اینترنت اشیاء در حاشیه ی تکنولوژی های امروز در حال پیشرفت است، به طوری که بسیاری از Device های امروزی بدان وابسته هستند و شاید کمتر توجهی به اهمیت آنها می شود. وجود یک پلتفرم واحد با قابلیت امنیت بالا و فراهم سازی هر آنچه که یک دستگاه برای اتصال به شبکه بدان نیاز دارد، این روزها می تواند سود سرشاری را به جیب کمپانی های خلاق سرازیر نماید.
کمپانی کره ای سامسونگ نیز از جمله شرکت هایی است که در این زمینه نیز فعالیت های گسترده را از سالهای پیش آغاز کرده است. سامسونگ با توجه به تجربه های خود از گجت و گجت های سلامتی، همواره یکی از موفق ترین تولید کنندگان اینترنت اشیاء بوده است. در همین راستا کره ای ها باز هم دست به کار شده و پلتفرم یکپارچه ی SAMSUNG ARTIK را معرفی کردند. در این خانواده دو ماژول تحت عناوین ARTIK 0 و ARTIK 7 موجود هستند.
ماژول های SAMSUNG ARTIK یک اکوسیسم کامل سخت افزاری هستند که کتابخانه، نرم افزار، دسترسی به فضای ابری و امنیت بسیار بالایی را به تجهیزات ارائه می دهند. ماژول های ARTIK 0 با هدف استفاده در تجهیزاتی با توان عملیاتی نسبتا پایین طراحی شده است. سامانه های هوشمند سازی منازل (Smart Home)، تهویه مطبوع، سیستم های روشنایی، سنسورهای صنعتی، نظارت بر سلامت و مورادی از این دست، مهمترین کاربردهای ARTIK 0 هستند. این ماژول از کنترلر ARM Cortex-M بهره می برد و از شبکه های بسیم مانند بلوتوث هوشمند و فرکانس RF نیز پشتیبانی می کند. ماژول ARTIK 7 اما کاربردهایی دقیق و البته بیشتر خواهد داشت. این سخت افزار در محصولات High-End استفاده خواهد شد و یکی از مهمترین کاربردهای آن در محیط های چند رسانه ای است. یک پردازنده 64 بیتی و 8 هسته ای (Cortex A-53) پردازش های آن را بر عهده دارد و محاسبا ابری، تجزیه و تحلیل انواع ترافیک ها، پردازنده ی مجزا در زمینه مولتی مدیا و صدا، سیستم عامل از پیش نصب شده لینوکس، انواع اتصالات از جمله WI-FI و بلوتوث را نیز تحت پوشش خود دارد.
جالب بود
لطفاً در مورد IOT مطالب بیشتری بزارید
ممنون