند این سری با تردید روبرو شویم و نیاز به یک خنککننده قدرتمند بیش از پیش اهمیت یابد (اگر قصد اورکلاک جدی دارید باید به چیزی بیش از خنککنندههای قدرتمند مجهز به فن فکر کنید و به سراغ محصولات Liquid Cooling بروید). در تستها ما از خنککننده PC Cooler استفاده کردیم که شامل یک فن 12 سانتیمتری و 5 لوله انتقال حرارت هشت میلیمتری میشود. در زمان بیکاری دمای پردازنده Core i5-4670K حدود 29 درجه سانتیگراد است و در تست WPrime 1024M (در حالتی که چهار پردازش همزمان صورت میگیرد) این میزان دما به حدود 65 درجه سانتیگراد میرسد. اورکلاک Intel Core i5-4670K اوقات خوشی را برای پردازنده ایجاد نمیکند. افزایش فرکانس کاری تا 5/4 گیگاهرتز باعث میشود تا در تست WPrime 1024M (چهار پردازش همزمان) دمای پردازنده به حداکثر 82 درجه سانتیگراد برسد که مقداری زیاد و نگرانکننده است. البته در مقایسه Core i5-3570K نیز خیلی خاص و خنک نیست و پردازندههای Ivy Bridge در زمان عرضه نیز اعتراضهای بسیاری را از بابت گرما برانگیختند. اورکلاک پردازنده Core i5-3570K تا فرکانس 4/5 گیگاهرتز، دمای پردازنده در تست WPrime 1024M با چهار هسته پردازشی را به حدود 80 درجه سانتیگراد میرساند.
یه سوال!
من i5 2500K دارم،QS هم داره مسلما،ولی نمیتونم ازش بهره ایی ببرم؟؟
با این برنامه ایی که معرفی کردید،OK ه؟؟
سلام دوست عزیز
با استفاده از برنامه هایی که از Quick Sync را پشتیبانی می کنند می توانید از این قابلیت استفاده کنید.
خسته نباشی..خیلی تو انتخابم کمک کرد
آقای پناهی از شما بابت این پستها و بررسی مفید سپاسگزاری میکنم .
به نظرم این یک چراغ سبز برای amd هستش و ازین فرصت به وجود آمده باید نهایت تلاشش رو بکنه تا به اینتل برسه… اما به نظرم AMD راه خودش رو جدا کرده و از اول هم معلوم بود با خرید ATI نقشه هایی تو سر داره که الان دارید نتیجشو میبینید که ای پی یو هایی که همه میگفتن چیزه غیرممکنیه الان همه جا پخش شدن.. به نظرم AMD راهش رو جدا کرده و فقط به گرافیک و مصرف انرژی فکر میکنه.. به نظرم درست هم هست چون تا چند سال دیگه تبلت ها و نوت بوک ها همه جارو میگیرن و این اینتل هستش که بازنده میشه.. هرچند گویا اینتل هم داره سعی میکنه وارد بازار موبایل بشه..اما غولی به نام کوالکام هم اونجارو تصرف کرده، من آینده 5 سال بعد اینتل رو بن بست پیش بینی میکنم
در این بررسی سعی کردیم کارایی 4670 را با رقیب همرده خود در خانواده IVY Bridge مقایسه کنید. نتایج تست برای کسانی که قصد خرید سیستم جدید را دارند بسیار جالب است.