آیا تا به حال به این فکر کرده اید که این حجم عظیم برنامه های موبایل توسط چه کسانی ساخته میشود؟ یا به طور مثال کدام میانگین سنی اکثر توسعه دهندگان را شامل شده اند؟ در مورد میزان در آمد این قشر چه اطلاعاتی دارید؟ وب سایت InMobi اطلاعات زیادی در مورد این مسائل در اختیار علاقمندان میگذارد. در واقع کار این وب سایت کشف و تحلیل مسائل و آمار مختلف در دنیای موبایل است. اکنون این وب سایت گزارش جدیدی را منتشر کرده است که اطلاعات و حقایق جالبی را در آن گنجانده است. همراه ما باشید.
بر اساس اطلاعاتی که توسط سیستم تبلیغاتی و بازرگانی گوشی های همراه منتشر شده است، میانگین سنی مردانی که در زمینه ی توسعه ی برنامه های موبایل فعالیت دارند 31 تا 35 سال است که این افراد در سال کمتر از سه برنامه را توسعه داده و درآمدی حدودا شش هزار دلاری در هر ماه کسب میکنند. اما نکته ی جالبی که وجود دارد این است که تنها شش در صد از 1089 توسعه دهنده ای که تا کنون بررسی شده اند، خانم هستند و جالبتر آنکه تنها 16 در صد از این خانم ها تجربه ی توسعه ی موبایل به مدت بیش از 5 سال را دارند!
InMobi، طی اقدامی 3 منطقه از جهان را که در حال فعالیت بر روی توسعه ی برنامه های موبایل هستند مورد بررسی قرار داده است. آمریکای شمالی، اروپا و آسیا و اقیانوسیه مناطقی هستند که InMobi آن ها را بررسی کرده است. در سطح جهانی، مرد ها در این صنعت کاملا جا افتاده هستند و 91 در صد از برنامه نویسان بررسی شده آقا هستند. در مناطق اروپا و آسیا و اقیانوسیه تنها 5 در صد از توسعه دهندگان اپلیکیشن های گوشی های همراه خانم هستند در حالی که در آمریکای شمالی حدود 11 در صد از برنامه نویسان خانم بوده اند.
بر اساس اطلاعات، میانگین رنج سنی توسعه دهندگان در جهان 33 سال است. توسعه دهندگان آمریکای شمالی کمی از همکاران خود در اقصی نقاط جهان پیر تر هستند و 52 در صد از برنامه نویسان این منطقه 35 سال یا بیشتر سن دارند. اکثر توسعه دهندگان کمتر از 3 سال تجربه ی این کار را دارند و 34 در صد از آن ها بیش از 4 سال است که در این صنعت مشغول به کارند. با توجه به آمار گرفته شده، اکثر توسعه دهندگان ترجیح میدهند به تنهایی کار کنند به گونه ای که 47 در صد این افراد به صورت مستقل و 33 در صد نیز در تیم های کمتر از 5 نفر در حال فعالیت هستند.
جای تعجب نیس که پول انگیزه ی اصلی این افراد برای ساخت برنامه بوده است. 35 در صد توسعه دهندگان اعتراف کرده اند “درآمد” دلیل اصلی آن ها برای ساخت یک اپلیکیشن است. 17 در صد از توسعه دهندگان نیز گفته اند که برای سرگرمی اقدام به ساخت برنامه کرده اند و 16 در صد دیگر نیز خلاقیت را دلیل خود برای ساخت برنامه اعلام کرده اند. 14 در صد از توسعه دهندگان گفته اند که اقتصاد برنامه ها یک بازار هیجان انگیز است که باعث شده است آن ها به این صنعت روی بیاورند و 6 در صد نیز از سبک زندگی اینگونه خوششان آمده و جذب آن شده اند. اما افسوس که برای این افرادی که به فکر سود هستند، انعام نسبتا کم است. 55 در صد برنامه نویسان در ماه حداکثر 1000 دلار درآمد دارند در حالی که 4 در صد توسعه دهندگان ماهانه بیش از صد هزار دلار به جیب میزنند!
نظر سنجی ها نشان میدهند که توسعه دهندگان آمریکای شمالی میتوانند به طور میانگین هر ماه 9400 دلار در آمد کسب کنند با اینکه حقیقت این است که 49 در صد از این افراد کمتر از 1000 دلار در هر ماه در آمد دارند. این وضعیت برای توسعه دهندگان حاضر در مناطق آسیا و اقیانوسیه وخیم تر است به گونه ای که 61 در صد از این افراد کمتر از 1000 دلار در آمد ماهیانه دارند در حالی که میانگین در آمد ماهیانه ی توسعه دهندگان در این منطقه 3400 دلار در هر ماه است که نشانه ی دیگری از سختی زندگی در کشور های آسیایی است.
جالب است بدانید 41 در صد از اپلیکیشن هایی که اکنون در حال توسعه هستند ، بازی های موبایل هستند. البته این جای تعجب ندارد زیرا با نیم نگاهی به استور های گوگل و اپل سیل عظیم بازی ها را میتوانید مشاهده کنید. 32 در صد از برنامه های فعلی نیز در زمینه ی سرگرمی هستند و در حال حاضر برنامه های چند رسانه ای محبوبیت چندانی نزد توسعه دهندگان ندارند و تنها 9 در صد از توسعه دهندگان در این بخش در حال برنامه نویسی هستند. پیش از این نیز طی مقاله ای به اطلاع شما رسانده بودیم که چگونه توسعه دهندگان پلتفرم ویندوز فون، دو برابر از توسعه دهندگان اندرویدی و 50 در صد از توسعه دهندگان iOS در آمد کسب میکنند.
نظر شما در مورد این اعداد و ارقام چیست؟
بله دیگه دوره ی خانم ها شده
البته بلا نسبت از دهنتون نیوفته
همیشه آقایون سلیقه و خلاقیت رو داشته و دارند اما بعضی اوقات یه کم بی دقتی تو کارشون وجود داره ولی برای خانم ها دقیقا برعکسه. در مجموع اصلا سمت و سوی افکار خانم ها با آقایون فرق میکنه و اون مقدار کم توسعه دهنده خانم هم افکار و اخلاق و احساسات نزدیک به آقایون دارند که دست به چنین کاری زدن
:-bd:-bdباریکلا نه باریکلا:smiley1:smiley1
خیلی ممنون بابت اطلاعات جالبتون. در انتهای مقاله اشاره کردین که اپلیکیشنهای سرگرمی بیشترین درصدو در اختیار گرفتن و کاملن موافقم چون اصولن پلتفرم موبایل و تجهیزات همراه بیشتر جنبه سرگرمی داره تا کاربردی و درصد خیلی کمی به جنبه کاربردی اون میپردازن و بیشتر کاربرا بحث سرگرمی براشون ملاکه.
ممنون از توجهتون دوست عزیز اصلاح شدند.
دوست عزیز حاضر درسته نه حاظر…
دیگه باید کم کم به این باور رسید خانم ها پتانسیل سازندگی برابر اقایون دارند