امروز مایکروسافت اعلام کرد که حجم فضای ذخیره سازی در سرویس وان درایو را به 15 گیگابایت افزایش داده است و قصد دارد رقابت در این عرصه با به نفع خود تغییر دهد. اما این تنها سرویس ذخیره سازی آنلاین موجود در دنیای وب نبوده و رقبای متعددی در این عرصه حضور دارند. با ما همراه باشید تا با هفت سرویس معتبر در این زمینه آشنا شده و به خوبی از آن ها بهره ببرید.
Dropbox
www.dropbox.com
دراپ باکس یکی از مشهور ترین سرویس های ذخیره سازی آنلاین است که حتی بر روی سیستم عامل های لینوکس و بلک بری نیز قابل دسترسی است. این سرویس تنها دو گیگابایت فضای رایگان ارائه می کند، اما خود دراپ باکس روش هایی برای افزایش این ظرفیت تعیین کرده که به کمک آن ها می توانید به سادگی حجم فضای در اختیار را افزایش دهید. طراحی رابط کاربری دراپ باکس در سیستم عامل های مختلف بسیار ساده بوده و از کار کردن با آن لذت خواهید برد! برخی از سازندگان دستگاه های مختلف نیز در همکاری با دراپ باکس، در صورت خرید محصولاتشان فضای رایگان بیشتری بر روی دراپ باکس به مشتریان خود ارائه می دهند.
Google Drive
drive.google.com
گوگل درایو فضایی است که حول سرویس های آنلاین مختلف گوگل می چرخد و سعی دارد با مجتمع سازی همه چیز در این فضا، دسترسی به فایل های مختلف روی سرویس های گوگل را ساده تر کند. اگر در حال حاضر از یکی از سرویس های گوگل استفاده می کنید (حتی اگر آن سرویس GMail باشد) یعنی یک حساب گوگل درایو در اختیار دارید و می توانید از 15 گیگابایت فضای ذخیره سازی آنلاین استفاده کنید.
Microsoft OneDrive
onedrive.live.com
سرویس وان درایو چیزی شبیه به سرویس گوگل درایو است که به تازگی به 15 گیگابایت حجم رایگان ارتقا یافته است. این سرویس جزو معدود مواردی است که دارای نرم افزار اختصاصی برای ویندوز فون بوده و همانند گوگل درایو از طریق سرویس های مختلف ارائه شده از سوی مایکروسافت قابل دسترس است.
box
www.box.com
این سرویس ذخیره سازی آنلاین نیز جزو آن دسته مواردی است که بر روی انواع سیستم عامل ها از جمله ویندوز فون به سادگی قابل استفاده است. در ابتدای ثبت نام ده گیگابایت فضای رایگان در اختیار کاربر قرار می گیرد که می تواند فایل هایی با حداکثر حجم 250 مگابایت را روی آن آپلود کند.
Apple iCloud
www.apple.com/icloud
احتمالاً لقب کمترین میزان پشتیبانی از سیستم عامل های مختلف به این سرویس تعلق میگیرد. iCloud که توسط کمپانی انحصار طلب اپل طراحی شده تنها برای سیستم عامل های iOS و OS X و اخیراً ویندوز قابل استفاده بوده و تنها پنج گیگابایت فضای رایگان فراهم می کند. امکانات این سرویس در مقایسه با برخی سرویس های مشهور دیگر نیز تا حدودی کمتر بوده و شاید استفاده از آن تنها برای عاشقان کمپانی اپل کمی توجیه داشته باشد.
Spideroak
www.spideroak.com
همه سرویس های ذخیره سازی آنلاین اطلاعات موجود روی سرور ها را رمزنگاری می کنند. اما تفاوتی که Spideroak با دیگر دارد، در رمز نگاری اطلاعات پیش از آپلود آن ها روی سرور است و در نتیجه امنیت حتی در زمان انتقال اطلاعات نیز تضمین شده است. Spideroak در نسخه رایگان خود تنها دو گیگابایت فضای رایگان در اختیار کاربر قرار می دهد.
Amazon Cloud Drive
www.amazon.com/clouddrive/learnmore
آمازون پنج گیگابایت فضای رایگان به استفاده کنندگان از این سرویس می دهد تا بتوانند فایل های چند رسانه ای خود را روی آن ذخیره کرده و از دستگاه های مختلف به آن دسترسی داشته باشند. با این حال برخی پیچیدگی ها و محدودیت ها باعث می شود تا این سرویس در رده آخرین انتخاب های ممکن برای ذخیره سازی آنلاین قرار بگیرد.
ممنون دوست عزیز
نه اکانت بسته نمیشه. در ضمن اطلاعات روی سرور های گوگل رمز نگاری میشه
سلام.اقا یه سوال دارم.من توی سرویس کلود گوگل درایو اطلاعات مهمی ذخیره کردم.آیا امکانش هست اکانت من بسته بشه یا کسی به اطلاعات من دسترسی داشته باشه؟مهمه
icloud داخل save کردن های کنسول xbox360 هم هست! فکر کنم بیشتر از 2 سال وقتی می خوام بازی ای را ذخیره کنم icloud هم به عنوان یکی از ذخره ها میاد! واسه ما ها گوگل ماکروسافت بهترن چون رایگان 15 گیگ میدن ولی خب با هر کی که بخوای کار کنی تو خارج میگه دراپ باکس….شور بختانه خرید حجم هم که این جا کار راحتی نیست….!