نحوه پيادهسازی مجازیسازی
ماهيت سختافزارهای به ظاهر قدرتمند امروزی بیشتر مبتنی بر مدل اوليه كامپيوترهای X86 است که با توجه به توان سختافزاری آنها، براي اجراي يك سيستمعامل و يك كاربرد نصبشده روی آن طراحی نشدهاند، چراکه بيشتر توانايیهای موجود در سختافزارها استفاده نشده و بسياري از سيستمها كاركرد بهينهای ندارند. برای ايجاد زيربناي مجازی، نرمافزارهای مختلفی با قابلیتها و قیمتهای متفاوتی وجود دارد. نرمافزاری مانند VMware منابع سختافزاري يك كامپيوتر مبتنی بر X86 شامل CPU، RAM ،Hard disk ،ODD و Network Controller را به منابع مجازی تبديل کرده و میتوان در آن چندين ماشين مجازی ايجاد کرد که هر يک قابليت اجرای سيستمعامل و برنامههاي كاربردی كاملاً مستقلي را مانند يك كامپيوتر واقعی داشته باشند. بيشتر تكنيكهای مجازیسازی از طريق افزودن يك لايه نرمافزاری بين سختافزار كامپيوتر يا يك سيستمعامل ميزبان است.
هر ماشين دارای يك ناظر ماشين مجازی يا Hypervisor است كه منابع سختافزاري را به صورت فعال و نامحسوس به سیستمعاملها و نرمافزارهای مرتبط اختصاص ميدهد. در اين حالت، چندين سيستمعامل روي يك كامپيوتر فيزيكي واحد به درستی اجرا ميشوند و منابع را بين يكديگر تقسيم ميكنند. پيادهسازی مجازیسازی در مراکز داده به آشنايی کامل با تکنيکهای مربوطه و تقسيم درست منابع در زمان طراحی و همچنين نگهداری و نظارت درست بر خدمات مجازیسازیشده، نياز دارد و به شرطی درصد میزان نگهداری یا Maintenance را کاهش میدهد که از بنیان درست طراحی برخوردار باشد.
زیان ناشی از Virtualization
یکی از نگرانیهای اصلی شرکتها برای پیادهسازی Virtualization این است که به گفته خودشان در صورت بروز مشکل در یکی از سرورهای سرویسدهنده، تا مدتی فقط همان سرویس خاص از دسترس خارج میشود، ولی در صورت پیادهسازی Virtualization هنگام بروز مشکل سختافزاری یا عدم سازگاری به اين دليل که تمامی سرویسها توسط یک سیستم ارائه میشوند، تا زمان رفع ایراد، تمامی سرویسها از دسترس خارج شده و کار شرکتي که با شبکه و سرویسهای آن گره خورده است تا مدتی مختل میشود.
اما شرکتهای تولیدکننده نرمافزارهای مجازیسازی برای حل اين قبیل مشکلات، راهحلهایی در نظر گرفتهاند. بهطور نمونه، شرکت VMWare برای برطرف کردن اين مشکل از روشهای خاصی برای تهیه نسخه پشتیبان استفاده میکند که با استفاده از اين روش در ظرف کمتر از یک ساعت میتوان بسیاری از سرویسها و سیستمها را دوباره به بهترین حالت قبلی برگرداند. همچنین اگر از حیث آماری به مصرف انرژی و منابع مصرفی دقت شود، در حالت قبل و بعد از پیادهسازی مجازیسازی، کاملاً واضح است که تا چه حد در مصرف انرژي صرفهجويی شدهاست.
قانون 80-20 (هشتاد-بیست)
این قانونی است که بسیاری از سرمایهگذاران به آن معتقدند و به آن عمل میکنند، این قانون داراي این مفهوم است که در صورت مصرف بيست درصد از منابع (شامل پول، دانش، توانایی، انرژی، منابع انسانی و…) موجود میتوانید به بهرهوری هشتاد درصدی برسید. به بیانی دیگر، برای بهرهوری هشتاد درصدی فقط کافیست بيست درصد از منابع خود را مصرف کنید. شاید کمی این قانون دور ذهن و غیرقابل باور باشد، ولی بسیاری از شرکتهای موفق دنيا، هماکنون با بهرهگیری از این قانون، مقتدرانه فعالیت میکنند، بدون اینکه تمامی منابع خود را صرف بهرهوری صد درصدی کنند. این قانون را یادآور شدیم تا با توجه به آن، این نتیجهگیری را برای پیادهسازی مجازیسازی داشته باشیم که میتوان با مصرف بيست درصد از منابع سختافزاری و انرژی مصرفی به بازدهی هشتاد درصدی با مجازیسازی سیستمها بهخصوص سرورها رسید.
سلام دوست عزیز
سیستمی که شما دارید برای اجرای بازیا خوب و مناسبه و برای اجرای بازیا مشکلی نیست
سلام نه اصن نمیدونم چرا اینطوری میکنه یه بار روون اجرا میکنه یه بار لگ میندازه یه بار توی 5 ثانیه ویندوز رو بالا میاره یه بار 30-40ثانیه طول میکشه اعصابمو خرد کرده
راستی اگه براتون زحمتی نیست میشه بگین این سیستم در چه حده برای بازی های کامپیوتری و اصلا بگین خود سیستم در چه حده ببخشید که مزاحم میشم
سیستم مورده نظر
cpu:intel core i5 3450 3.1 ghz
ram:8gb ddr3 1600 mhz apacer
vga:geforce nvidia gt 630 sl 2 gb asus 64bit
mother board:asus p8 b75-v
power : green gp 530 a-eu
case : green x3
بازم ممنون فقط اینو با اون سیستم اولی که گفتم مقایسه نکنید و بگید که در چه حده
سلام ارمین جان
تازگی این مشکل پیش اومده و لگ دربازی وجود داره؟
مهندس عزیز جناب آقای پناهی با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگوار
من یه سوال داشتم که قبلا هم مطرح کردم اما کسی پاسخ نداد اگه امکان داره و میتونید پاسخمو بدید ممنون
من یه سیستم دارم با مشخصات زیر که روی بعضی از بازی ها مثل the evil within لگ مینداز میشه دلیلشو بگید
configuration:
cpu : intel core i7 5930k up to 4.4 ghz 15mb cach
ram:corsair 4×8=32 GB ddr3 2133mhz
vga:asus rog matrix gtx 780 ti platinum GDDR5 384bit
mother board:asus x99 rampage v extreme
power:Green GP1600B-OC
hard drive:ADATA XPG SX910 2x512GB ssd &Western Digital Raid Edition 3TB
گفتم شاید به فریم ال سی دی هم باشه بخاطر همین مدلشو مینویسم که مشکلی پیش نیاد
ASUS PB287Q
به جانه خودم مهندس من پوله یه ماشینو برای این سیستم دادم خدایی سرعتش وحشتناکه ولی نمیدونم چرا اینطوری میکنه.
با کمال تشکر
خارق العاده هست!ممنون مهندس پناهی!;)
سلام به شما دوست عزیز
همانطور که در بالا اشاره شد این تست برای کارت های سری 900 انویدیا است و روی هر کارتی اجرا نمی شود.
سلام.
من این نرم افزار رونصب کردم ولی اجراه نشد.
توتمام نسخه های انویدیا جواب میده؟
سلام دوست عزیز
بله فقط نرم افزار را دانلود و نصب کنید. همین.
همینو دانلود کنیم اجراش کنیم حله دیگه ؟ یا باید با نرم افزار خاصی بازش کنیم ؟
سلام
دوست عزیزم این دمو روی کارت های انویدیا اجرا میشود.
ایا برای گرافیک های amd هم قابل استفاده است