سمینار کاربردهای امروز با محوریت معرفی کاربردهای متنوع کامپیوتر شخصی توسط شرکت آواژنگ (نماینده برند گیگابایت در ایران) برگزار گردید. در این سمینار ابتدا آقای Arthur Liu مدیر فروش خاور میانه شرکت گیگابایت به برخی از تفاوت های کاربرد کامپیوتر شخصی و مقایسه آنها با کاربردهای اسمارت فون، تبلت و نوت بوک اشاره کرد. در این بخش آقای Liu با مثال های جالب خود به خوبی توانست تفاوت کاربرد تجهیزات مختلف را به افراد حاضر در سمینار توجیه کند. از مهم ترین مسائلی که سبب انتخاب تجهیزات دیگری مانند تبلت، نوت بوک و اسمارت فون در کنار یک کامپیوتر شخصی می شود، قابلیت حمل، ابعاد و قابلیت استفاده در شرایط مختلف نام برده شد. البته قدرت پردازشی هر دستگاه نیز تاثیر زیادی دارد و به عنوان مثال یک گیمر به هیچ وجه تبلت را برای خود انتخاب نخواهد کرد.
در ادامه آقای بهراد فخوری به ارائه توضحیاتی در خصوص فناوری های به کار رفته در مادربورد های مجهز به چیپ ست Z87 گیگابایت و به خصوص مادربورد G1.Sniper5 به صورت اختصاصی برای گیمرها و اورکلاکرها طراحی گردیده است. در این مادربورد از فناوری های صوتی پیشرفته ای بهره گرفته شده که می توان به ایزوله کردن و جداسازی مدار صوتی مادربورد اشاره کرد که سبب بهبود کیفیت صدای ارسال شده به بلندگو ها می شود. فناوری صوتی Amp-up شامل بخش های مختلفی مانند پردازنده قدرتمند Creative Sound Core3D، خازن های صوتی پیشرفته ساخت کمپانی Nichicon، روکش طلا برای جکهای صوتی، آمپلی فایر مجزا برای هدفون پنل جلویی و قطعه Op-Amp به عنوان تقویت کننده عملیاتی (با قابلیت جداسازی و تعویض با قطعه قدرتمند تر) می شود. بخش ایزوله و جداسازی شده مدار صوتی به صورت یک خط نورانی به رنگ سبز به خوبی روی مادربورد مشخص است و جلوه خاصی به G1.Sniper5 بخشیده است.
مادربورد بعدی که مورد معرفی قرار گرفت، مادربورد Z87X-OC Force با 16 فاز و ظرفیت عبور جریان 40 آمپری برای هر فاز بود. این مادربورد به 4 اسلات PCI 3.0 مجهز است که می تواند به خوبی هر کاربر حرفه ای و به خصوص گیمرها را وسوسه کند. البته در این بخش به مادربورد های دیگری از چیپ ست Z87 گیگابایت نیز اشاره گردید. همچنین گیگابایت به عنوان اولین کمپانی تولید کننده کارت گرافیک سری 700 انویدیا به صورت اورکلاک شده و همراه با خنک کننده اختصاصی Windforce 3X به شمار می رود.
در بخش های بعدی به ترتیب به قابلیت های مختلف PC به صورت عملی پرداخته شده و افراد حرفه ای در هر بخش، به کاربردهایی مانند تولید محتوی ویدئویی، طراحی کاراکتر در بازی، ساخت یک قطعه موسیقی و انجام بازی با کامپیوتر شخصی اشاره کردند. اولین بخش از برنامه به آقای فرزاد صمیمی اختصاص یافت که نکات بسیار جالبی در خصوص تولید یک قطعه موسیقی و قرار دادن قطعات مختلف در کنار یکدیگر در اختیار حضار قرار گرفت. آقای صمیمی و همکار محترم ایشان در این بخش با استفاده از Midi کیبورد، گیتار الکتریک و کارت صدای حرفه ای، قطعات موسیقی نواخته شده و به محیط نرم افزار اختصاصی در کامپیوتر شخصی منتقل گردید. در انتها نیز تمامی قطعات در کنار یکدیگر قرار گرفته و قطعه نهایی پخش گردید. برای کار موسیقی نیاز به تجهیزاتی مانند کارت صدای حرفه ای بسیار اهمیت دارد و در اولویت بعدی باید یک سیستم قدرتمند در اختیار داشته باشید.
محمدرضا محمدی مهمان بعدی این مراسم بود و به ارائه نکاتی در خصوص اهمیت قدرت قطعات کامپیوتر در زمان رندرینگ و تبدیل فرمت ویدئو پرداخت. آقای محمدی به تاثیر پردازنده و کارت گرافیک در کاهش زمان رندرینگ اشاره کرد و همزمان به افکت گذاری روی ویدئو ها نیز پرداخت. استفاده از قطعات قدرتمند و به روز مانند پردازنده و کارت گرافیک، سبب کاهش زمان سپری شده برای تبدیل فرمت و رندرینگ ویدئو ها خواهد گردید که در ساخت یک فیلم بلند می توانید تاثیر زیادی روی زمان مورد نیاز برای اتمام افکت گذاری مشاهده کنید.
امیرحسین عرفانی و سعید رمضانی مهمانان بخش بعدی بودند که مورد استقبال شدید حضار واقع گردید. در این بخش امیر حسین عرفانی به عنوان مدل ساز رالی داکار سال 2013 به ارائه توضیحاتی در خصوص نحوه مدلسازی و رندرینگ سه بعدی و همچنین تاثیر قدرت قطعات سخت افزاری اشاره کرد و به صورت همزمان سعید رمضانی به ساخت یک موجود خیالی (ماهی ترسناک!) پرداخت. هنرنمایی سعید رمضانی سبب گردید تا حاضرین در انتها به شدت به تشویق وی بپردازند. به اعتقاد آقای عرفانی، کاربرانی که در حوزه طراحی فعالیت می کنند، به هیچ وجه نباید نوت بوک را به عنوان ابزار کار خود انتخاب کنند.
چهره دوست داشتنی بعدی که به ارائه توضیحات پرداخت، آقای یاسر ژیان و حسین حسینیان بودند که هر دو در پروژه پر فروش ترین بازی ایرانی یعنی “گرشاسپ” فعالیت داشتند. یاسر ژیان در بازی گرشاسب به عنوان برنامه نویش ارشد و حسین حسینیان نیز به عنوان طراح حضور داشتند. آقای ژیان در سخنرانی خود به تفاوت پلتفرم های به کار رفته در کامپیوترهای شخصی و کنسول های بازی اشاره داشت و مهم ترین نتیجه گیری در این بخش، عدم بروز رسانی سخت افزاری کنسول های بازی است. این در حالیست که کنسول ها در زمان ورود خود به بازار از نظر کارایی به مراتب بهتر از کامپیوتر های شخصی خواهند بود، اما یکسال بعد، کامپیوترهای شخصی با استفاده از به روز رسانی می توانند خود را در سطح بالاتری قرار دهند و اینجاست که کنسول ها باید مدت زیادی را خارج از گود سپری کنند. همزمان با سخنان یاسر ژیان، آقای حسینیان در کمال خونسردی به انجام بازی Crysis 3 با استفاده از سیستم گیمینگ پرداخت و هوش از سر حضار پراند!
بخش انتهایی مراسم نیز به شهریار بارانی، اورکلاکر و مدیر جوان مجموعه شهر سخت افزار اختصاص داشت که به طور کامل به نزاع دستگاه های دیجیتالی و آینده کامپیوتر شخصی پرداخته شد. شهریار بارانی در ابتدا به بررسی عوامل کاهش محبوبیت کامپیوترهای شخصی و همچنین شکست مایکروسافت در گسترش پلتفرم اختصاصی خود پرداخت. همچنین رشد پردازش ابری، محدودیت های موجود در امکانات ارتباطی، نیاز های جدید اجتماعی کاربران، افزایش دانش کاربران در استفاده از PC و بالاتر بودن قیمت از دیگر بخش های سخنان شهریار بارانی بود. به اعتقاد وی، کامپیوترهای شخصی هرگز نمی میرند، بلکه حیطه کاری آنها تغییر پیدا کرده است.
در این سمینار، تعدادی از اعضا و مدیران فروم سخت افزار به عنوان Power User حضور داشتند و تجربیات خود از محصولات گیگابایت را به اشتراک گذاشتند. همچنین بحث و تبادل نظر در خصوص محصولات جدید گیگابایت مانند کارت گرافیک های سری 700 انویدیا و مادربورد های چیپ ست Z87 پرداخته شد. به نظر کاربران و مدیران فروم سخت افزار، کارت گرافیک GTX 780 WindForce 3X و مادربورد Z87X-OC Force از جذاب ترین محصولات معرفی شده در این سمینار بودند.
برای همکاری کردن وقرارداد با شما
جهت دپارتمان اموزشی
سلام
من که یک مشکلی برام پیش اومدد و نتونستم خودمو برسونم و غایب بودم حیف شد
به نظرم وجود چنین سمیناری برای تبادل اطلاعات در مورد تغییرات سریع دنیای PC ضروری بود.