دبیر سابق شورایعالی فضای مجازی ادعا میکند که کاهش محدودیت اینترنت برای برخی از کاربران ایرانی، تثبیتکننده فیلترینگ شدید است. او تأکید میکند که «اینترنت طبقاتی» واژهای سیاسی است و نباید چنین چیزی در کشور به مرحله اجرایی برسد.
«ابوالحسن فیروزآبادی»، دبیر سابق شورایعالی فضای مجازی، پیرامون ارتباط کمیته تسهیل کسبوکارهای اینترنتی و اقتصاد دیجیتال نیز توضیح میدهد: «این طرح در دولت سیزدهم [دولت ابراهیم رئیسی] مطرح شد و نگاه کلی این بود که تداوم فیلترینگ شدید، آسیبهای جبرانناپذیری به کسبوکارها، جامعه عمومی و رسانه کشور وارد کرده است. این طرحها با هدف کاهش این مشکلات بیان شد. بااینحال، چون شدت فیلترینگ به سطح پیشرفتهای رسیده است، چنین طرحهای نمیتواند موفق شوند و به مرحله اجرایی برسند.»
او در مصاحبه با یکی از خبرگزاریهای داخلی میگوید: «باتوجه به افزایش محدودیتهای اینترنت در کشور، ایدهای مطرح شده که اینترنت با محدودیت کمتر برای برخی کاربران مانند دانشجویان، اساتید دانشگاه، کسبه، کسبوکارها و حتی حوزه علمیه، متناسب با نیازشان فراهم شود.»

رئیسجمهور باید به تلاشهایش در رفع فیلترینگ شدید ادامه دهد
دبیر سابق شورایعالی فضای مجازی در ادامه اضافه میکند: «اکنون، یک بحث شکل میگیرد که آیا اجرای این ایده درست است یا خیر. من با چنین طبقهبندیهایی در حوزه اینترنت موافق نیستم و اعتقاد دارم که اجرای طرح مذکور تنها زمانی موفق میشود که فضای اینترنت تا این حد فیلتر نباشد. متأسفانه، شدت فیلترینگ در حال حاضر بسیار بالا است و اینگونه طرحها در حقیقت نوعی تثبیت وضعیت فعلی و فیلترینگ شدید در کشور هستند.»
«فیروزآبادی» در پایان صحبتهای خود اشاره میکند: «موضوع این است که وقتی کشور در شرایط جنگی قرار ندارد، باید کلیه امور به حالت عادی بازگردند. همانطور که مردم سر کار میروند و زندگی میکنند، فضای مجازی نیز باید برای آنها قابل استفاده باشد. فیلترینگ شدید که خود رئیسجمهور [مسعود پزشکیان] نیز نسبت به آن اعتراض داشت، باید برای کاهش محدودیتها اقدام کند و دولت باید به تلاشهایش برای تحقق این وعده ادامه دهد تا در این مسیر موفق شود.»
نظر شما درباره صحبتهای «فیروزآبادی» پیرامون کاهش محدودیت اینترنت؛ اما با تثبیت فیلترینگ شدید چیست؟ لطفاً نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید