گیگابایت یکی از اولین شرکت هایی بود که هنگام عرضه پردازنده های Haswell اینتل، مادربردهای مبتنی بر چیپ ست Z87 را تولید و معرفی نمود. کارایی و کیفیت بالا در طراحی تمامی مادربردهای سری 8 گیگابایت در نظر گرفته شده است و یکی از شاخص ترین آن ها مدل Z87X-UD4H است. این مادربرد مجهز به مدار رگولاتور 16 فاز تمام دیجیتالی برای تامین توان پردازنده های قدرتمند Core i7 است و از این نظر با محصولات حرفه ای و گران قیمت برابری می کند. همچنین خازن های پیشرفته به کار رفته در ساخت این مادربرد که با رنگ مشکی قابل تشخیص هستند، ساخت شرکت Nippon Chemi-Con می باشند و توانایی بسیار بالایی در تامین نهایت توان با ایمنی بالا برای قطعات نصب شده روی مادربرد را دارند. مادربرد Z87X-UD4H از لحاظ امکانات صوتی نیز در سطح بالایی قرار دارد و علاوه بر پشتیبانی از استاندارد صوتی 7.1 کاناله، مجهز به آمپلی فایر مجتمع مخصوص هدفون های حرفه ای گیمینگ جهت افزایش توان و کیفیت صدای خروجی است. پردازنده های Haswell به پردازنده گرافیکی مجتمع بهینه سازی شده معروف هستند و این مادربرد نیز انواع خروجی های تصویر را در اختیار کاربر قرار می دهد، که شامل پورت های DisplayPort، HDMI ،DVI و D-Sub می شود. وجود سه رابط PCI-E x16 و یک رابط PCI، پشتیبانی از چهار اسلات حافظه دو کاناله DDR3 تا فرکانس 3000 مگاهرتز، پشتیبانی از 10 پورت USB3.0 و 8 پورت SATA3، فناوری Ultra Durable 5 Plus، سوکت پردازنده با روکش 15 میکرونی طلا، تعبیه یک فیوز جداگانه برای هر پورت USB و 6 کانکتور فن از دیگر ویژگی های این مادربرد به شمار می روند. گیگابایت برای طراحی ظاهری این مادربرد رنگ قرمز را در سینک های خنک کننده به کار برده است و آن را از دیگر مادربردهای سری 8 خود متمایز کرده است. همچنین بایوس جدید و بهینه سازی شده گیگابایت به کاربران حرفه ای و نیمه حرفه ای کمک می کند که در یک محیط ویندوزی و با استفاده از ماوس و صفحه کلید تنظیمات اورکلاکینگ را به سادگی انجام داده و کارایی رایانه خود را ارتقاء دهند. این مادربرد خوش قیمت در بازارهای داخلی با گارانتی آواژنگ موجود است.
8 دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
شکلکها (اموجیها) را میتوانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته میشود.
بنظر من , اگر برای این مادر برد Z87X-UD4H هزینه زیادی داریم میکنیم راه دوری نمیره , چرا که این مادربرد از ULTRA HD ساپورت می کنه که 4 برابر FULL HD هست و در آینده دیگه نیازی به خرید چنین مادربردی نداریم. انصافا خوشگله
مگر نظرات ماخوانده نمیشه که جواب نمیدید؟
http://farnet.ir/1392/04/30/gigabyte-z87x-ud4h-mainboard/
حسام جان یعنی در حال حاضر برچسب قیمتیش بیشتر از این مبلغی هست که شما نوشتید؟
یک سوال دیگه : واقعاً و در لپ کلام برای مثال قطعاتی همچون مادربورد و کارت گرافیک به چه دلیل تا این اندازه در بازار داخل گران هستند؟
در صورتی که اگر نرخ اُدلار را 3600 تومان هم در نظر بگیریم باز هم اخلاف فاحشی دیده میشود
مگر چند درصد “گمرک” (البته بیان این کلمه رو زیاد از طرف بنده جدی نگیرید) به این محصولات تعلق میگیره و شرکتها چند درصد سود برای خود در نظر میگیرند؟
مادربورد بسیار خوبیست، فقط مسئولان عزیز آواژنگ باید روی قیمت آن کمی کار کنند. قیمت بین 900/000 تا 1 میلیون تومان، این مادربورد را به یک گزینه پر فروش در بازار تبدیل می کند.
خوبه،امکاناتش کامله.
میخرمششششش. قرمزته 🙂
ما که پول نداریم همچین چیزایی بخریم