شرکت پردیس صنعت سیاره سبز «GREEN» به عنوان حمایتکننده ششمین دوره مسابقات بینالمللی ربوکاپ آزاد ایران معرفی شده. بهگفته این شرکت، هدف اصلی گرین حمایت از فعالیتهای علمیپژوهشی دانشجویان است تا در نتیجه افزایش سطح کیفی پروژههای علمیعملیاتی توسط دانشجویان در علوم مهندسی حاصل شود. شرکت گرین سعی دارد در این راه از حضور و حمایت مدیرانی همچون دکتر موسی خانی ریاست دانشگاه آزاد قزوین استفاده کند. لازم به ذکر است که علاوه بر شرکت پردیس صنعت سیاره سبز «گرین»، نهادها و شرکت های دیگری همچون؛ شرکت ایران خودرو، ایرانسل، شرکت توسعه تجارت و خدمات خودرو، بانک ملت، بانک ملی، شهرداری تهران، هواپیمایی ماهان و… وظیفه حمایت از این مسابقات معتبر را برعهده گرفتهاند.
معرفی ربوکاپ
در ادامه توضیحات برگزارکنندگان این مراسم گویای سابقه، چون و چرا و قواعد این مسابقهها است: ربوکاپ یا جام جهانی رباتها، یک پروژه بینالمللی برای ارتقای هوش مصنوعی، رباتیک و دیگر زمینههای مرتبط است. فدراسیون جهانی ربوکاپ در تلاش است تا با طرح مسئلهای استاندارد که دامنه گستره آن تمامی فناوریهای موجود را به مشارکت و آزمون فرا میخواند به پرورش تحقیقات هوش مصنوعی و رباتهای هوشمند بپردازد. ربوکاپ بازی فوتبال را با هدف ایجاد ابتکاراتی برای مسائل اساسی اجتماعی و صنعتی بهعنوان محور اصلی تحقیقات خود انتخاب کرد. هدف نهایی ربوکاپ تشکیل یک تیم کاملاً هوشمند از رباتهای انساننما است که در سال ۲۰۵۰ برابر تیم قهرمان جامجهانی فوتبال به پیروزی دست یابد. برای این که یک تیم از رباتها در واقع بتوانند فوتبال بازی کنند فناوریهای گوناگونی باید دخیل شوند، از جمله اصول طراحی عاملهای خودکار، همکاری چندعامله، استفاده از استراتژی، تحلیل و استدلال زمان واقعی و ترکیب حسگرها. ربوکاپ محلی است برای آزمون یک تیم از رباتهای هوشمند پرسرعت در محیطی پویا. ربوکاپ همچنین چارچوبی را برای تحقیق در جنبههای نرمافزاری خود فراهم کرده است. یکی از کاربردهای اصلی فناوریهای ربوکاپ جستوجو و نجات در زمان وقوع بلایای طبیعی از جمله زلزله در مقیاس وسیع است. ربوکاپ پروژه امداد ربوکاپ را به جهت ارتقای تحقیقات در زمینه مسائل اساسی اجتماعی شروع کرد و از اهداف اصلی آن استفاده مفید از فناوری برای کاهش خسارات جانی ناشی از وقوع بلایای طبیعی است.
ششمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران
کمیته ملی ربوکاپ ایران و فدراسیون جهانی ربوکاپ دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را بهعنوان میزبان ششمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران، جهت برگزاری مسابقات درمحل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران انتخاب کردند. این دوره از مسابقات از تاریخ ۱۶ لغایت ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ و در ۲۲ رشته برگزارخواهد شد. کمیته ملی ربوکاپ، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و شرکت پردیس صنعت سیاره سبز، مقدم کلیه عزیزان شرکتکننده را به این دوره از مسابقات گرامی میدارد.
در ششمین دوره برگزاری مسابقات ربوكاپ آزاد ایران برای نخستین بار لیگ رباتهای كوادرو (چهار ملخه) برگزار میشود كه دانش فنی طراحی این نوع رباتها كاملاً بومی است. همچنین رباتهای زیردریایی (rov) در محل استخر نمایشگاه بینالمللی تهران به رقابت میپردازند. در لیگ رباتهای انساننما در بخش جونیور، تیمهایی از آلمان و هند شركت خواهند کرد. همچنین در لیگ رباتهای فوتبالیست سایز متوسط دو تیم از چین و یك تیم از ژاپن، در لیگ رباتهای فوتبالیست سایز كوچك تیمهایی از آلمان، تایلند و كانادا شركت دارند كه به مصاف یكدیگر میروند. در لیگ ربات فوتبالیست استاندارد (نائو) حدود 12 تیم حضور دارند كه شامل تیمهایی از كشورهای آلمان، انگلیس، تركیه، چین، هلند و یونان است. در لیگ شبیهساز سهبعدی تیمهایی از كشورهای آلمان، آمریكا، انگلیس، پاكستان، چین و هند حضور دارند. در لیگ شبیهساز دوبعدی فوتبال هم تیمهایی از اتریش، چك، اسلواكی، چین و هند، در لیگ واقعیت تركیبی، دو تیم از آلمان، یك تیم از برزیل، در لیگ ربات امدادگر نیز تیمهایی از تایلند، ژاپن، مالزی، مكزیك، هند و پاكستان، در لیگ شبیهساز امداد چهار تیم از چین، در لیگ امدادگر مجازی و رباتهای خانگی نیز تیمهایی از چین، هلند و هند در این دوره از مسابقات شركت كردهاند. لازم به یادآوری است، تیمهای دانشجویی از تمام دانشگاههای كشور بهویژه دانشگاههای صنعتی امیركبیر، علم و صنعت ایران، شهید بهشتی، تهران و صنعتی اصفهان، در ششمین دوره از مسابقات بینالمللی ربوكاپ آزاد ایران حضور دارند و حدود 58 مقاله توسط داوران ایرانی، آلمان و آمریكایی ارزیابی شده كه در زمان برگزاری مسابقات ارایه میشود.
نخستین کنفرانس مشترک هوش مصنوعی-رباتیک و سومین سمپوزیوم ربوکاپ آزاد ایران
سومین سمپوزیوم بینالمللی ربوکاپ آزاد ایران همزمان با مسابقات برگزار خواهد شد. کمیته ملی ربوکاپ ایران بهدلیل توجه بیشتر به بعد علمی مسابقات تصمیم به برگزاری اولین کنفرانس مشترک رباتیک و هوش مصنوعی به همراه سومین سمپوزیوم بینالمللی ربوکاپ آزاد ایران گرفته است.
لینک های مرتبط:
– سایت رسمی مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران
– سایت فدراسیون جهانی ربوکاپ
سلام
دوست عزیز این گرافیک بسیار قوی هست و به تنهایی جوابگوی بازی های روز هست.
خیر. لزوما بالا بودن اعداد نشان از بهتر بودن گرافیک نیست.
سلام یه سوال دارم من gtx 980 ti 4g خریدم 2.8 حالا موندم همین تنها برای بازی های روز کافیه یا یک ای ام دی هم کنارش بزارم بعد یه سوال دیگه این اعداد که میزنه هرچی بالاتر باشه بهتر یا هرچی پاینتر ؟
با سلام
تجربه شخصی که من دارم اینه که انویدیا در بحث درایور خیلی بهتر از amd عمل می کنه و طول کارتش کمتر از amd هست گرمای کمتری هم تولید می کنه
عزیز قیمت جهانی با قیمت ایران یکی نیست تو ایران هر جنسی وارد کننده خودش رو داره هر کی هر چقدر بخواد میفروشه (کاش نمایندگی های شرکت ها هم تو ایران بود تا ما این همه پول یا مفت تو جیب این واسطه های بی انصاف نمیریختیم) البته یه مقدارش هم تقصیر مردمه که پای برند پولی میدن
اینم یه لینک
http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/R9_Nano/
رو همین 295 هم میتونی خودت ببینی کافی یه سری با سایت آمازون بزنی
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_1_6?url=search-alias%3Daps&field-keywords=r9+fury+x&sprefix=fury+X%2Caps%2C1889
آره عزیزم شما درست میگی ولی شاید کسی نخواد cpu amd بگیر.
آخه cpu شم در مقایسه با اینتل مثل gpu در مقایسه با nvidia میمونه.
از میزان فروشش تو دنیا میشه خیلی چیزارو فهمید
قدرت های برابر نیست دقیق نگاه کن می فهمی
درسته
قیمتش 980 الان 2.7 بعد قیمت فوری 3.5 آون وقت می گی مساوی
کارت 980 ti کمی ضعیف عمل کرد ولی نه خیلی و نسبت فوری قیمتش کمی ارزون تره پس 980 از لحاظ مردی برتر هستش
نمیشه گفت 980 بهتره چونکه fury با یه سیستم AMD بازدهی بیشتر و بهتری داره درضمن 980 یه کارت 384 bit هستش ولی fury یه کارت 4096 bit هستش. وداری bus type جدید بنام (HBM) که با تکنولوژی GDDR5 فرق داره.
بنظر من یه gpu amd هیچوقت اون بازدهی که روی سیستم amd داره نمیتونه روی اینتل داشته باشه نظر شخصی منه.
شما میتونید این همین بنچ مارک رو روی یک بازی (amd gaming evolved) انجام بدین البته با cpu های amd اون وقت بگین فلان کارت بهتره.
با تشکر پرچم AMD بالاست اگه خدا بخواد با اومدن سری (Zen) بالاتر هم میره.
** Smarter Choice **
🙂
تو بازیهای رایز.کرایسیس و مخصوصا فارکرایی4 فیوری بهتر عمل کرده ولی اگه دقت کنید همون صحنه هاییکه فیزیکس میطلبه مثل آتیش.انفجار.تخریب فرمه amdبه شدت کاهش پیدا میکنه
والا تا جایی که من دیدم مسئله سر قیمت نیست من تو چند تا از سایت های غیر دیدم که نوشته بودن هر دو قیمت برابر 650 دلار رو دارن تفاوتشون توی برق مصرفی که اوضاع 980 بهتره و تنها تو وضوح تصویر 4k هست که کارت ای ام دی بهتره توی فول اچ دی هم کارت 980 بهتر از فیوری در ضمن فیوری خیلی خنکتره چون وات کولر داره در این سایتها نوشته بودن ارش خرید فیوری فقط در دقت 4k هستش و اگر کسی نمیخواد روی این رزولیشن استفاده کنه بهتر 980ti رو بگیره که هم برق کمتری مصرف میکنه همه تو فول اچ دی فریم بیشتری میده
تمامی این بازیها بهینه انویدیا هستند و با قطعیت نمیشه گفت 980ti بهتره
کارت 980ti با توجه به قیمت خیلی کمتر و قدرت برابر واقعا بهتره.