مایکروسافت در نظر دارد تا نسخه جدیدی از سیستم عامل ویندوز را به زودی معرفی کند، نسخه ای به نام Windows 10 Pro جدید که سومین ورژن جدید پس از معرفی نسخه سازمانی ویندوز به شمار می رود. مایکروسافت پیش از این سیستم عامل اختصاصی ویندوز 10 برای سیستم های سازمانی چین بر اساس قوانین حکومتی این کشور را معرفی کرده بود تا بتواند از این طریق جمعیت قابل توجه کشور چین را به خود اختصاص دهد. جمعیت بالای کشور چین و به روز بودن اطلاعات مردم سبب گردیده تا بسیاری از برند های مطرح جهان با هر ترفندی زمینه حضور در این کشور را فراهم کنند. پیش از این نیز Windows 10 S توسط مایکروسافت معرفی شده بود. اما ویندوز 10 پرو به عنوان نسخه جدید سیستم عامل مایکروسافت برای چه سیستم هایی معرفی می شود؟
نسخه جدید سیستم عامل ویندوز 10 به صورت اختصاصی برای سیستم های ورک استیشن عرضه خواهد شد و در مجموع شامل دو زیر مجموعه می شود. زیر مجموعه اول با پسوند Standard و دیگری با پسوند N برای بازار انحصاری اروپا و طبق قوانین اتحادیه اروپا به عنوان نسخه های نهایی ویندوز 10 پرو در نظر گرفته شدند.
مایکروسافت نیز پس از اپل به معرفی سیستم فایل جدیدی می پردازد که ReFS نام دارد و طبق اعلام این برند، ادامه دهنده سیستم فایل محبوب NTFS می شود. افزایش حجم داده ها و نیاز کاربران به ذخیره سازی و انتقال فایل هایی با حجم بالا سبب گردیده تا مایکروسافت رای به بازنشستگی سیستم فایل NTFS و معرفی نمونه ای جدید دهد. پروتکل SMB Direct به عنوان ویژگی جدید در اشتراک گزاری داده های تحت شبکه در سیستم عامل ویندوز 10 پرو معرفی می شود که به موجب آن زمان تاخیر و میزان استفاده از پردازنده به شدت کاهش خواهد یافت. پشتیبانی از حداکثر 4 پردازنده مرکزی در مقایسه با پشتیبانی از دو پردازنده نسبت به نسخه های پیشین ویندوز 10 پرو از ویژگی های ورژن جدید سیستم عامل مایکروسافت به شمار می رود. اگر فکر می کنید ویندوز 10 جدید فقط همین ویژگی ها را به شما ارائه می دهد، سخت در اشتباهید، بلکه باید به این نکته اشاره کرد که پشتیبانی از 6 ترابایت حافظه رم بخش دیگری از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری ویندوز 10 جدید هستند. مایکروسافت برای پوشش دهی نیاز سیستم های ورک استیشن، چنین امکانات قابل توجهی را برای کاربران فوق حرفه ای خود لحاظ کرده تا پاسخگوی نیاز تمامی کاربران خود باشد.
دیدگاهتان را بنویسید