Virtualization چیست؟
Virtualization یا همان مجازیسازی، شامل استفاده از یک منبع سختافزاری برای استفاده از چندین سرویس است. برای روشن شدن این مطلب به بررسی یک مثال عملی میپردازیم:
سرویسهای موردنیاز برای راهاندازی یک شبکه در سایز متوسط، همانطور که در بیشتر شبکهها یکسان است، شامل: Domain Controller،Active Directory، DHCP ،DNS ،Proxy ،Internal Mail Server، Firewall و… است که یک سرور و سیستمعامل نميتواند تمامی این سرویسها را به کاربران ارائه دهد. بهطور مثال، سرور Domain Controller و Active Directory را نمیتوان بهعنوان Firewall در شبکه داخلی استفاده کرد، زیرا از سرعت سیستم کاسته و به دنبال آن بازدهی شبکه داخلی بهطور قابل ملاحظهای کاهش مییابد. از طرفی، همانطور که از اسم آن پيداست، Firewall بهعنوان دیواری آتشین بین شبکه داخلی و اینترنت به شمار ميرود و چون بهطور مداوم به شبکه اینترنت متصل است، نمیتواند ارائهکننده سرویس Domain Controller نیز باشد و اگر به هر دلیلی Firewall مورد حمله (هکر، ویروس، مالور، تروجان و…) قرار گیرد، در کمترین زمان غیرقابل کنترل تمامی شبکه داخلی از کار خواهد افتاد و به سرعت تمامی شبکه و کاربران نیز بهطور مستقیم مورد حمله قرار ميگیرند.
در طراحی شبکههای امن هیچگاه سرور Domain Controller بهطور مستقیم به اینترنت متصل نیست و پیشنهاد میشود در سرور فوق تا حد ممکن اینترنت توزیع نشود و چون سرور Domain بهعنوان قلب شبکه ایفای نقش میکند و سرعت شبکه رابطه مستقیم با نحوه کارکرد و بازدهی این سرور دارد، بايد کمترین سرویسهای اضافی را به این سرور اضافه کرد. سرعت کم و کندی شبکه و به بیان دیگر بازدهی غیرقابل قبول، معضل بسیاری از شبکههای داخلی است، چراکه به دليل هزینه بالای قطعات سختافزاری، اغلب یک سرور سرویسهای بسیاری را ارائه ميدهد که اين موضوع کاهش بازدهی را به دنبال دارد.
Virtualization به شما این امکان را میدهد تا روی یک سیستم (فیزیکی) چندین سیستم مجازی داشته باشید، بهطوری که تکتک آنها به صورت مستقل برای ارائه سرویس ایفای نقش ميکنند، در صورتی که همه آنها بهطور فیزیکی از یک منبع تغذیه میشوند. به بیان دیگر، منبع فیزیکی-سختافزاری بین تمامی آنها به اشتراک گذاشته میشود. در این حالت هر یک از سیستمهای مجازی میتوانند دارای سیستمعاملها و نسخههای متفاوت باشند. بهطور مثال، یکی از سیستمها بهعنوان Domain Controller ایفای نقش میکند و تحت سیستمعامل Microsoft Windows 2003 R2 است و دیگری با نسخهاي از سیستمعامل Linux بهعنوانCash Server عمل میکند.
چرا Virtualization؟
چند دلیل عمده که باعث شده شرکتهای بیشتری تمايل به استفاده از اين فناوري داشته باشند، عبارتند از :
1. استفاده بهتر از منابع موجود سیستم، تغییر قوانین موجود «یک سرویس یک سرور.»
2. کاهش هزینههای مرکز داده با کاهش زیرساختهای فیزیکی و البته بهبود مدیریت سرورها. هر چه میزان استفاده از سرورهای متعدد کاهش یابد، به مراتب هزینه برق و بسیاری از منابع دیگر نیز به صورت موازی کاهش مییابد. کم کردن هزینههای غیرواقعی و ضروری از آمال و آرزوهای هر شرکتی است و با اطمینان میتوان گفت، استفاده از مجازیسازی سیستمها یکی از روشهای کارساز برای کم کردن هزینههای غیرضروری است.
3. سهولت در نگهداری و بازیابی اطلاعات و ارتقاء مديريت سيستمها از طريق توسعه سريعتر آنها و کاهش مراجعات پشتيبانی ناشی از ناسازگاری برنامهها.
سلام دوست عزیز
سیستمی که شما دارید برای اجرای بازیا خوب و مناسبه و برای اجرای بازیا مشکلی نیست
سلام نه اصن نمیدونم چرا اینطوری میکنه یه بار روون اجرا میکنه یه بار لگ میندازه یه بار توی 5 ثانیه ویندوز رو بالا میاره یه بار 30-40ثانیه طول میکشه اعصابمو خرد کرده
راستی اگه براتون زحمتی نیست میشه بگین این سیستم در چه حده برای بازی های کامپیوتری و اصلا بگین خود سیستم در چه حده ببخشید که مزاحم میشم
سیستم مورده نظر
cpu:intel core i5 3450 3.1 ghz
ram:8gb ddr3 1600 mhz apacer
vga:geforce nvidia gt 630 sl 2 gb asus 64bit
mother board:asus p8 b75-v
power : green gp 530 a-eu
case : green x3
بازم ممنون فقط اینو با اون سیستم اولی که گفتم مقایسه نکنید و بگید که در چه حده
سلام ارمین جان
تازگی این مشکل پیش اومده و لگ دربازی وجود داره؟
مهندس عزیز جناب آقای پناهی با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگوار
من یه سوال داشتم که قبلا هم مطرح کردم اما کسی پاسخ نداد اگه امکان داره و میتونید پاسخمو بدید ممنون
من یه سیستم دارم با مشخصات زیر که روی بعضی از بازی ها مثل the evil within لگ مینداز میشه دلیلشو بگید
configuration:
cpu : intel core i7 5930k up to 4.4 ghz 15mb cach
ram:corsair 4×8=32 GB ddr3 2133mhz
vga:asus rog matrix gtx 780 ti platinum GDDR5 384bit
mother board:asus x99 rampage v extreme
power:Green GP1600B-OC
hard drive:ADATA XPG SX910 2x512GB ssd &Western Digital Raid Edition 3TB
گفتم شاید به فریم ال سی دی هم باشه بخاطر همین مدلشو مینویسم که مشکلی پیش نیاد
ASUS PB287Q
به جانه خودم مهندس من پوله یه ماشینو برای این سیستم دادم خدایی سرعتش وحشتناکه ولی نمیدونم چرا اینطوری میکنه.
با کمال تشکر
خارق العاده هست!ممنون مهندس پناهی!;)
سلام به شما دوست عزیز
همانطور که در بالا اشاره شد این تست برای کارت های سری 900 انویدیا است و روی هر کارتی اجرا نمی شود.
سلام.
من این نرم افزار رونصب کردم ولی اجراه نشد.
توتمام نسخه های انویدیا جواب میده؟
سلام دوست عزیز
بله فقط نرم افزار را دانلود و نصب کنید. همین.
همینو دانلود کنیم اجراش کنیم حله دیگه ؟ یا باید با نرم افزار خاصی بازش کنیم ؟
سلام
دوست عزیزم این دمو روی کارت های انویدیا اجرا میشود.
ایا برای گرافیک های amd هم قابل استفاده است